•21•

3.5K 139 12
                                    

Harry Stlyes

Telefonom megállás nélkül rezeg, biztos Sarah zaklat, lehet apám már elmondta neki a dolgokat, de én telibe szarom. 1 perc után végre elnémul a rezgés, de utána egyből újra kezdi.

- Picsába!- ülök fel az ágyamon, majd kezembe veszem a mobilt, ismeretlen, ez akkor nem Sarah.- Igen?- fogadom kíváncsian a hívást.
- É-én vagyok az, Eni. Az asszisztense.- remeg Azure hangja, bajban van.
- Mi a baj? Jól vagy?- kapok magamra gyorsan egy bemelegítőt és egy felsőt.
- Még igen, de bántani akarnak.- sír fel keserves hangon.
- Otthon vagy?- veszem magamra a kabátomat.
- Igen.- szipog. Bántani akarják Azure-t, az én Múzsámat.
- Elindultam, ne tedd le a telefont, oké?- taposok a gázra.
- Ühüm, siessen, nagyon félek.- suttogja halkan.
- Pár perc!- isteni szerencse, hogy megadtam neki a privát számom. El se tudom képzelni, hogy most mi lenne vele. - Nyugodj meg, most szállok ki a kocsiból. - zárom le az autót, majd a lépcsőházhoz futok.

Szerencsére a hajnali órában nincs forgalom, se lámpa, így magas sebességgel hamar megérkeztem.

Kettesével szedem a lépcsőfokokat, majd megpróbálom kinyitni a rozoga ajtót, ami nem nyílik, így kénytelen vagyok berúgni, ami 1 erőteljes rúgástól megadta magát.

Drogos pöcsök, Eniről beszélnek és a szobája előtt állnak. Harag elönti az agyam, legszívesebben mindegyiket szarrá verném, haszontalanok a társadalomra ezek.

- Húzzatok a picsába.- szólalok fel haragosan.
- Na, megjött a gazdag fazon, aki baszogatja Eliát.- szív a dohányba Jason, legszívesebben arcom köpném.
- Menjetek a konyhába és szívjatok még párat, hátha belepusztultok!- lököm el őket. Lábukon nem bírnak állni.- Eni, én vagyok az, Harry!- kopogtatok az ajtón, amit hamar ki is nyit.
- Oh Styles. Annyira örülök, hogy itt van.- dörzsöli meg a nedves arcát.
- Nincs semmi baj!- veszem tenyerembe apró arcát, amikor megpillantom vérző száját.- Megütött Jason?- nézek az ajkaira, ő csak bólintott. - Összepakoljuk a holmidat és elviszlek innen, oké?- hunyom le a szemeimet, hogy ne boruljon el az agyam.
- Oké.- szipog párat, majd nagy levegőt vesz, hogy összeszedje magát.
- Csak a lényeges dolgokat szedd össze, holnap megkérem Dan-t és pár személyes őreimet, hogy a maradék dolgokat hozzák el.
- Rendben van.- vesz elő egy kisebb táskát, remegő kézzel teszi bele a holmiját.
- Mehetünk!- néz rám könnyes szemekkel.
- Gyere!- karolok belé, érezze védelmemet.
- Mi van Elia, csak a milliomos faszokat szopogatod, miénk nem elég jó?- nevet fel Jason, gyűlölöm ezt a szarházit, odamegyek hozzá, és teljes erőből öklön vágom az arcát, de ennyi kevés. Kap még egyet, az orra pedig reccsen, szerencsére eltört, amin egy jót nevetek.
- Ha még egyszer hozzá érsz, a szart is kiverem a drogos fejedből, a szarházi haverjaiddal együtt!- köpöm le a földön fekvő testét. - Gyere!- nyújtom a kezemet Azure felé, aki megfogja tenyerem és erősen belemarkol.

Szinte viszketett a tenyerem, hogy menjek vissza és verjem szarrá őket. Mocskos állatok, csak élősködnek másokon.

- Itt a kulcsom, menj be a lakásba. Max 1 óra és én is jövök.- nézek a könnyes szemeibe.
- Mi? Nem, nem maradok egyedül!- akad ki.
- Rendben.- állítom le a kocsi motorját, majd a lakásomba indulunk.- Kérsz valamit?- megyek a konyhába.
- Nem köszönöm.- törli meg az arcát, még mindig a történtek hatása alatt van.
- Nincs semmi baj! Itt biztonságban vagy.- emelem fel a fejét, hogy a szemembe nézzen. Annyira kívánatos, ahogy ártatlan szemeivel engem néz.
- Nem is tudom mi lett volna, ha nem segít.- erőltet magára egy mosolyt.- Nem tudom, hogy hálálhatnám meg.- kuncog fel. Nekem lenne pár ötletem, elég lenne, ha csak leszopna.
- Nem kell!- köszörülöm meg a torkom, majd hátralépek tőle.- Tudtam, hogy bekövetkezik, veszélyes alakok.- túrok a hajamba, mert nagyon szét akarom verni azokat az embereket.
- Köszönöm, elmondhatatlanul hálás vagyok, és tartozom önnek, ha bármiben segíthetek, akkor kérem szóljon.
- Egy ideig itt maradsz a lakásomon, holnap kitaláljuk, hogyan tovább, mert az biztos, hogy oda nem mehetsz vissza.- nézek komolyan a szemébe, ő pedig megértően bólint.

1 órán át beszélgettünk, elmesélte, hogy a szülei nagyon vallásosak és konzervatívak, nem tartanak semmilyen ünnepet, a vallásuk miatt. Kapcsolatot se nagyon tartják, mert nem értik meg egymást. És gimnazista korába jött Londonba, azóta dolgozik.  Szerencsére sikerült megnyugodnia, és végre lefeküdt aludni.

Szóltam Dannak, hogy vegye fel az őröket, mert el kell intézni pár dolgot. Szerencsére hamar megérkezett, izgatottan vágytam arra, hogy megverjem azt a köcsögöt.

- Sziasztok srácok!- ültem be az anyós ülésre, mögöttem pedig a három emberem volt.
- Dan és Nick, ti a lány cuccait fogjátok összepakolni, mindent!- néztem az említett személyekre.- Többit pedig majd mi elintézzük.- vigyorogtam el magam, szeretek verekedni, főképp, ha meg is van rá az okom.- Vegyétek fel maszkot, hogy ne ismerjenek fel a jövőben titeket.- vettem ki a kesztyűtartóból azokat.
- Megérkeztünk.- húzta magára a fekete maszkot Dan.
- Akkor nyomás!- mindenki mögöttem jön, többször volt ilyen jelenetre alkalom. Sarah szeretőjét is szarrávertem, kurva jól esett.

Hamar a rozoga ajtóhoz értünk, ami ugyan úgy állt, ahogy azt én hagytam.

- Hello srácok!- megyek vigyorogva a konyhába, Gregory-val és Gerald-al.
- Itt a milliomos fasz.- röhögnek fel, szemük vérben forog, legtöbbjüknek foga sincs, az arcuk meg teljesen be van esve, még a látványuk is undorító.
- Legalább nekem van pénzem.- nevetek fel.- Te még egy faszt is képes lennél leszopni 5 Fontért.- nézek Jasonra, nagyon merész a szája.
- Mert a te kurvád mit csinál?- nevetve issza az olcsó sört.- Faszodon csüng, hogy pénzeld.- erősen szívom be a levegőt, nem beszélhet így róla!- Nekem is majdnem megvolt, ingyen.- húzza oldalra a száját.
- Miről beszélsz?- húzom fel a szemöldököm.
- Mi van? Nem mesélte, hogy megtámadták az utcán?- nevet fel a haverjaival.- 1 hónapig rémálmai voltak, kurva jót szórakoztunk rajta!- csapják össze az öklüket.

Hátra néztem a srácokra, ezzel jelezve, hogy szétbasszuk a fejüket. Lábammal Jason mellkasába rúgtam, aki a székkel együtt hátra esett, de hamar talpra állt, majd ököllel támadt vissza. Hasába ütöttem, majd erősen a térdébe talpaltam, ami hatására ordítva esett a földre. Öklömmel a mocskos arcát ütöttem, amíg nem láttam, hogy a vére folyik le a padlóra. Végen pedig erősen a farkát rúgtam meg, hátha ezzel kárt okozok benne.

- Soha többet ne merészeljetek a közelébe menni, mert megöllek titeket!- töröltem le a vért a számról.- Senki nem érhet hozzá, ő az enyém! - néztem, ahogy mindegyik a földön fekszik. Szánalmasak, megvédeni se képesek magukat, söpredékek. Mostantól biztonságban lesz Azure, az én gyémántom.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Most is, mint mindig hálás vagyok a visszajelzésekért, nem lehet elégszer elmondani, hogy mennyire jól esik! 🥰

• Végre egy kis izgalom történt a szereplőinkkel! Harry milyen kis védelmező, nem! 😍

• Most is nagyon várom a véleményeteket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ