Kapitel 30

2.1K 96 21
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag.)

Vi samåkte i två bilar tillsammans till Västerås äventyrsbad tidigt på lördagsmorgonen. Alla var oerhört taggade speciellt Einar som aldrig hade varit på ett äventyrsbad tidigare.

Eftersom att vi kom överens om att besöka ett äventyrsbad blev konsekvensen att vi fick åka bil ett tag, det närmaste ligger i Västerås vilket är en bit ifrån Stockholm, dessutom tyckte jag det var på tok för långt bort med tanke på om något skulle hända med mamma. Ändå gick jag med på det, självfallet efter att jag pratat med mamma.

När vi kommit fram till det stora äventyrsbadet klev vi fram i kassan där en kvinna i 50 års åldern satt och tog betalt.

"Hej jag skulle vilja köpa inträde för" jag räknad lite fort hur många vi var "6 vuxna och 1 barn." hon kollade ner på Einar som i längd knappt räckt upp till kassan.

"Är han under 3 år?" Jag tänkte precis säg nej men Sam som stod bredvid mig hann före.

"Ja" jag spärrade upp ögonen och kollade förvirrat på honom. Även kvinnan kollade skeptiskt på honom men knappade sedan in i sin dator.

"Det blir 1260 kr" Sam satte in sitt kort i kortläsaren, jag stod tyst bredvid honom. Borde jag säga något? Jag är ganska säker på att det vi gör är olagligt.

När han betalat gick vi med riktning mot de separata omklädningsrummen. Inte förens kvinnan i kassan var långt utom synhåll snabbade jag på stegen för att komma ikapp Sam.

"Han är 4 inte 3 år" viskade jag så kvinna försäkerhetsskull inte skulle höra.

Sam kollade på mig med ett flinade. "Hon märkte det inte och dessutom sparade du pengar på det."

"Men det är ju olagligt" Han ryckte på axlarna.

"Sometimes you have to live on the edge" Det har jag aldrig gjort, men det förvånar mig inte att han gör. Det är lite... sexigt. Jag rodnade över vad jag precis tänkt. Varför skulle det vara sexigt egentligen?

"Här är tjejernas omklädningsrum" hojtade Mia som gick en bit framför oss tillsammans med Alfred. Jag blev så glad när hon berättade att han gärna kunde tänka sig följa med, att ha honom i gruppen är aldrig fel.

"Okej, Einar kommer du med oss?" han spärrade upp ögonen på mig.

"Kommer det vara tjejer där inne" Jag nickade.

"Men jag vill inte se nakna tjejer" protesterade han.

"Grabben det är det man vill se" hojtade Sebastian som var redo att gå in till killarnas omklädningsrum bredvid. Einar rynkade på ögonbrynen och kollade fundersamt på mig.

"Sebastian, han är 4 år" jag kom på mig själv och rättade mig med en högre ton "3, han är 3 år" Sam brast ut i skratt och de andra följde lätt med.

"Han kan följa med oss." Sa Sam tillslut med ett leende på läpparna. Einar vände sig om och sprang mot Sam som stod redo att plocka upp honom i sin famn.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now