.42.

2.5K 110 19
                                    

Harry Stlyes

Hirtelen felriadok a csengő hangjára, megpillantom az időt, 23:33. Biztos Caleb az, hamar bealudtam és nem hívtam vissza, ahogy ígértem neki.
Hajamba túrva nyitok ajtót, remélem sikerült kideríteni az IP címét a fasznak, aki küldte az emailt.

- Azure! - ajtómban állt, arcán elkenődve a smink, sírt.- Mi történt?- húzom be a házba.
- Rémes dolog.- zokog fel és a mellkasomhoz bújik.- erősen magamhoz ölelem. Testem összerándul, szívem sajogni kezd.
- Shhh.- simogatom a remegő testét. Rosszabbnál-rosszabb képjelenetek pörögnek le a szemem előtt. Okkal jött ide ilyen későn, megőrülök, ha valaki bántotta.
- Ne haragudj, hogy ide jöttem, de nagyon félek.- húzódik el tőlem és letörli a fekete könnyeit, szemei vörösen néznek rám, sokat sírhatott, még nem láttam ilyen meggyötörtnek az arcát.
- Meséld el kérlek, mi történt.- ültetem le a kanapéra.
- Én képtelen vagyok elmondani.- szipog fel párat, karját a térdére teszi, fejét megtámassza a tenyerén, úgy zokog tovább.
- Ittál vagy beszedtél valamit?- ráncolom a szemöldököm, zavart a viselkedése.
- Harry! Nem!- törli meg újra a könnyáztatta arcát, majd a táskájában kutat és megmutat egy SMS-t, amit a nevemmel címeztek.
- Ezt nem én írtam!- olvasom el újra és újra a mondatot. Agyamat elönti a düh, legszívesebben felrúgnék mindent, ami elém kerül. - Meséld el kérlek, hogy mi történt veled!- szívom be élesen a levegőt, nem akarom, hogy lássa mennyire dühös vagyok.
- Amikor bementem az épületbe sötét volt, biztonsági őrök nem voltak sehol, majd bementem az irodába, hálóból halvány fény szűrődött ki, azt hittem ott vagy, mielőtt beléptem volna valaki lefogott.- erősen szívja be a levegőt, küzd a sírás ellen.Azt mondták, hogy téged nem tudnak bántani, ezért én vagyok a célpont.- csukja le a szemeit, hogy erőt vegyen magán.- Csináltak rólam egy videót.- remeg meg az ajka és nem beszél tovább.
- Milyen videót, Azure?- próbálom nem felemelni a hangomat, düh végigáramlik a testemben, nagyon remélem, hogy nem értek úgy hozzá, mert esküszöm, hogy a saját kezeimmel fojtom meg az illetőt.
- Nem akarom elmesélni, képtelen vagyok.- áll fel a kanapéról, a kabát alatt pedig fedetlen bőrét látom, szívesem hevesen dobog.
- Miért nincs rajtad felső.- próbálok nyugodt maradni.- Miért nincs rajtad felső, Azure?- emelem fel a hangomat, amit egyből meg is bánok, ahogy a az arcára nézek.
- Letépték rólam!- sír fel újra, atya ég.
- Me-megerőszakoltak?- kérdezem halkan, fájdalom hasít a lelkembe. Nem élem túl, ha igen. Nem voltam mellette, hogy megvédjem, sőt én miattam történt meg.
- Nem.- erősen magamhoz ölelem apró testét, megnyugodtam, hogy nem érintették meg. Ma már nem fogom megtudni, hogy mi történt vele, de nem erőltettem, a támadó okkal tette, amit és biztos vagyok benne, hogy erről az esetről is kapok képeket.

Hatalmas barom vagyok!

Fenyegetőnek ez volt a célja, hogy Azure távol legyen tőlem, ezzel könnyebben megtudják támadni. Én hülye, belesétáltam a csapdájába. Fasznak végig ez volt a célja, Azure-t bántsák, ezzel nekem is fájdalmat okozva. Én pedig minden gond nélkül belesétáltam a tervébe.

••

Ágyamban fekszek, mellettem Azure szuszogása tölti be a szoba csendjét, nehezen aludt el, megviselték a történtek. Saját irodámban támadtak rá, a saját területemen. Kezeim ökölbe szorulnak, ahogy arra gondolok, hogy ártottak neki és ez mind az én hibámból. Nehezen tudom elfogadni a tényt, hogy miattam történt ez vele, álom se jön a szememre.

Sajnos az irodai szobában nincs kamera, így nem láttam mi történ. 2 férfi támadta meg, egy gyönge nőt, meg fogom ölni őket, szart is kivetem belőlük.

1:12 óra volt, képtelen vagyok aludni, nyugtalanít az egész, tudom, hogy nincs biztonságban Azure. Holnap felhívom anyát, megkérem, hogy vigyázzon rá és fedezzen apa előtt.

Caleb
Az egyik fickó az, aki betört a házadba.

Olvasom az SMS-t. Megkértem a barátomat, hogy hasonlítsa össze a betöréses esettel, hátha van valami nyom és előrébb leszünk.

Caleb
Ezek már hónapok óta figyelhetnek téged. Előre minden ki van tervelve, tudják minden lépésüket, semmi nyomot nem hagynak maguk után.

Olvasom el az újabb üzenetet. Biztos hibáztak, ha rég tervezgetik a bukásom, akkor valahol biztos félreléptek, elvégre a legprofibb gyilkosok is lebuknak előbb-utóbb.

Jobban meg kell figyelni a képeket, biztos, hogy valahonnan visszatükröződik a fotós arca.

- Harry.- Azure halk hangja szólít meg.
- Itt vagyok.- simogatom meg a puha haját.
- Rosszat álmodtam.- bújik a mellkasomhoz.
- Nincs semmi baj.- puszilom meg a feje búbját.
- Az egyik ember ismer téged.- szólal fel percekkel később.
- Mármint?- ráncolom a szemöldököm.
- Azt mondta, hogy nem szereted, ha ahhoz érnek, ami a tiéd, legyen szó bármiről. Nagyon gyűlöl téged. Lassan akar tönkretenni, ezt mondta.- halkan cseng a hangja.
- Ezek a dolgok minden férfinél így van, ebből nem tudhatod biztosan, hogy ismer engem.- tuti, hogy nem Roger áll az egész mögött. Nem tudhat rólunk.
- Pedig hidd el Harry, hogy az a fickó nem idegen számodra.- sóhajt fel.
- Nagyon sok ellenségem van, bárki lehet.- túrok a hajamba, nehéz kiszűrni a támadót.
- Az illető nem üzleti vetélytárs, hidd el Harry, ő már rég ismer téged.- néz rám komolyan, nem voltam ott, hogy tudjam, miből gondolja ezt, de biztos vagyok benne, de erősen állítja akkor biztos van benne valami.

••

- Szóval ezzel zsarolnak, fenyegetnek. Nem tudom, hogy mi erre a helyes szó.- teszem el a képeket, amiket eddig kaptam.
- Ahj fiam.- rázza a fejét édesanyám. - A lánynak igaza van, nem az üzleti világból valaki.- mereng el.
- Miből gondolod?- ráncolom a szemöldököm, miért olyan biztosak benne.
- Az illető tönkre akar tenni téged fiam. Anyagilag és lelkileg.- fogja meg a kezem.- Ezért bántja a lányt, és még fogja is.
- Ne mondj ilyet!- emelem fel a hangom.
- Előtted jár egy lépéssel, ebből szarul jössz ki fiam.- elmosolyodok, édesanyám sose beszél csúnyán, ritka ilyet hallani a szájából.
- Mit csináljak?- sóhajtok fel.
- Tessék fiam.- vesz ki a tárcájából egy aranyszínű bankkártyát.
- Légy előtte egy lépéssel, én ott leszek mögötted, mindenben támogatni foglak.- szorítja meg a kézfejem.
- Tudod, hogy nem fogadhatom.- nézek rá hálásan.
- Szeretlek fiam. Ezen meg a te pénzed van.- emeli fel a kártyát.- Nem csak apád tett félre neked.- mosolyodik el pimaszul, a ravasz asszony.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Köszönöm szépen a kedves szavakat! Ígérem mindenre válaszolni fogok, ahogy tudok! Elmondhatatlanul hálás vagyok nektek, hogy olvastok, szeretitek a kis történetem és még ismeretlenül is kedves szavatok van hozzám! Csodásak vagytok! ❤️

• Végre Harry észhez tért és újra Azuréval foglalkozik.🥰

• Vajon ki lehet a fenyegető? Továbbra is rejtély..🧐

• Most is várom a visszajelzéseket!

• Legyen csodás hetetek!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now