•31•

3.4K 132 19
                                    

Harry Stlyes

Nagyon sok idő után, annyi baszás után, elélveztem. Végre kiürítettem a zacskóimat, ezzel együtt a feszültség is eltűnt a testemből.

Szerencsére formálható Azure, az én ízlésemhez fogom alakítani, kitanítom, úgy ahogy szeretem.

Élvezem a társaságát, szeretek vele lenni, de a testét sokkal jobban szeretem, alig várom, hogy meleg, lüktető puncijában legyen a farkam, nem sok idő Styles, és azt is megkapod.

- Szeva Barátom!- jön be az irodámba Caleb.
- Jó látni!- pacsizok le vele.
- Milyen szex szagot érzek itt.- szimatol a levegőbe.
- Hát, lehet jó a szaglásod.- nevetek fel.
- Hova ne üljek?- néz körbe.
- Hát, akkor sehova szerintem.- nevetek fel jó kedvűen.
- Fasza!- telepszik le végül az előttem lévő székre.- És milyen a szex vele?- issza a kitöltött italát.
- Nem tudom.- túrok bele a hajamba.
- Mi?- nevet fel, hülye pöcs.- Hogyhogy nem tudod? Akkor mit csináltok? Sakkoztok?- folytatja az idióta nevetését.
- Kussolj már!- dobok hozzá egy tollat.- 2 hete tart ez a kapcsolat köztünk, és nem engedi magát, csak petting.- sóhajtok fel fájdalmasan.
- Nem vagy elég jó neki!- néz rám vigyorogva, én pedig csak a szemeimet forgatom.- Szerintem ez remek, nem adja magát könnyen, mai világban ezt értékelni kell.- néz rám komolyan.- Szerintem fel kéne vállalnod apád előtt.
- Biztos, hogy nem!- heves tiltakozásba kezdek.
- Harry, nagyon látszik, hogy van köztettek valami, mind a kettőtökről leír, hogy érzések vannak a levegőben.- dől előre.- Már a cégen belül is pletykálnak rólatok.- rázza a fejét jobbra-balra.
- Amíg pletykálnak nincs baj, úgyse tudja senki bizonyítani, hogy kavarunk.- rántom meg lazán a vállam.
- Szerintem beszélj apáddal, Eni egy értelmes nő, felvállalható, szerintem az öreged örülne neki, hogy egy ilyen lány van melletted.
- Dehogy. Burkoltan kijelentette, hogy olyan tanulatlan nővel, mint Eni ne kezdjek ki, mert lemondhatok a cégről.
- Fasz dolog tőle, hogy ezzel fenyegetőzik mindig.
- Nem tudom, kezdem megkedvelni azt a lányt.- ábrándozok róla, a mosolyáról, bársonyos hanga cseng a fülembe.
- Nem csodálom.- nevet fel.- Tényleg a betörőt  megtalálták már?- gyomrom görcsbe rándul, mert még semmi hír nincs.
- Magánnyomozót is fogadtam, de sehol semmi. Nem tudom ki volt az illető, de profin csinálta a dolgát. Abban bízok, hogy nem Azurén  keresztül akarnak fenyegetőzni.
- Hát barátom, akkor van egy rossz hírem. Nem háttér miatt fotózta le a csajt, hidd el, lesz még következménye, imádkozz, hogy ne őt bántsák miattad.- néz mélyen a szemembe, magamnak se akarom bevallani, de tudom, hogy igaza van.
- Srácok!- sétál be boldogan apám, mögötte egy kellemetlen személlyel.
- Pont menni készültem.- áll fel Caleb.- Örültem!- int nekünk, majd elmegy.
- Ez meg mit keres itt.- nézek Roger kövér fejére.
- Harry!- nevet fel öblös hangján.- Olyan rég találkoztunk, azt hittem, hogy legalább kicsit örülni fogsz nekem.- néz rám elégedett mosollyal.
- Azt hittem, hogy legalább ennyi idő alatt sikerül lefogynod.- vigyorgok rá, ő pedig csak fapofával bámul.
- Fiam!- szól rám apám.- Légyszíves, ő az unokatestvéred.- néz rám mérgesen édesapám.
- Sok a munkám, nem igazán érek rá.- próbálom lerázni őket.
- Pont ezért jött Roger!- ütögeti meg büszkén a vállát.- Besegít neked a cégnél.- szemeim kitágultak, harag elöntötte a tekintetemet.
- Nem!- csapok egy nagyot a vastag fa asztalra. - Elbírok egyedül, nincs szükségem más segítségére!- nézek dühösen apámra.
- Csak gondold át fiam.- összerándul apám arca, rosszul esik neki a reakcióm, de nem tudom mit várt tőlem.- Fiamként neveltem őt is, mint téged. Én már megbocsátottam neki a múltat.- tekintete szomorúan néz, túl naiv az öregem.
- Sajnálom, hogy nem tudom elnézni, hogy milliós összeggel meglopott és még a házamat is tönkretette.- szúrós szemmel nézek rájuk, nem gondolhatják komolyan.
- Sajnálom Harry.- játssza meg magát az a fasz.- Engedd, hogy segítsek, jóvá akarom tenni.- veszi fel a szomorú tekintetét.
- A válaszom nem! Többet látni se akarlak!- undorodom a látványától is.
- Gondold át, fiam.- reménykedő tekintettel néz rám apa.
- Eldöntöttem, sok a munkám. További szép napot.- ezzel elküldöm őket, fasz se kíváncsi rájuk, apám mindig kivételezett azzal a nyomorulttal, 8 éves volt amikor meghaltak a szülei és a családunkba került, azóta keseríti meg az életemet.
- Edward, engedd, hogy beszéljek Harry-vel.- apám csak biccent egyet és eltűnik az ajtó mögött.
- Húzz már a faszba!- szorítom ökölbe a kezem.
- Figyelj Styles!- támaszkodik az asztalomra. - Gondoskodni fogok arról, hogy én vegyem át a vezetést.- vigyorog rám a nyomorult.
- Mégis hogy? Én vagyok az utód, te csak egy kolonc vagy.- nézek rá győztes vigyorral.
- Jól van Harry, meglátjuk. Van pár dolog a tarsolyomban, vigyázz magadra. Többet tudok, mint te azt gondolnád. Tesó!- nevetve bokszol a vállamba, mosolyom hamar lehervad az arcomról.
- Ezt most vegyem fenyegetésnek?- húzom fel a szemöldököm.
- Igen Harry, ez az. Garantálom, hogy beteljesítem. Lassacskán, de elérem, hogy apád levegye rólad a kezed, mély csalódásban lesz része, miattad.- nevet fel.- Én pedig támogatni fogom, és a gyenge pillanataiban magamra iratok mindent.
- Kis ember vagy ehhez.- állok fel, ezzel is jelezve, hogy én hatalmasabb vagyok nála.
- Ez így igaz, de van, aki miatt te elbuksz. Meg foglak gyengíteni Harry, anélkül, hogy te ezt észrevennéd.- terül szét egy undorító vigyor a képén. Szép napot!- int egyet és kilép az irodámból.- Ja, és apád azt üzeni, hogy este vár a vacsorára.

Nem tudhat Eniről, Caleben kívül senki nem tud. Biztos vagyok benne, hogy Azure senkinek nem beszélt rólunk, túl kockázatos lenne számára, bukna mindent. Dan, a sofőröm, és a jobb kezem, ezer mocskos dolgot tud rólam, nem gondolnám, hogy elárult volna, főképp, hogy vastag fizetést kap. Caleb a legbizalmasabb emberem, életemet tenném fel, hogy ő se köpött.

Vigyáznom kell, mert az a fasz döglégyként repdes fölöttem, arra vár, hogy mikor vérzek el.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Újra megköszönöm a visszajelzéseket, mert nektek köszönhetően vagyok itt, és írok, szóval köszönöm, hogy vagytok nekem! ❤️

• És Bocsánat, amiért kicsit eltűntem, nem titeket kéne büntetni, akik szeretik a történetem, de erre is rájöttem nektek köszönhetően, hogy nem kell foglalkoznom azokkal, akik nem szeretik az írásom,(szerencsére kevés) mert sokkal többen vagytok ti, akik szeretik sztorikat, amiket írok és erre kell koncentrálnom, mert az írás és ti tesztek boldoggá, szóval köszönöm nektek, sokat kapok tőletek! ♥️

• Ebben a részben Azure most nem tűnt fel, de más igen.. vajon milyen hatással lesz az ő kapcsolatukra ez a személy? Összehozza őket vagy eltaszítja? 🤔

• Most is várom a visszajelzéseket, véleményeteket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now