•34•

3.3K 130 16
                                    

EULIA ENI SHERIN

Harry az elmúlt hetekben más volt, mindig idegeskedett, állandóan feszült, ami meglepett. Valami történt vele, de nem erőltetem, majd ha úgy gondolja elmondja, én pedig támogatom, amiben csak tudom.

Mai vacsoránál kifejezetten kedves volt, odafigyelő, ami nagyon jól esik, mintha egy igazi pár lennénk.

Bár azt nem értem, hogy miért vett lakást a külvárosban, és új kocsit használ Dan, ha értem jön, amikor kérdeztem csak az volt a válasza, hogy elővigyázatosság miatt, én pedig nem feszegettem ezt a témát, nekem jó így minden.

- Hogy ízlik?- néz rám kedvesen.
- Hát,- villámmal arrébb tolok valami növényt.- ezzel nem fogok jól lakni, ez a lazac akkora, mint a tenyerem fele.- húzom el a szám.
- Ez egy nívós étterem. Ide az elitebb réteg jár, ne akard tudni, hogy az,az étel, amit te turkálsz, milyen drága volt.- nevetve rázza a fejét.
- Értékelem, hogy le akarsz nyűgözni.- kuncogok fel.- De máskor vigyél a mekibe, beérek a sajtburikkal.- nevetek fel, velem pedig ő is.
- Akkor a luxus éttermek kilőve.- int a pincérnek, hogy fizethessen.- Dan 10 perc múlva ér ide.- pillant a drága órájára.
- Addig sétálhatunk, olyan kellemes a levegő.- pillantok a sötét éjszakába.
- Jó ötlet.- nyújtja a karját, amibe belekarolok.

Mélyen magamba szippantom a fák illatát és a meleg levegőt, utóbbi időkben nagyon hűvös volt ,de most nagyon kellemes az időjárás.

- Eni!- fordít magával szembe Harry, én pedig mosolyogva nézek rá.- Sose találkoztam még ilyen csodálatos nővel.- simít végig az arcomon.
- Harry.- mondom elhalló hangon.
- Shhhh.- teszi ujját az ajkaimra.- Ha lemegy ez az egész szarság, szeretném ha a barátnőm lennél, ismeretlen ez az érzés bennem, de mindig veled akarok lenni, a hangodat akarom hallani, érezni az illatod, mindent akarok, ami te vagy, és azt szeretném, ha az egész világ tudná, hogy hozzám tartozol.- hunnyja le a tekintetét.
- Harry.- érintem meg az arcát.- Mindig itt leszek neked, bármi történjen.- adok puszit a szájára.

••

Meztelen testünk összesimul, ajkaink habzsolják egymást, a szoba fülledt, hormonjaink türelmetlenül várják, hogy kielégüljenek.

- Gyönyörű vagy.- dönti homlokát az enyémnek. Kezeivel lefogja a csúklókmat, erősen az ágyhoz nyomva azokat.

Lassan belém tolja magát, annyira rég éreztem ezt, ahogy vastag pénisze belémhatol, elmondhatatlanul kábító érzés, lassan mozog.

- Jó érzés?- kérdezi halkan, olyan óvatosan mozog, mintha egy törékeny dolog lennék.
- Gyorsíts.- nyögöm ki nehezen.

Nagyon jó volt, érezni, ahogy hatalmas teste az enyémhez simul, tekintetét nem vette le rólam. Minden apró mozgásom figyelte.

Fenekem alányúlt, amit egy kicsit megemelt, mozgása gyorsult, ami élvezettel töltött el, szemeimet behunytam és utat engedtem az élvezettel teli nyögéseknek, sose élveztem még így a szexet.

Éreztem a bizsergést, amit már rég éltem át, Harry hátát karmoltam, bőrét haraptam, majd átengedtem magam az élvezetnek, pármásodperces orgazmus végig nyílalt az intim részemen.

Harry-nek is pár lökés kellett, hogy elélvezzen, éreztem magamban a lüktető farkát, kihúzta magát belőlem, gumit pedig a szemetesbe hajította.

Nem szólaltunk, csöndes szobát a lihegésünk töltötte be, lefeküdtem vele, olyan érzelmesen, gyöngéden viselkedett. Ez nem dugás, kefélés vagy baszás volt, hanem szeretkezés. Harry Styles a szívembe költözött, azt hiszem, hogy jobban kedvelem a kelleténél.

- Nagyon sok ilyet akarok.- néz rám komolyan, én pedig elpirosodok.- Komolyan mondom, nagyon kívánatos vagy, ez az egész csak a bemelegítés volt, ennél sokkal keményebb leszek, és el fogsz folyni az élvezettől!- suttogja az ajkamba, és a melleimbe markol.

••

Az esténk nagyon jól telt, úgy éreztem magam, mint egy kislány, akinek elvették a szüzességet, zavarban voltam, ügyetlenkedtem, biztosan amiatt, hogy ő a főnököm, én pedig az alkalmazottja.

Kora reggel elment, csak egy cetlit hagyott az asztalon, hogy dolga van. Az utóbbi időben mindig eltűnik, ezt pedig nem vall rá. Styles valamit titkol előlem, remélem nincs köze a nőhöz, aki újonnan előszeretettel látogatja Harry-t, Jessica vagy Jenna a neve, már nem emlékszem.

- Dan! Szia!- néztem rá meglepődve, mivel a konyhában ült és kávét ivott.
- Harry küldött, hogy vigyem munkába.- vajon mióta vár itt?!
- Értem. Felveszem a cipőm és mehetünk!- veszem fel a magassarkú csizmámat, Dan pedig már nyitja nekem az ajtókat.

Úgy érzem magam, mint Ana Steele a Szürke ötven árnyalatából, minden mozdulatomat figyeli Dan, kérésemet teljesíti, ami fura, mert eddig ez nem így volt, valami nincs rendben.

- Dan, történt valami, amiről tudnom kéne?- nézek rá kérdő tekintettel.
- Mire gondol?- pillant rám a visszapillantóból.
- Fura lett minden, Harry mindig aggódik, te mindig a közelembe vagy. Ne is beszéljünk arról a nőről, aki rendszeresen látogatja Harry-t!- mondom egy kicsit dühösen.
- Én csak a munkámat végzem.- egyre sűrűbben pillant a tükrökbe.- Be van kötve?- teszi fel a kérdés, amire nem számítottam.
- Viccelsz velem?- nevetek fel idegesen.
- Kösse be magát!- hangja parancsoló, én pedig úgy teszek, lehet megszokásból mondja, mivel családos apa.
- Akkor nem fogsz válaszokat adni.- sóhajtok fel.
- Nem. Én csak azt csinálom, amit Harry parancsol, kapaszkodjon. Kicsit rálépek a gázra.

Időm se volt felfogni az eseményeket, kocsi hirtelen felgyorsult, én pedig az ülésbe nyomódtam.

- Igen Dan?- Styles mély hangja hallatszódik a hangfalakból.
- Valaki követ minket.- gyorsan vált sávokat, én pedig ijedten fordulok hátra, hogy megnézzem a kocsit, de nem tudom melyik lehet, annyi autó van az utakon.
- Eni ott van?- hangjában hallom az aggódást.
- Igen. Itt vagyok!- szólalok fel.- Mi a fene történik Harry?- kérdezem idegesen.
- Mióta követ titeket?- kérdésemre nem válaszol, seggfej!
- Amióta a városba értünk.
- Küld át a kocsi rendszámát, kinyomozom. Enit pedig vidd haza, elküldöm hozzá Taliát, majd délután hozd be őket a céghez.
- Rendben.- nyomja ki a hívást.

Mi a fene folyik itt?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Millió hála nektek, amiért velem vagytok és követitek a sztorimat, nagyon jó érzés, amit tőletek kapok, köszönöm, hogy vagytok!🥰

• Na, hát történtek itt dolgok.. 😅

• Remélem ez a rész is tetszett nektek!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now