•6•

3.9K 131 8
                                    

EULIA ENI SHERIN

Borzasztó fejfájásra ébredtem, hirtelen pánik lett úrrá rajtam, nem tudtam, hogy hol vagyok. Percekkel később rájöttem, hogy ez az irodai hálószoba.  A főnököm ágyában aludtam?

Szívem hevesen kezdett verni, nem akartam találkozni vele, szégyenérzet elkapott, ennél megalázóbb dolog nem is történhetett volna velem, lerészekedtem Harry Styles előtt.

Gyorsan összekapom a cuccaimat, az ágyat szépen megcsináltam, mintha itt se lettem volna, majd nagy lendülettel léptem ki a helyiségből.

- Csoda, hogy felkeltünk.- hallom meg Styles goromba hangját.
- É-én ellnézést kérek. Tegnap kicsit sokat ihattam.- teljesen elvörösödött az arcom.
- Vegyél be egy fájdalomcsillapított, aztán kezdj neki dolgozni, sok most a munka.- rám se emeli a tekintetét, hangja hűvösen cseng, biztosan nem tetszik neki, hogy itt töltöttem az estét, ami számomra is kellemetlen.

Mai nap lassan telt, másnaposan borzasztó volt dolgozni, koszosnak érzem magam, mert a tegnapi ruha van rajtam, mivel a kedves főnököm egyből munkába állított, azt hittem, hogy a mai napra kapni fogok egy pihenőt a tegnapi siker örömére. Szerencsére lejárt a munkaidőm, felkapom a fekete dossziét, amit átviszek Harry-nek. Kopogtatok az ajtón, majd az engedélye után beléptem.

- Itt vannak a kért papírok.- teszem le elé a mappát.
- Rendben.- nyomkodja a gépét, azt hittem, hogy legalább megköszöni.
- Öhm. Megkérném önt, hogy legközelebb ne itassanak le az üzletfeleivel.- igyekeztem határozott lenni, de a hangom megremegett a mondatom közepén. Styles rám néz és felkuncog.
- Mindent meg kell tenni a sikeres üzletkötés miatt.- néz rám vigyorogva, nekem meg rosszul esik, hogy csak csali miatt kellett mennem.
- Számomra eléggé kellemetlen ez a szituáció, legközelebb csak akkor számíthat rám, ha a tudásomra vagy a munkámra van szüksége. Nem vagyok kurva.- nézek rá mérgesen, nem akarom, hogy idegen férfiak taperoljanak, hogy Harry Styles nagy pénzt szakítson.
- Megértettem.- kuncog fel és feltűnően végig mér. Idegesít, hogy ilyen jól szórakozik rajtam.
- További szép napot.- köszönök el tőle, elég mára ennyi belőle.
- Eliza, számládra utaltam a túlórapénzt. Gondold át, hogy szeretnél-e még vacsorákra járni. Megérné.- kaccsint rám, én pedig mérgelődök, hogy képtelen megjegyezni a nevem.
-Köszönöm.- sietek ki az irodából, otthon akarok lenni végre.

Nem hiszem, hogy innen fogok nyugdíjba menni, összeszedem magam anyagilag, keresek egy jól fizető állást és itt hagyom ezt a tuskó Harry-t, képtelenség neki megfelelni.

••

Szerencsére nyugisan telt a délutánom. Jason hülye barátai szerencsére már elmentek. Kádban fekszem és egy nyugtató fürdőt veszek, mostanság nagyon stresszes az életem. Egy fasz a főnököm, mindig feszült vagyok, hogy megfelelően teljesítsek. Albérletben pedig nincs életem, a lakótársaim meglopnak, nem tudok nyugodtan pihenni, mert mindig itt vannak a drogos barmok. Pár hónap és elmegyek innen, inkább elviselem Harry rideg tekintetét, minthogy ebben a lyukba maradjak ilyen lecsúszott emberekkel, ez tartja bennem a lelket, nem sok idő és jobb lesz minden.

- Gyere már kifele!- dörömböl az ajtón Jason, hülye fasz.

Kimászok a kádból, bőrömről letörlöm a habokat, majd észreveszem, hogy nem hoztam magammal tiszta ruhát, így magam köré tekerem a rózsaszín anyagot, a koszos ruháimat pedig a karomba viszem ki, mivel azt se hagyhatom kint, mert volt rá példa, hogy eltűnt.

- Csoda, mindjárt bepisálok.- lök arrébb, hogy bemenjen a helyiségbe.
- Szerencsétlen.- ezt inkább magamnak mondom.
- Waow!- kiabál fel Jason egyik haverja, megforgatom a szemeimet, elég kellemetlen, hogy így látnak.
- Az a törcsi is felesleges!- vigyorog rám, hiányos fogsoraival.
- Menj a a faszba!- intek be neki és a szobámba sietek.
- Inkább te gyere az én faszomra!- kiabálja utánam, én pedig kulcsra zárom a szobám ajtaját.
- Hülye seggfej!- mérgelődök magamba, hallom ahogy azok a undorító alakok rólam beszélnek, mocskos dolgokat.

AzureWhere stories live. Discover now