Kapitel 55

1.9K 68 12
                                    

(Tryck gärna på följ knappen, endel information kommer ut som bara hänvisas till mina följare. Om du gillade det här kapitlet, får du gärna visa det genom att rösta eller kommentera, då vet jag.)

Sam hade precis tagit ut lasagnen och ställt den på spisen när jag kom ut till köket. Jag drog armarna runt handduken och lutade mig mot dörrkarmen för att betrakta honom. Det doftade utsökt i hela köket och det såg fantastiskt gott ut, men att äta var det sista jag hade i åtanke för tillfället. Allt jag kunde tänka på var den fruktansvärt snygga och oemotståndliga killen jag hade framför mig.

"Är du hungrig?" Han mötte min blick och log brett. Han slängde grytlappen på köksbänken och minskade avståndet mellan oss. Han drog mig in i hans famn och smekte sina händer runt min kropp.
Hans blick var intensiv och fick mig snabbt ur balans. Jag var så kär i den här killen.

"Jag är mer hungrig på dig." jag blev rosig om kinder och drog ner blicken leendes.

"Jag älskar att göra dig generad." han lyfte upp min haka med tummen för att möta min blick igen.

Jag skrattade dovt till. "Skönt att något njuter av det." jag slingrade armarna runt hans hals och sträckte mig upp till honom. Handduken lättade lite.

"Ops. Min handduk." han kollade ner på min halvtäckta kropp.

"Jag har redan sätt dig naken och det var en helvetes sexig syn." han kysste mina läppar hastigt några gånger.

Jag drog ifrån och satte ena handen på hans muskulösa bröst. "Men det har inte dina grannar och jag tror inte de skulle uppskatta den synen."

"Det skulle de säkert, speciellt grannen till höger, han är värsta porrfreaket." jag skrattade till "Men jag kommer vara självisk på den fronten och inte dela med mig." han flinade mot mig och sträckte sig ner för att pressa sina läppar mot mina igen. Kyssen var hetsig och het och drömlikt passionerad. Mina fingrar for upp i hans hår och tryckte honom hårdare mot mig. Jag fick aldrig nog av hans läppar mot mina. Sättet våra munnar jobbade tillsammans var obeskrivligt. Det var som att vi var menade för varandra, det var planerat att två själar som vi skulle bli djupt förälskade i varandra. Våra kroppar var som gjorda för varandra.

"Snart är handduken nere." han log i kyssen och tryckte mig hårdare mot honom för att hindra den att hasa ner ytterligare. Hans stånd pressades mot min mage vilket fick kroppen att pirra. Han var redo och jag visste att jag var det med. Jag ville ha honom nu, ikväll, hela natten.

"Då får vi göra något åt det." han drog händerna under min rumpa och lyfte upp mig i hans famn. Jag slingrade benen runt hans midja och lät honom guida oss till sovrummet.

Med en duns hamnade vi i hans säng vilket båda fick oss i skratt. Han slet undan min handduk så min nakna kropp exponerades framför honom. Blickarna han gav mig fick kroppen att pirra ännu mer och hjärtat blev alldeles varmt. Jag var inte nervös längre, jag var redo att äntligen ge min oskuld till personen jag älskade och det gjorde mig ännu kärare.

Han pressade sina läppar mot mina och tryckte sin kropp mot min. Hans händer slutade inte röra min kropp detsamma gällde hans läppar. Han kysste mig på käken, halsen, axeln och ivrigt på vardera bröst. När han kom ner till magen drog jag automatiskt in luft och kom på mig själv hålla andan när han vandrade vidare ner mellan mina ben. Jag slöt ögonen och lät honom ta över kontrollen, något jag älskade.

Leendet på hennes läpparWhere stories live. Discover now