•40•

2.6K 117 18
                                    

Harry Stlyes

- Megmondtam, hogy nem jöhetsz az irodámba!- szídom le Jennifert, Azure most biztosan félreérti a dolgot. Azt hiszi, hogy lecseréltem őt, pedig nem így van, ha tudná, hogy őt védem ezzel, na meg a vagyonomat. Mérgesen túrok a hajamba, kicseszett Roger, folyamatosan önti nyakamba a szart, nehéz kijátszani, nincs rajta fogás. Megnyugtat, hogy semmit nem tud Eniről, mert ha rájönne, hogy kavarunk az lenne az első, hogy mindent elmondana apámnak, én pedig búcsút mondhatnék a vagyonnak, ő pedig a székembe kerülne és élvezné az ölébe pottyant milliókat.

- Jajj Harry.- teszi kezét a combomra. - Csak meg akartalak lepni, Nagyon jót beszélgettem az asszisztenseddel, nagyom aranyos!- igen Azure tényleg az, egy jó szívű nő.

- Az fasza.- nyomkodom a telefonom, Calebbal beszélgetek, hogy haladt e valamire a betöréssel kapcsolatban, de sehol semmi. Jen pedig magyaráz nekem, de meg se hallom az idegesítő csacsogását, telibe le is szarom, majd észreveszi, hogy hidegen hagy az idegesítő hangja.

Caleb
Város legjobb magánnyomozóját béreltem fel, de semmi..
Harry
Fasza, akkor mi a fenét csináljak???
Caleb
Semmit, várunk. Biztos, hogy jelentkezni fog, elvégre nála van egy kép Eniről..

- Mit mondál?- fordulok Jen felé.
- Jajj Harry.- nevet fel idétlenül.- Nem figyelsz.- simogatja a belső combom.- Csak annyit mondtam, hogy Eni nagyon jó fej, nem rég láttam egy férfival, állítólag az exe, és nincs semmi köztük, de kötve hiszem.-kuncog fel.- Látom egy nő szemében, ha szerelmes.
- Ő dolga.- zárom le ennyivel a témát.

Máris túltett volna rajtam, más érinti meg, csókolja ajkai, nevetteti meg. Kezeimet ökölbe szorítom, legszívesebben behúznék egyet annak a szarházinak, aki vele van. Féltékenység elhatalmasodik bennem, nagyon nehéz visszafognom a kitörni készülő dühömet. Jen se bírna kussolni, mintha tudná, hogy mi volt Azure és köztem és húzná az idegeimet.

- Állj meg a benzinkútnál!- parancsolom Dannak, aki úgy is cselekszik. Hamar bemegyek a hely mosdójába és Calebet hívom. Nem bírok azzal a tudattal lenni, hogy ő más karjaiban alszik.

- Na mizu van?- hangja szórakozottan cseng.
- Enire állíts egy magánnyomozót!- adom ki a paransot.
- Miért? Baj van?
- Ki tudja! Egy faszival látta Jennifer, még hamar leváltott!- dühöm nem igazán akar csillapodni, így előveszek egy száll cigit.- Figyeltesd meg, tudni akarom kivel kavargat.
- Ez nem tisztességes.- komolyodik el a hangja, amit telibe leszarok.- Elhagytad, minden joga meg van, hogy mással kufircoljon.
- Kussolj! Miatta csinálom ezt az egészet, hogy megóvjam!
- Harry, féltékeny vagy. Nem fogom megfigyeltetni.- nevet fel.- Ez beteges, te is tudod.
- Belepusztulok, ha mással van.- túrok idegesen a hajamba, ő csak az enyém. - Értem tudnál jönni?
- Persze, küld el, hogy merre vagy.

••

Jennifer elment a szüleimmel kikapcsolódni, kamu dumával leráztam őket, szerencsére mindent a munkámra tudok fogni. Képtelen vagyok megállni, hogy ne lássam, ne beszéljek vele. Így kerültem a hozzá, a kanapéra.

- Parancsolj.- nyújtja át a vizet, amit elveszek tőle. Egy erős pia sokkal jobban esne.- Elhozta a dokumentumokat?- húzza fel a szemöldökét.
- Ahm, nem igazán.- bekamuztam neki, hogy fontos szerződéseket kéne megírnia.
- Az baj, így nem fogom tudni megcsinálni.- teszi karba a kezét, nagyon zavar, hogy ennyire tartja a távolságot.
- Igen, pedig fontosak.- dobolok a lábammal és a pohárban lévő vizet nézem, egyetlen kortyot nem ittam, nem is kell.- Valami erős alkohol nincs?- húzom fel a szemöldököm.
- Ez nem egy kocsma. Talán mindegyik alkalmazottjához átmegy inni?- néz rám mérgesen.
- Muszáj ennyire ridegnek lenned?- nézek a szemébe, most is mint mindig, elpillant.
- Holnap elintézem a fontos szerződéseket, ha nincs más, akkor..- elegánsan elküldött, biztos jön hozzá a faszi.
- Rendben, elmegyek. Legyen csodálatos estéd, biztos van, aki elszórakoztat.- hülye vagyok, hogy ide jöttem.
- Magának is további szép estét.- kísér az ajtóhoz.
- Nem értesz te semmit!- nézek rá mérgesen, ha tudná, hogy mindent érte, értünk csinálok, ő meg így viselkedik velem.

Azt hittem, hogy örülni fog nekem, normálisan elbeszélgetünk, erre bunkó és lekezelő volt. Hiba volt őt felvenni, ha nem lenne, akkor nem kéne megvédenem őt magamtól, csodálatos egy nő, nincs hozzáfogható számomra, de ez egy veszélyes szerelem. Vele lennék, de nem tehetem.

Haza fele tartva felhívtam édesanyámat mindig neki öntöm ki a szívem, ő támogat. Örült, hogy megtaláltam a szerelmet, de ő is tudja, hogy nem teljesedhet ki, jelenlegi helyzet nagyon nehéz, ami tele lenne fájdalommal és szenvedéssel, lehet mire a végére érnénk a nyomozásnak, késő lenne lehet, hogy addigra eltávolodik tőlem.

••

Calebnak sajnáltatom magam és a szokásos italomat iszom, sose éreztem még ilyen fosul magam, beleszerettem valakibe, én Harry Styles.

- Hát szar, de rajtad áll minden. Vagy elmondod apádnak, hogy mi van, és hosszas harc után elfogadja, vagy kivárod azt a pár hónapot, amikor mindent rád írat aztán vagy lesz Azure vagy nem.- kuncog fel.
- Csak én hívhatom úgy!- cseszem le a barátomat.

Csöndet az email hangja zavarta meg, este 23:40-kor küldenek emailt, igen szokatlan.

- Add már ide a gépet.- nyújtom a kezem.- Lehet most válaszoltak Brianék az ajánlatomra, remélem le akarnak szerződni, mert nagyon jól jönne a cégnek.- nyitom meg az üzenetet.
- Na hátha, bár az utóbbi időben eléggé jó..
- PICSÁBA!- kiabálok fel, és mérgemben eldobom a kezemben lévő poharat, ami darabokra törik!
- Mi van?- veszi el tőlem a gépet, idegesen járkálok a nappaliban és a hajamat cibálom.
- Sakk-matt a király megtalálta a királynőt. Vajon ki fog kiesni?- olvassa fel az üzenetet.- Ez egy kép Eniről? Mit csinál sír az erkélyen?- nagyít a fotóra.
- Ez ma készülhetett. Nem kellett volna oda mennem, kurva életbe!- rúgok egyet a TV-be, elbasztam.
- Nyugodj meg! Inkább örüljünk, hogy végre előbújt ez a fasz. Holnap lenyomoztatom az IP címet, és megnézem az utcai kamerák felvételét, azon biztos rajta lesz, aki a képet készítette. Végre lecsaphatunk.
- Ez már nem játék Caleb, ki tudja mikor fog lecsapni rá vagy rám.
- Jött még egy üzenet.
-  Mutasd!- sietek mellé.- Atya ég, ez a kép még az én házamban történt, amikor betörtek.- nézem nagy szemekkel Azure alvó arcát.
- Szerintem egyértelmű, hogy kire fog lecsapni.- néz rám ijedt tekintettel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Hálásan köszönöm a visszajelzéseket, mindig nagyon jól esnek! 🥰

• Következő rész izgalmas lesz, mondhatom, hogy vége az érzelmes részeknek és egy kicsit izgalmasabb lesz..

• Legyen csodás hétvégétek!

LIE BABY sztorimnál tettem fel kérdést, olvassátok el, aki azt a történetemet is olvasta és szerette!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now