Kapitel 44

2.3K 87 15
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag.)

Nu förtiden kändes det allt mer bekvämt att komma hem till Sam, känslan att göra intrång i hans privatliv hade försvunnit. Helt normalt kunde jag plocka undan eller städa och fixa i hans lägenhet utan att riktigt tänka på det.

"Så, vad ska vi hitta på nu?" frågade jag och snurrade runt ett varv in i hans lägenhet så vi hamnade ansikte mot ansikte. Min klänning fladdrade runt mina bara ben. Han gav mig en mystisk blick när han närmade sig. Han slingrade armarna tajt runt min midja och tryckt mig mot hans muskulösa kropp.

"Jag hade planerat att kyssa dig hela natten." Hela natten fick mitt hjärta att ta ett extra slag. Det var allt för längesedan vi sov med varandra och jag längtade efter att ha hans kropp mot min.

"Jasså minsann?" han nickade och lutade sig ner för att fånga in mina läppar. Jag drog ner honom mer för att kunna nå upp mot hans läppar. Han kupade sin ena hand runt min varma kind och vi möttes i en energifylld kyss.

"Är du trött?" jag ryckte på axlarna och gäspade lägligt.

"Ska vi göra oss i ordning och mysa i sängen?" jag blev pirrig i hela kroppen när jag hörde hans ord. Att mysa med honom var något jag var i stort behov av. Jag nickade och log, vi flätade ihop fingrarna bakom min rygg.

"Du kan låna kläder från mig" han tystande. "Så vidare du inte vill sova i underkläder." kinderna blev alldeles varma när det scenariot dök upp i huvudet. Jag med mina nya spetsiga underkläder i samma säng som Sam.

"En tröja skulle kännas bra" han log och nickade.

"Då fixar vi det" han drog med mig bort till hans sovrum och letade reda på en t-shirt i garderoben sedan fortsatte vi till badrummet. Jag tog upp förpackningen med smickbortagnings servetter som jag lämnade förra gången.

Sam började borsta tänderna och betrakde mig från toalettstolen när jag torkade bort sminket med rengöringsservetterna.

"Du var väldigt fin idag" jag mötte hans blick i spegeln och kollade på mig själv. Mascaran var halvt borta och sminket helt kladdigt efter servetterna.

"Tack, du med"

När det var min tur att borsta tänderna befann han sig kvar i badrummet för att göra mig sällskap. Han kramade mig bakifrån och kysste mig distraherade i nacken.

"Sam, låt mig bara borsta tänderna så är jag din sen"

"Säger du det?" jag blev rosig om kinderna, kanske inte bokstavligen din. Jag vill inte ha sex med honom än. Jag har fortfarande svårt att visa mig fullständig naken framför honom.

När vi kom tillbaka till sovrummet greppade jag tag i t T-shirten han erbjudit och vände mig om.

"Kan du öppna dragkedjan?"

"Självklart" han minskade mellanrummet mellan oss på några steg och luften blev genast tyngre.

När hans fingertoppar rörde min nakna hud spreds värmen i kroppen och knotter dök upp på huden. Jag påverkades alltid på samma sätt av hans beröringar.

"Hela vägen?" jag skakade på huvudet och drog mig undan från honom.

"Det räcker" han svalde och försökte hålla blicken i styr men det var svårt. Han blev upphetsad när jag inte ens visade något.

"Jag skulle kunna vända mig om som en riktig gentleman, men du vet redan att jag ändå skulle tjuvkika." jag skrattade till och gav honom en mystisk blick innan jag drog tröjan över huvudet och släppte sedan klänningen. Ingen nakenshow för honom än.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now