Kapitel 57

1.7K 56 12
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag. Kram)

Den 24 december kom Sam hem till oss runt eftermiddagen för att fira jul. Tidigare under dagen besöka han Sebastian och hans mamma en kort stund vilket passade perfekt eftersom att vi skulle till kyrkan för julotta och hälsa på Fredrik. Det var svårt att bete sig normal runt honom med tanke på hur allt slutade förra gången. Jag förstod att han klistrat på ett fejkat leende när han fick syn på oss i kyrkan. Innerst inne var han förmodligen helt knäckt, vem hade inte varit det?

Efter kyrkbesöket förberedde främst mamma och jag all julmat som skulle tillagas. Julskinka hade vi köpt färdig eftersom att ingen av oss hade lust att lägga ner tid på den. Einar var med på ett hörn i köket men tyckte det var intressantare att titta på alla inslagna julklappar som befann sig under granen. Mia och jag hade tidigare i veckan varit inne i stan för att fylla på med packet till familjerna. Einar var inte svår att köpa saker till, han kunde i princip tänka sig få vad som helst i julklapp. Dock kunde jag inte lova honom en riktig drake.

Matbordet var fyllt av mat när det plingade på dörren. Synen av Sam i vit skjorta och mörkblåa kostymbyxor fick hela mig ur balans. Det enda jag kunde tänka på var att slita av honom skjortan och dra in honom på mitt rum för lite julaftons sex. Han visste mycket väl hur upphetsande jag tyckte det var att se honom så uppklädd och han gjorde definitivt inte saken bättre när han smekte och kysste mig sensuellt när mamma och Einar inte såg. Han drev mig galen hela dagen.

Efter all julmat samlades vi framför tv:n för att kolla på Kalle anka och därefter öppnade vi paketen. Sam och jag hade kommit överens om att inte utbyta några julklappar till varandra men trots det hade han ändå köpt packet till oss alla. Einar fick ett stort gosedjur som efterliknade draken i hans favoritfilm draktränaren, den var nästan större än vad han var. Mamma fick en ny kokbok fylld med goda somriga recept. Ångest och lycka välde över mig när jag öppnade mitt packet från honom. Han hade köpt ett silver halsband med ett S på. Jag kunde inte tänka mig något annat än att bära hans bokstav på mitt bröst.

Senare på kvällen när Einar somnat och mamma tänkte lägga sig åkte vi hem till Sam. Han hann inte mer än hänga av sig jackan innan jag bokstavligen kastade mig över honom och fick äntligen göra det jag längtat efter att få göra hela dagen. Att slita av honom sin skjorta.

Dagarna därpå såg densamma ut. Vi lekte i snön av Einars önskemål, jag jobbade sent i baren med sällskap av Sam och Mia och ibland Alfred och Sebastian. Men det bästa på hela lovet var ändå att inte behöva tänka på skolan och prov. Jag kunde äntligen lägga tid på de jag älskar och njuta av nuet då jag var som lyckligast.

Jag lyckades också efter många om och men övertala Sam att få se hans arbetsplats. Jag vet inte vad han skämdes över att visa upp för platsen såg precis ut som jag sett framför mig. En stor, sliten och smutsig verkstad full med bilar.

"Vem har vi här då?" ropade en kille i vår ålder från en av det många slitna och repiga bilarna som stod parkerade i det stora garaget vi befann oss i.

Sam la sin arm runt min midja och drog mig närmare honom. "Det här är min flickvän Hope."

"Jasså, så hon finns på riktigt!" jag rynkade ögonbrynen och log.

"Käften Fred."

Fred la märkte till att jag fortfarande var fundersam. "Vi trodde inte Sam hade flickvän på riktigt, han har babblat så mycket och aldrig lyckats övertala oss. Fram tills nu. Trevligt att äntligen få träffa dig Hope." jag log mot honom.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now