Kapitel 73

973 38 8
                                    

(Följ gärna mig, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag och blir överlyckligt. Kram.)

Runt 17 tiden rullade vi upp vid gatan där Nicoles gråa stora hus stod bredvid en massa andra. Det var andra gången jag var här, första gången var för några veckor sedan när Nicole, Mia och jag bestämde oss för att ha en tjejkväll tillsammans. Vi lagade mat tillsammans, snackade om allt från skolan till killar och njöt av att vi alla tre blev lite fnittriga efter några glas vin. Sam tyckte det var lagom roat när han hämtade mig senare på kvällen. Att se mig full hade han gjort förut men inte när vi var tillsammans som ett par. Inte visste jag att man skulle bli så kåt av lite alkohol i kroppen. Jag kunde knappt hålla händerna i styr under hela bilresan hem.

Sam knäppte loss Einar ur bilbarnstolen och lyfte upp honom i sin famn. Jag älskade synen. Tillsammans gick vi upp mot huset förväntansfulla över vad hon fixat.

Nicole var den som öppnade dörren med Sebastian tätt i häl.

"Åh ni är äntligen här." utbrast hon och omfamnade mig i en stor kram. Sebastian knyckte Einar ur Sams famn och började skämtsamt brottas med honom.

"Nu vill jag krama honom." Tjöt Nicole och tog Einar ifrån Sebastians famn och kramade om honom.

"Har du hund? För Sams pappa har det och den åt nästan upp mig." Nicole skrattade till och duttade med fingret på hans näsa.

"Nej, det har jag inte. Men—" hon lutade sig in och viskade men sa det så pass högt så alla kunde höra. "Jag har hört att Sebastian kan bitas." Einars ögon blev stora och försiktigt kollade han mot Sebastian som flinade mot Nicole.

Nicole släppte ner honom och hjälpte honom av med jackan och skorna.

"Kom in, Mia och Alfred är redan i köket." Förvånad men så lycklig var jag över vilken överraskning Nicole planerat. En middag med mina närmsta vänner var exakt vad jag behövde just nu.

Som hon sagt var Mia och Alfred inne i det vita köket, intrasslade i varandras famn.

"Åh hej på dig världens gulligaste pojke." utbrast Mia när Einar stack fram huvudet från mina ben. Han log mot henne och sprang fram för att ge henne en kram.

Eter att vi kramat om varandra beordrade Nicole oss att sätta oss ner vid det uppdukade bordet mellan vardagsrummet och köket. Ingen sa emot eftersom att vi alla var hungriga.

På bordet stod alla möjliga grönsaker i olika färger vilket bara kunde tyda på att det var tacos på menyn.

"Visste inte ni heller om det här?" Frågade jag Mia när jag lyfte upp Einar på stolen bredvid mig.

"Jodå, hon hade berättat för oss att hon skulle bjuda på en middag men mer än så visste vi inte."

"Nu så." Utropade Nicole när hon kom in med den stora blåa grytan med köttfärsen.

"Varsågoda, hugg in. Alla får ta vad de vill att dricka. Sprit eller inte, allt möjligt är framdukat."

"Jag vill ha sprit." Sjöng Einar och sträckte upp sitt glas med båda händerna i luften.

"Visst ska du få det, det är bra att börja i tidig ålder." Skämtade Sebastian.

"Sprite menar han." Sa jag och log mot Sebastian som skrattade.

"Jag tar gärna den där ölen där." Sebastian pekade på den gröna glasflaskan som stod i ena hörnet av bordet där all dryck stod.

"Och hur hade du tänkt komma hem med alkohol i kroppen?" Frågade Nicole och gav honom en frågande blick.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now