•1•

8.8K 157 15
                                    



EULIA ENI SHERIN

Hatalmas görccsel a gyomromban sétálok az egyik legnevesebb irodaházba, ami most épült nem olyan rég, szűk 10 éve, nagyon modern az épület, kívül-belül.

Ez az első napom, örültem, hogy végre ide felvettek teljes munkaidőre, mivel pályakezdő vagyok, így a legtöbb hely automatikusan elutasított.

H.E.S. Nevű cég viszont egyből adott egy ajánlatott, és most itt állok az aulában, várom, hogy a portás letegye a telefont és megmondja, hova kell mennem.

- A második emeletre menjen!- néz rám kedvesen a bácsika.- Sok sikert!- mosolyog a bajsza alatt.
- Nagyon köszönöm!- jól esett a kedves szava, így egy kicsit oldotta a bennem lévő feszültséget.

Erőnlétem nem a legjobb, csak a második emeletre kellett mennem, de már úgy lihegtem, mint aki a maratont futotta volna le, máskor biztos a liftet használom.

- Kisasszony!- szólít le egy hölgy.
- Igen?- kérdeztem mosolyogva.
- Eulia Eni Sherin?- néz rám kérdő tekintettel.
- Igen, én vagyok.- nyújtottam a kezem.
- Talia Gill Scott. Tegeződjünk szerintem.- szorította meg a kezemet erőteljesen, határozott nő lehet.
- Nagyon örülök, hogy jöttél. Már annyi munka szakadt ránk, hogy a sajátunkkal nem haladtunk. - panaszkodik a 30-as éveiben járó nő. 

Hosszú sötét barna haja a feje tetejére van kötve, egy fekete keretes szemüveg csüng az orrán, az arcát egy kis fekete szemceruzával és szempillaspirállal dobdta fel. Söfétkék szoknya és egy világos kék inget visel, nagyon csinos az alakja, biztos vagyok benne, hogy sportol.

A folyósó hosszúra nyúlt, cipőm hangosan kopogott a fekete csempe alatt, majd egy ajtóhoz értünk, ahova bekopogott Talia.

- A cég tulaja bent van. Nem ő szokott lenni, de a fia most elutazott nyaralni.- én is szívesen sütettném a testem valahol, ahelyett, hogy itt legyek.

Egy férfi nyitott ajtót. Az arca gondterhelten nézett ránk.

- Ő az új asszisztens.- mutatt felem mosolyogva a nő.
- Jó napot, Eulia Eni Sherin vagyok.- nyújtom felé a kezem, amit meg is fog.
- Jason Waller.- néz rám nagy mosollyal.- Mindjárt szólok Styles-nek.- azzal a lendülettel el is tűnt, mi pedig bementünk a helyiségbe.

Az iroda nagyon szép és tágas. A fal világos színű, a padló pedig sötétebb. A terem végén van egy asztal, amin egy számítógép található. Előtte pedig egy nagyobb asztal helyezkedik el, négy székkel együtt. És még van egy nagy bőr kanapé és két kisebb fotel, azok közt pedig egy dohányzó asztal, lehetne főnöki iroda is ez a hely, de biztosan okkal rendezték így be.

- Nagyon szép az iroda.- nézek a hölgyre kedvesen.
- James csak átmenetileg van itt, már több hónapja nincs asszisztens, és így mindig valaki mást tesznek be, ami eléggé fárasztó, és a főnöknek is rossz, mert ahány ember, annyi féle szokás.- húzza el a száját.
- Elhiszem, de szerencsére itt vagyok.- mosolyodok el, kicsit nagyképűen hangzott a mondatom, de remélem nem értette félre.
- Már nagyon vártunk.- tette kezét a vállamra.- Remélem sokáig fogsz itt maradni.- közben az ajtó kinyílt.

James mellett egy 50-es éveiben járó férfi lépett ki. Nagyon jó képű a korához képest, dús haja fel van zsellézve, teste pedig tripla akkora mint az enyém, kisugárzása szigort és tiszteletett mutat.

- Már nagyon vártam önt.- nyújtja felém a kezét, amit el is fogadtam. - Edward Styles vagyok.- mosolyog rám bíztatóan.
- Eulia Eni Sherin.- engedem el a vaskos tenyerét. Feltűnt, hogy eddig mindenki nagyon várta az érkezésemet, kicsit megijesszt az a tudat, hogy itt hamar felmondanak az asszisztensek.
- Fáradjon be.- invitál be a saját irodájába.

Ez a helyiség sokkal nagyobb, mint amiben én fogok dolgozni, tágas ablakok, amin a nap fénye beszűrődik, jól esik a bőrömnek a meleg, de nem sokáig élvezhetem, mert Styles elővesz egy kapcsolót, a redőny pedig félig lehúzódik. Egy nagy c alakú íróasztal van az ablak előtt, amin egy számítógép és egy Imac található- na meg sok-sok papír. Itt is van kanapé és fotel, amik előtt van egy dohányzóasztal. Az iroda több részén vannak polcok, amiken nagyon szép növények díszelegnek.

- Nagyon szép ez a helyiség!- dícsérem meg.
- Köszönöm!- küld felém egy kedves mosolyt.- Én terveztem, mert a fiam még ehhez is lusta volt, hogy a saját irodáját megcsinálja.- nevet fel, vele együtt pedig én is.- A 2 nagyobb ajtó a kijárat.- Egyik az ön irodájába vezet, a másik pedig ki a folyósóra. A két kicsi ajtó pedig egy saját zúg. Egyik egy komplett hálószoba, a másik pedig egy fürdőszoba.- közben oda húzza nekem az egyik széket, amire le is ülök.
- Nem is tudtam, hogy a nagy vállalatoknál ilyen berendezések vannak.- bológattam elismerően.
- Muszáj. Van amikor olyan sok a munka, hogy felesleges haza menni, néha pedig jó elvonulni mindenki elől.- ereszt ki magából egy gondterhes sóhajt.
- Elhiszem.- nézek rá mosolyogva.
- Na, kezdjünk bele!- csapja össze a tenyerét.- Mit hozott nekem?
- A gyakorlati helyemről kaptam egy ajánlólevelet, így elhoztam azt, mivel nem csatoltam az önéletrajzomhoz.- nyújtottam át neki a papírt, amit el is fogadott.
- Rendben, el fogom olvasni, de lenne egy kérdésem. Mit tud erről a cégről?- húzza fel a jobb szemöldökét.

- H.E.S. 2009-ben lett átadva, és a fiáról nevezte el a céget, Harry Edwárt Styles-ról.- mosolygok rá, ő pedig csak biccent egyet, hogy folytassam.- Vegyszerekkel foglalkoznak, a HeS nevet viselik a tisztitószerek. Jelenleg több boltjuk is van Angliában, de az elmúlt egy évben már takarító cégeket is ellátnak, és ez nagy profit a cégnek.
- Folytassa kérem!- néz rám érdeklődően.
- Pár hónapja kezdtek el terjeszkedni Európában, ami eddig nagyon kedvező árakat mutat, készítettem egy diagrammot, ami megmutatja, hogy egy hónap alatt több bevételt hozott az átlagnál. - nyújtom át a grafikont. Természetesen én magam is használom a terméküket és nagyon elégedett vagyok, elérhető áron még a szegényebb réteg is megtudja vásárolni, ami azért jó, mert a vegyszer mínősége olyan jó, mint a drágább termékeké, ha a cég továbbra is így fog emelkedni, akkor bekerülhet az ország első helyére a vállalkozása.- felkészültem, mielőtt idejöttem, azért jó, ha tisztába vagyok az új munkahelyemmel kapcsolatban.
- Maga az első alkalmazott, aki ennyire precíz, ha jelenleg most behívnék egy itteni dolgozót megkérdezném, mi a H.E.S. rövidítése, nem tudná. Remélem a munkájában is ilyen kiemelkedő lesz!- áll fel, ezzel én is így cselekszem.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Kedves Olvasóim!

• Sikeresen meghoztam az Új Történetem első részét!

• Amíg a másik blogomat nem fejezem be, addig ide ritkán fognak érkezni részek.

• Remélem, hogy ez a történet is tetszeni fog nektek! Várom a véleményeteket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️💋

AzureWhere stories live. Discover now