Kapitel 31

2.2K 94 42
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag.)

Efter vattenrutschbanan bestämde vi oss för att testa den stora rutschkanan med badringar. Självklart fanns det bara ringar för två så automatiskt blev det att Sam åkte tillsammans med mig och Einar.

Tunneln var upplyst i flera färger som blinkade i olika mönster i de olika sektionerna. Självklart var det en upplevelse att bara åka i den gigantiska tunneln men det var även häftigt att se vad det var som fanns i tunneln. Nästan som kärlekstunneln på Gröna Lund.

Det bästa åket var när Sebastian tappade balansen och ramlade i, vilket gjorde att han fick åka på magen hela vägen ner. Det var underhållande för oss alla speciellt när vi kom ikapp honom och fick hela gänget över sig.

Hittills hade dagen varit super bra. Jag kan inte minnas senaste gången Einar var så lycklig och det värmde i hjärta. Det här var kanske var precis vad vi behövde en distraktion från verkligheten.

Sam har tagit alla chanser han fått att få vara nära mig. Konstigt nog klagade jag inte, jag ville ha honom nära. Det fick mig att känna mig trygg och den pirriga känslan i kroppen var helt underbar.

Alla var helt slut efter alla gånger vi behövt gå upp för de långa trapporna bara för att få åka ett åka i vattenrutschbanan. Därför bestämde vi oss för att ta det lugnt i en av det större bubbelpoolerna.

"Fan vad skönt" stönade Sebastian när han gick i den ångande tunnan. Jag kunde inget annat än att hålla med, det var fantastisk skönt att bada i så varmt vatten. Speciellt nu på hösten då det är kallt och ruggigt ute, det enda man söker efter är värme, var men en kan hitta den.

Mia tog plats i Alfreds famn medan jag lutade mig mot kanten en bit ifrån dem. Självklart slog sig Sam ner bredvid mig. Einar simmade runt i poolen för att söka efter alla bubblor som kom upp till ytan och när han fick en under sig utbrast han det gulligaste lilla skratten man någonsin kunde höra.

"Shit vilka kroppar, asså finns det något sexigare med stor rumpa?" Vi alla vände oss om för att se vilka Sebastian syftade på.

"Är det seriöst det enda du tänker på?" frågade Mia spydigt.

"Självklart, vad fan annars ska man tänka på?"

"En man tänker i genomsnitt på sex 20 gånger per dag, överstiger du gränsen med marginal sägs det att själva sexet inte är särskilt bra." Sam skrattade till.

"Jackpot för mig antar jag, eftersom mitt sexliv är fantastiskt." Sebastian la malligt armarna mot kanten.

"Vad är sex för någonting?"Jag hade glömt bort att Einar befann sig i poolen. Det här är absolut inget samtalsämne han ska ta del av, inte jag heller. Det gör mig bara obekväm.

"Grabben det är när..."

"Sebastian"

"Vadå?" han kollade snopet på mig.

"Han är fy...tre år, och ska inte veta om...sådana saker."

"Du måste ju någon gång ha snacket med honom, det är väl lika bra att ha det nu med hjälp av mig." jag skakade på huvudet.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now