•13•

3.4K 131 9
                                    

EULIA ENI SHERIN


Korábban jöttem el otthonról, mert Jason haverjai megint nálunk töltötték az estét, egész éjjel hangoskodtak, és valami új drogot használtak, mert sokkal másabb volt a viselkedésük, nem dolgoznak, egésznap az albérletben vannak, de pénzük az mindig van a kábítószerre, jobb nem tudni, hogy honnan van nekik.

Irodám ajtaján egy szőke nő jön ki, bulis öltözékben.

- Szia.- néz rám nagy mosollyal, én pedig tátott szájjal néztem, ahogy elsétál. Főnököm ajtaja nyitva, így bátorkodok bemenni.
- Hahó.- sétálok be, az iroda úszik a kupiban. Papírok hevernek szanaszét, poharak összetörve a földön, dohányzóasztal felborítva.

Átlépem a papírkupacot, magas sarkú cipőmnek a sarka meg is csúszik az egyiken, majdnem elestem, de szerencsére megtartottam az egyensúlyomat.

- Styles!- szólítom a főnököm, de semmi válasz.- Mi a fene történt itt.- nézek körül, majd az iroda szobájához megyek, ahova be is nyitok.
- Nem tudsz kopogni?- förmed rám Harry.
- Én, Én sajnálom.- meztelenül áll előttem. Felsőtestét és az egyik karját tetoválások borítják, gyönyörű ez a férfi.- Kiment egy lány, azt hittem, hogy baj történt.- tenyeremet a szemem elé teszem, nem akarom tovább bámulni a farkát.
- Takaríts ki!- löki le kezemet az arcomról.- 12 órára fontos ember érkezik, ha nem lesz rend, ki leszel rúgva.- néz mélyen a szemembe.- Ha legközelebb engedély nélkül lépsz be ebbe a kibaszott helyiségbe, páros lábbal foglak kirúgni, és elintézem, hogy ne kapj több asszisztensi állást.- hajol közel hozzám és úgy mondja.- Megértetted?- sziszegve teszi fel a kérdést, én pedig csak bólogatok.- Azt kérdeztem, megértetted?- kiabálja újra.
- I-igen.- válaszolok halkan, megijeszt ez a viselkedése.
- Csoda, hogy tudsz válaszolni.- rúgja fel az egyik fotelt.- 12:10- re visszaérek, vendégünket, majd kínáld meg egy pohár piával.- erősen becsapja maga mögött az ajtót, testem pedig megrezzen a zajtól.

Bent tartott levegőmet kifújtam, nagyon rosszul esett Harry viselkedése, nem gondolnám, hogy olyan elviselhetetlen lennék, hogy így beszéljen hozzám. Lehet én se örülnék, ha meztelenül látna, de nem érdemeltem ezt, sőt sokkal nagyobb tiszteletet érdemelnék.

••

Nagyon sok időbe telt mire rendbe hoztam a helyiségeket, a saját munkám pedig csak torlódik.

A hajam kócos, púderszínű ingem első 2 gombját ki kellett gombolnom, mert nem lehet ilyen szűk ruhában takarítani, utálom a főnököm. 5 percen belül itt lesz Sebastian.

- Öhm.- szólal fel mögöttem valaki. Egy 30-as éveiben járó férfi, tőlem 1 fejjel magasabb, sötét haja van és enyhén telt ember. Nem rossz képű, csak pár kilót le kéne adnia.
- Sebastian Wright?- nézek rá mosolyogva.
- Igen. Harry említette, hogy az asszisztense fogad.- néz végig rajtam vigyorogva, és leül a bőr kanapéra.
- Esetleg adhatok egy csésze kávét? Vagy egy pohár whisky-t?- még dél sincs, szerintem egy kávét jobban elfogyaszt.
- Egy pohár whisky.- int, mintha egy csapos lennék, ez a pasas egy igazi bunkó.
- Parancsoljon.- nyújtom át az italát.- Styles nem sokára megérkezik.
- Jobban örülök ilyen társaságnak, mint maga.- kortyol bele az alkoholba, én pedig idiótán vigyorgok.
- Igyon maga is egyet.- nyújtja a poharát, hogy töltsem újra, én pedig úgy cselekszem.
- Munkaidőben nem ihatok.- utasítom vissza az ajánlatát.
- Hm.- áll fel a kanapéról és leteszi az üres poharát a mögöttem lévő asztalra.- Igazán csinos maga. -perverz vigyorral néz rám, kezeit az arcomra teszi.

Hátrébb lépek, hogy kikerüljem az érintését, Harry világában minden pasi ilyen? Felháborító.
- Kedvesem.- kuncog fel öblös hangján.- Gyönyörű nő vagy, mellesleg fiatal.- mér végig.- Okkal dolgozol itt.- kacsint rám.
- Valamit nagyon félre ért! Tisztességes nő vagyok!- mondom neki haragosan.- Asszisztensi álláson kívül nem dolgozom mást! Megkérném, hogy ne viselkedjen így velem.- veszem fel a szemkontaktust, hogy lássa a határozottságom, elvégre egy irodában vagyunk, nem bánthat.
- Ne légy már ilyen prűd! Plusz pénz mindig kell!- nyakamat megfogja, ágyékával az asztalhoz szorít, a fa vágja a derekamat, erősebben fogja a torkom, még nem fulladozok, de fáj a szorítása.
- Engedjen el!- próbálom eltolni magamtól, persze mind sikertelenül.

Széles testével rám dől, és az asztalra fektet, üvegpoharak és a drága italok elborulnak, amik darabokra törnek.

Húsos kezével megszorítja a belsőcombom, undorító, ahogy izzadt tenyerével megmarkolja a bőröm, alkoholos lehelete hányingert kelt. Ficánkolok, hogy ki tudjak szabadulni a fogása alól, majd meglendítem a térdem, ezzel megütve az érzékeny területén.
- Te kis kurva!- lök el magától.- Mit képzelsz magadról?- néz rám mérgesen.- Ki foglak rúgatni!- néz rám lihegve, undorító egy ember.
- Itt meg mi történt?- lép be Harry az irodába.
- Az asszisztensed hasznavehetetlen!- mutat felém az a barom.- Kértem egy pohár whisky-t, és nézd meg! Hogy tudsz ilyen embert alkalmazni Harry? Így kell fogadni engem?- emeli fel a hangját.- Millióimat más zsebébe teszem, ha legközelebb jövök és itt lesz ez a szerencsétlen!- mutat a földre, haragosan néz rám.
- Azonnal takarítsd fel!- nagyon dühös rám Harry, gyorsan összeszedem a szilánkokat.- Gyere!- karomnál fogva vezet ki.- Mi a faszt csináltál?- üvölti a képembe.
- Meg tudom magyarázni.- nézek fel rá.
- Hogy nézel ki?- mér végig.- Hajad kócos, az inged meg ki van gombolva, ez egy munkahely! Piát levonom a fizetésedből. Hozd rendbe magad és folytasd a munkát!- pillantásai megvetőek voltak, borzasztó érzés, hogy így rám támadt.

Gyorsan a mosdóba sietek, nem tudom visszatartani a könnyeimet, és kitör belőlem a sírás. Az az aljas ember molesztált engem, és még én vagyok lekiabálva. Utálom ezt a munkát, jövőhónapban felmondok, nem fogok itt dolgozni és ennek kitenni magam.

- Eni!- szólít meg Talia, majd hozzám siet.- Mi történt?- nézi az arcomat, de én csak rázom a fejem.- Meséld el.- törli le az elfolyt festéket az arcomról.
- Fontos ügyfelet várt Harry, és én fogadtam, mert Styles késett. Megkínáltam itallal, majd erőszakoskodni kezdett velem.- kezdek el újra sírni.
- Szóltál Harry-nek? Biztos kinyírja!- mondja dühösen.
- Kiborultak az italok, poharak eltörtek, Harry nagyon csúnyán beszélt velem, nem engedte, hogy megmagyarázzam. Összeszedette velem az üvegszilánkokat, ott guggoltam Sebastian előtt, nagyon megalázó volt.- törlöm meg a szemem, Talia pedig erősen megölel.
- Annyira sajnálom.- mossa meg a kezét.
- Én nem bírom, következő hónapba beadom a felmondásom. Nem teszem ki magam több ilyennek, Harry nem becsüli meg a munkám, bunkón viselkedik velem, és nagyon sokat dolgozok, és egyáltalán nem könnyíti meg a dolgaimat.- dobom ki a koszos zsebkendőket.
- Biztos vagy ebben?- ráncolja a szemöldökét.
- Teljesen.- mosom meg a kezeimet, és az arcom.

Nem éri meg, hogy több ilyennek tegyem ki magam. Nagyon sokat tettem Harry-ért, miattam lett 2 sikeres üzletkötése, amit egyáltalán nem hálál meg, de ez a mai végképp betett, holnap beadom a felmondásom.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

• Iszonyatosan hálás vagyok, amiért ennyien olvassátok a történetemet és a kedves szavakat, hihetetlenül nagy erőt nyújt az íráshoz, ezt nektek köszönhetem! ♥️🥰

• Nagyon remélem, hogy ez a rész is tetszett nektek, ez a Harry.. Hát.. 🤷🏼‍♀️

• Kellemes estét mindenkinek, teljen jól a hét nektek! 🥰

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now