•15•

3.6K 122 12
                                    

Harry Stlyes

Nagyon mérges vagyok. Keveset aludtam az éjjel, mert Sebastianon gondolkoztam egész este, hogyan kéne rávenni, hogy velünk kössön üzletet. Nem lenne bajom, ha az a szerencsétlen Elza nem viselkedett volna illetlenül. Gondolataimból a kopogás zavart meg, ritkán keresnek a főbejárat felől, meg is vagyok lepve.

- Gyere.- dőlök hátra a székemben.
- Jó napot Harry!- lép be Talia.
- Miben segíthetek?- sóhajtok fel, mert megőrülök, ha valami baj van a részlegén.
- Beszélni szeretnék Eni-ről.- ül le a székbe, ami velem szemben van.
- Az meg ki?- húzom fel a szemöldököm.
- Az asszisztense!- néz rám fura arckifejezéssel.
- Mit csinált már megint?- azzal a lánnyal csak a baj van.
- Inkább vele mit csináltak!- komolyodik meg a hangja.
- Parancsolsz?- nézek rá meglepődve, nem értem miről beszél.
- Sebastian kikezdett vele!- tekintette tele van dühvel és az én agyamat is elönti a méreg.
- Mi a fenéről beszélsz? Sebastian egy neves üzletember, családos apa, nem merne ilyet tenni.- nevetek fel idegesen, miket talál ki az a csaj.
- Tegnap korábban érkezett, így Eni nem tudta megigazítani az öltözékét.- emlékszek, hogy kócos volt és a blúza is ki volt gombolva.- Az a neves ember, a családos apa, kikezdett vele. Neki szorította a bárasztalnak, majd a belső combját fogdosta, egyértelmű, hogy megvédte magát.- teszi karba a kezét, mintha én tettem volna ezt vele.
- Nem gondolnám, hogy Sebastian ezt tette volna, boldog kapcsolatban él a feleségével.- ráncolom a szemöldököm.- Szerencse, hogy be van kamerázva az iroda, mindjárt kiderül az igazság.- megnyitom a tegnapi felvételt majd az adott időponthoz viszem.

És tényleg minden úgy van, ahogy Talia elmondta. Az a mocsok megérintette! Senki nem tehet vele ilyet, csak én érinthetném meg olyan helyeken. Kezeim ökölbe szorulnak, most rögtön szétverném a fejét.

- Köszönöm, hogy szóltál Talia. Jó munkát.- küldöm ki az irodámból.

Idegesen ütök az asztalomra. Mérges vagyok arra a nyomorékra, Elzára is, hogy nem szólt, de még magamra is, hogy arra akarom kényszeríteni, hogy bocsánatot kérjen tőle. Én meg felszedettem vele az üvegszilánkokat, ott guggolt Sebastián előtt, az a fasz perverzen meg vigyorgott. Biztos, hogy nem kötök vele szerződést.

Írtam egy SMS-t annak a nyomorultnak, hogy 25 percen belül legyen itt. Szerencsére nem akadékoskodott, biztos alig várja, hogy lássa Elzát. Az én Azure szépségemet.

Csak ülök és idegesen dobolok a lábammal. Nyugatatom magam, mert nem akarok egyből annak a fasznak esni. Szét tudnám verni azt a dagadt fejét.

- Styles, elnézést a zavarásért. Sebastián megérkezett.- hangja halkan cseng, szegény mit érezhet most.
- Kísérd be a vendéget!- adom ki az utasítást, végre szembesítem a tettével.
- Harry!- jön be nagy vigyorral az arcán, majd kezet fog velem.
-  Maradj te is! Zárd be az ajtókat, kulcsra!- adom ki az utasítást az asszisztensemnek.
- Ezt már szeretem, legalább így senki nem zavar meg minket.- ül le a drága bőrkanapéra.
- Állj fel Sebastian.- mondom idegesen a nevét.
- Ahogy gondolod!- sóhajt fel.
- Mi történt tegnap, amiért így kiakadtál az asszisztensemre.- mutatok a lány felé.
- Már elmondtam. Nem adta meg a tiszteletet, bunkón viselkedett velem és nem akart kiszolgálni, pénzért cserében felajánlott nekem plusz szolgáltatást!- néz rám komolyan.- Családom van, neves üzletember vagyok!- háborodik fel, kis pöcs.- Mit keres még itt egyáltalán?- megvető pillantást vett a lány felé.
- Ezt nézd Sebastian!- fordítom felé a monitort, hogy lássák mind a ketten a történteket.- Ezt mivel magyarázod?- állítom meg a felvételt.
- Harry! Mind a ketten egészséges férfiak vagyunk.- nevet fel idegesen.- Tudod, hogy megy ez.- túr a hajába.
- Ilyenkor nem számít a család?- nevetek fel idegesen.- Nem tudom, hogy megy ez, mert ha dugni akarok akkor nem a partner asszisztensével kezdek ki!- nézek rá dühösen.
- Ne viccelj már!- rázza a fejét nevetve.- Ő csak egy nő, nem ér ennyit. Szerintem fontosabb a milliós szerződés.

Erősen beszívtam a levegőt, állkapcsom megfeszült, ő Azure. Nem csak egy nő. Öklöm az arcán landolt, aminek hatására a földre esett. Mentem volna, hogy újra megüssem, de két meleg tenyér a karomat szorította.

- Kérlek, ne.- néz rám hatalmas szemeivel, ami csillog a nedvességtől.
- Te nem vagy normális!- tápászkodik fel a földről.- Biztos lehetsz benne, hogy nincs szerződés! Gondoskodni fogok róla, hogy más se akarjon veled üzletet kötni!- néz rám fenyegetően.
- Remélem tisztában vagy vele, hogy holnaptól csődbe mész!
- Engem ne fenyegess Styles! Kis ember vagy te hozzám! Feljelentelek!- azzal ki is megy az irodámból.

Azure meleg kezei pedig eltűnnek a karomról, bárcsak fogna még, annyira gyönge és gyönyörű.

- Miért nem mondtad el?- kérdezem dühösen, mérges vagyok rá, amiért nem szólt.
- Úgyse hitt volna nekem.- hajtja le a fejét.

Elé sétálok, állánál fogva felemelem a fejét, hogy a szemembe nézzen. Gyönyörű barna szemei tele vannak könnyekkel. Mutatóujjammal végig simítok a puha bőrén, harapni akarom azokat az ajkakat.

- Senki nem érhet hozzád!- nézek a szemébe.-  Ígérd meg nekem, ha bármilyen komoly bajba kerülsz felhívsz, rendben?- ő csak bólint egyet, ami nekem kevés.- Ígérd meg!- mondom erőteljesebben.
- Ígérem.- suttogja bársonyos hangján.
- Jól van!- köszörültem meg a torkom, eléggé másba folyt a hangulat.
- Köszönöm, Stlyes.- küld felém egy mosolyt.- Ha nincs rám szüksége, akkor folytatom a munkámat.- farkamnak van rád szüksége nem nekem.
- Menj csak!- fordítom magam felé a monitort.

Megőrülök ettől a nőtől, miért akarom ennyire megbaszni? Ezer csajt magamra ültethetnék, de amióta bekerült az életembe, képtelen vagyok egy egészségeset dugni, nem sikerül elélveznem. Csak ha maszturbálok és közben rá gondolok, eléggé beteges ez a helyzet, de nem tudok ellene tenni. Annyira megízlelném a nedvét, keményen dugnám, úgy ahogy még senki.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm a visszajelzéseket, elmondhatatlanul jól esnek, imádlak titeket!♥️

• Amint látjátok, dupla résszel jövök! Két okból is, mert úgy éreztem, hogy nem várhatok még napokat, hogy kiadjam ezt a részt, egyben kell elolvasni a kettőt. Másik ok, akinek nincs párja, akkor én ajándékozok, dupla résszel! 🥰😇

• Most is nagyon várom a visszajelzéseket.

• Legyen csodás hétvégétek! 😇

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now