•50•

1.7K 72 13
                                    

EULIA ENI SHERIN

- Harry a fickóval van, szerintem már megmutatta neki az eddigi bizonyítékokat.
- Persze, én hibám, hogy kések.- nézek Calebra. Megbeszéltük Harry-vel, hogy 3-ra az adott helyen leszek, de elfecsegtem az időt az anyjával, így Caleb értem jött.

Elhagytatott raktárhoz érkezünk, Harry drága kocsija mellett egy olcsóbb kategóriás áll. Faszink nem kelt feltűnést, pedig biztos sok pénze van, elvégre bűnöző.

Hatalmas csarnok, falak omladoznak, az üvegek nagy része ki van törve, minden tiszta poros, kivéve az asztalt és a székeket, amin Harry-ék ülnek.

- Szerelmem!- csókkal köszönt Styles.- Ő fogja megfigyelni Rogert.- mutat a férfira, egyből a keresztet veszem észre, gondolom mindenki más is, eléggé feltűnő.
- Szóval te vagy a híres Azure, az áldozat.- nevet fel, majd kezet fogunk.- Vörös.- én csak biccentek egyet.
- Lemaradtunk valamiről?- kérdezi Caleb.
- Nem, eddig az összes fenyegető dolgokat megmutattam.- mutat a monitorra, ahol a képek és a videók sorakoznak.
- Azt is!- nagy szemekkel néz rá.
- Nem! Azt senki nem láthatja!- Harry mérges pillantást vett barátjára, nem igazán értem a szituációt.
- Ne szívass!- Vörös szigorú hangja visszhangzik.- Megbeszéltük, hogy mindent megmutatsz! Minden egyes képkocka fontos. Harry, köztünk marad. Lehet azon fontos dolgok vannak, amit nem vettél észre. Mutasd!- parancsolja.
- Biztos, hogy nem! Senki nem nézheti, hogyan alázzák meg a szerelmemet!- néz rá dühösen.
- Így nem tudok segíteni.- sóhajt fel a férfi.
- Leszarom! Legyen elég annyi, amit mutattam, én fizetek, te dolgozol!- fenyegetően néz a Vörös nevezetű alakra.
- Mutasd meg, Harry.- szakítom félbe a szóvitát.- Lehet pont azon a videón hibáztak. Nekünk csak az számít, hogy hamar meglegyen, aki ezt csinálta velünk.- nézek zöld szemeibe, ami értetlenül néz rám.
- Azure.- suttogja a nevem.
- Mutasd!- hangom kemény és határozott. Harry még utoljára rám pillant amikor elindítja a videót, ahol rám támadtak.

Nem nézem a felvételt, elég ha hallom a könyörgő sírásom, soha nem fogom tudni kitörölni ezt az emléket, még ha nem is történt tragédia, de nekem ez is az volt.

- Az a fickó tört be a házadba Harry.- mutat a mögöttem lévő férfira, majd 1-2 kattintás után a másik videó jelenik meg, ahol a férfi Harry házában mászkál, amikor én is jelen voltam.
- Nézzétek a járását.- indítja el egyszerre a felvételt.- Minden testmozdulata megegyezik. Ő csak utasítást hajt végre, elküldöm a srácoknak, hátha felismerik. - Másik alak pedig Roger, mindenhol felismerem a kövér testét.
- Ezzel nem vagyunk előrébb!- néz rá dühösen.
- Dehogynem. A srácok biztos kiderítik ki a másik fasz és akkor majd szépen fecsegni fog.- vigyorogva néz ránk.- Valamint a parkolóban látható egy bérelt kocsi, lekérdezzük, hogy ki nevén van, hátha segít.
- Ennyi?- nézek a férfira, aki felnevet.
- Szépségem, mindent szép lassan kell intézni. Lényeg, hogy ti hergeljétek azt a faszt, és akkor gyorsabban tudok én is haladni.- kacsint rám.
- Jól van. Caleb, vidd haza Azurét, én pedig megyek Rogerhez!- adja ki az utasítást, számra ad egy csókot és el is viharzik. Nagy szemekkel nézek rá.
- Styles nem szarozik!- szórakozott hangon mondja Vörös.- Viszont, jó is, hogy elment.- tekintette komollyá változott.
- Évek óta ezt csinálom, rendőrségnek is be szoktam segíteni, szóval erre születtem, nagyon ritkán hibázok. Van valami, amit nem szeretném, hogy közöljetek a göndörrel.
- Ne viccelj, ő fizet neked!- néz rá mérgesen Caleb.
- Roger csak egy bábu, olyan ember irányít, aki nagyon közel áll a Styles családhoz. Lehet Harry tervezte meg ezt az egészet.
- Mi?- nézek rá értetlenül.- Hisz miért tenne ilyet?
- Hogy mellette legyél.- tárja szét a karját.
- Ha igaz lenne az állításod, akkor most nem ülnél ott!- mutat rá dühösen Caleb.
- Pontosan így van!- csapja össze a tenyerét.- Ti ketten nem lehetek,- mutat ránk.- mert ellenőriztelek titeket, szóval a Styles családnál van a szar. Nincs eltitkolt testvére? Vagy a szülőknek szerető?- Calebra pillantok, de ő nemlegesen rázza a fejét.- Nem tudom ki az illető, de nagyon jól ismeri Harry-t, nehéz lesz kideríteni ki az, mert profin csinálja!- nevet fel.-  Viszont Harry-nek erről nem kell tudni, nekem ő is gyanús!- pillant rám.- Legyetek óvatosak!- int egyet és ő is elsétál a raktárból.
- Szerinted igaz?- pillantok Calebra.
- Tudtommal Rogeren kívül nincs senki, akinek az a célja, hogy Harry anyagilag tönkre menjen. Nem tudom ki lehet az.- gondolkozik el.

Ahol biztonságban kéne éreznem magam, ott fenyeget a legnagyobb veszély. Bárki lehet a főkolompos, talán Caleb mozgatja a szálakat.

De abban biztos vagyok, hogy nem Harry tervelte ki, mert sokat vesztett, tudom, hogy fáj neki, látom rajta.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim! ♥️

• Köszönöm, hogy vagytok nekem, hogy ilyen csodás olvasóim vannak, mint ti! Hálád vagyok, hogy mindig itt vagytok és olvastok, és megértést kapok tőletek, amikor szükségem van rá akkor támogatást! Nehéz ilyen kis olvasótábort kialakítani, mint amilyen nekem van. Nélkületek nem tartanék itt, nincs rá szó, hogy milyen hálás vagyok! ♥️♥️

• Sajnos kezdünk a könyv végéhez érni.. 🥺De még van egy pár rész addig, szóval várom a tippeket tőletek, hogy szerintettek ki az a bizonyos zsaroló.. 🤭🤔🤔

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now