Kapitel 62 (Sams perspektiv)

1.2K 49 8
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag. Kram.)

(Sams perspektiv)

"Var fan är du Sam?" hojtade Sebastian i luren såfort jag svarade på telefonsamtalet.

"Jag är här." Muttrade jag med fokus på den mörka vägen framför mig.

"Nej, om du hade varit här hade jag sett dig och din jävla bil vid startlinjen vid det här laget. Du vet hur mycket du får betala om du fegar ur."

"Jag fegar inte ur. Jag hade bara problem att komma hit"

"Fan Sam, bäst för dig att du kommer inom några minuter annars är det kört."

"Jag kommer" irriterat stängde jag av samtalet och rullade sakta in vid industriområdet vi bestämt oss för att vara på. Den avspärrade grinden stod öppen och lite längre fram syntes några igenkända killar till som bevakade området.

Det här var en sak som jag inte alls var stolt över mig själv. Att tillhöra en av gänget som kör olagligt för pengar här i stan var inget jag ville skulle komma ut. Den sista jag ville skulle få reda på sanning var Hope. Ifall hon skulle få reda på vad det är jag gör när jag säger att jag är upptagen eller att jag gör något som jag egentligen inte gör skulle hon få spel. Hon skulle tappa all förtroende för mig och aldrig våga lita på mig igen. Om jag förlorar henne skulle jag vara tom. Allt jag någonsin brytt mig om skulle vara borta och hela jag skulle gå isär. Det fick bara inte hända bestämde jag mig för.

Jag fortsatte längre in i området tills jag fick syn på bilar och människor som stod runt omkring startlinjen. Jag saktade farten när jag kom fram till alla människor och sökte med blicken för att hitta Sebastian. Jag parkerade vid startlinjen till vänster om den lilla röda Porschen som stod redo. Lätt vinst tänkte jag för mig själv när jag klev ut ur bilen.

Jag gled ner med händerna i framfickorna och väntade in Sebbe som kom joggandes fram till mig. Han uppdaterade mig snabbt om det senaste, såsom summan pengar som spelat stod på, vem jag tävlade mot och antal varv.

20 000 var inte speciellt mycket pengar, det har varit högre summor på spel andra tävlingar. Men självklart värda pengar att få i fickan. Månadens avgifter hade varit extra höga denna gång eftersom att avloppssystemet olyckligtvis var tvungen att lägga av. Det är fan svin dyrt att hyra en rörmokare.

"Och juste, andra högersvängen, ligg långt till höger, kurvan är hal som fan." jag nickade och hoppade in i bilen återigen. Jag ville bara få allt överstökat, racea, hämta vinsten och sen träffa min flickvän.

Jag drog en snabb blick till motståndaren i bilen bredvid. Hans blick var fokuserad rakt fram. Jag flinade och tänkte för mig själv, med den nervositeten kommer han få det svårt. Jag placerade händerna stadigt vid ratten och väntade in nedräkningen framför oss.

Innan jag drog i växeln för att köra iväg drog jag en blick ut bland människorna. En mörkhårig tjej stod och bråkade med en lång kille framför sig. Det var inte förens hon vände sig om som jag fick syn på vem det var. Nicole.

Mitt fokus var någon helt annanstans när tredje signalen gick igång och Porschen bredvid mig drog iväg i hög fart. Jag släppte blicken på henne och körde iväg jag med. Fan tänkte jag bara, efter denna kväll kunde allt förstöras.

Leendet på hennes läpparDonde viven las historias. Descúbrelo ahora