Kapitel 58

1.5K 48 11
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag. Kram)

Sam lutade sig in mot mitt öra och överröstade den höga musiken som spelades i det överfyllda vardagsrummet. "Du vet att vi kan åka härifrån när som helst." jag mötte hans ögon och nickade.

"Det är kul om vi stannar till tolvslaget iallafall. Sen kan vi åka hem och kanske ta en varm dusch och..."

"Det låter frestande, är du säker på att vi inte ska dra nu?" jag skrattade till och mötte hans blick.

"Var tålmodig"

"Jag försöker men, din outfit får hela mig ur balans och det ända jag vill göra är att trycka upp dig mot väggen och slita av dig den." jag såg scenariot framför mig.

Jag placerade en kyss på hans kind. "Spara det tills vi kommer hem." svarade jag och blinkade mot honom.

Han skakade lätt på huvudet när jag drog med honom vidare in i det gigantiska huset. Jag var nyfiken på varenda kvadratmeter i detta hus. Som Mia hade berättat skulle huset vara otroligt stort, vilket det var. Men aldrig hade jag trott att det skulle vara så här stort. För mig är ett hus med inbyggd bar, pool, takterrass och fler än 3 gästrum ett slott.

"Sam." En blond kille med ölflaska i högsta hand kom mot oss. Han drog blicken mot mig och flinade.

"Åh vem har vi här?"

Jag log stolt och presenterade mig."Hope, Sams flickväns."

Han drog en sne blick till Sam. "What, du förstår inte hur många tjejer som kommer bli besvikna nu. Mer en hälften letar efter ett nyårsligg, speciellt från dig. Och jag har typ lovat dem det." Sam höjde ögonbrynen.

"Varför i helvete har du gjort det."

"Inte fan visste jag att du redan fixat nattens aktiviteter." Jag blev röd om kinderna. "Skit samma, detta betyder bara att jag får mer tjejer denna natt. Förutom Sebastian såklart." Han suckade djupt.

"På tal om honom vet du var han är?"

"I köket såg jag honom senast. Med tungan nedtryckt i en bruds mun. Hörni ha en svin bra kväll." killen försvann i folkmassan av dansande onyktra ungdomar som pumpade ihåg nyårs känslan för fullt.

"Ska vi fixa något att dricka?"

"Gärna" Sam la sin arm runt min midja och ledde mig genom det fyllda rummet. Många blickar stannade på oss, både från tjejer och killar. Jag kunde inte låta bli att le åt tanken att den hetaste killen på festen höll ett hård tag om mig.

När vi hittat köket fick jag syn på Sebastians ryggtavla. Hans händer vandrade upp och ner på den korta tjejen han hade framför sig upptryck mot kylskåpet.

Jag drog blicken ifrån dem och följde Sam till bordet fullt av alkohol.

"Vad önskas?"

"Det blir bra med en alkoholfri cider."

"Älskling, det finns inget alkoholfritt här."

"Okej, då tar jag en vanligt cider, full på en sån kan man inte bli." han sträckte över den rosa cider med smak av hallon.

Han själv avstod från den starka spriten framför honom. Jag tycker det var ansvarsfullt av honom att avstå från alkohol med tanke på hans bakgrund. Något jag beundrade med honom.

"Hope!" Sebastian slingrade armen runt min midja och drog mig in i en sidokram. Det stank alkohol från honom. Hans läppar var en aning svullna, ögonen hängde och pupillerna var små. Han måste fått i sig bra mycket alkohol hittills.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now