•49•

1.8K 97 4
                                    

EULIA ENI SHERIN

- Caleb megbeszél Vörössel egy időpontot, ahol majd te is találkozol vele.- puszilja meg a homlokomat.
- Remélem hamar kiderül minden, szeretnék már biztonságban élni.- kuncogok fel. Minden vágyam, hogy végre együtt lehessünk, anélkül, hogy veszély fenyegetne minket.
- Beszéltem anyával.- túr a göndör hajába, én is imádom markolászni a puha hajszálait.- Szeretnék bocsánatot kérni.
- Már bocsánatot kértél!- mosolyogva puszilok a nyakába.
- Emlékszel, amikor említetted az építőipart?- csak bólintok.- Teljesen jó az ötlet, megkértem anyát, hogy vesse bele magát az ügybe, mert nekem nem igazán volt kedvem.
- Felejtsük el! Túlságosan okosnak hittem magam.- nevetek fel, kicsit szégyellem is magam, nagyon lelkes voltam, és csak egy gyerekes ötlet volt.
- És az is voltál!- fogja meg a kezemet, én pedig a szemöldökömet ráncolom, nem értem.- A számokkal kicsit mellélőttél, de teljesen jó ötlet. Megbeszéltem anyával, hogy önállóan megcsinálom a céget.
- Komolyan?- csillognak fel a szemeim.
- Igen. Szeretnék adni pár százalékot a cégből.- néz rám komolyan. Újra és újra visszahallom magamba, amit mondott.
- M-miről beszélsz?- szavam is megakad.
- Szeretlek, tisztellek. Nem tudom mi fog történni velünk a jövőben, de szeretném be biztosítani a jövődet.
- De ezt nem fogadhatom el, lehet úgy alakul a kapcsolatunk, hogy majd képesek lennénk megölni a másikat.
- Azure!- kuncog fel.- Te egy csodálatos, tisztalelkű nő vagy! Természetesen erre is kitaláltam a megoldást, bár ilyen nem fog előfordulni.- csókolja meg a kézfejemet.- Szerződésbe belefoglaljuk, ha megszakadna a kapcsolatunk akkor neked kötelességed eladni a részed nekem, így nem lenne vita köztünk és természetesen meg tudnál élni a lábadon.
- Miért vagy bennünk ennyire biztos?- szerelmes vagyok Harry-be, de nehéz elfogadnom, hogy a cég egy kis darabja az enyém lenne, úgy hogy nekem nincs benne egy  Fontom se.
- Érzem!- vigyorodik el.- Meg ha úgy nézzük a te ötleted alapján fog megvalósulni a cégünk.
- Nem tudom, nem akarom elfogadni. Te vagyonod lesz benne, én semmit nem teszek a céghez.- zavar, hogy csak úgy nekem ajándékozná.
- Dehogynem! Továbbra is te lennél a titkárnő! Nincs lehetőséged.- mosolyog rám.
- Köszönöm Harry, egy élet se lesz elég, hogy kifejezzem a hálámat! - ölelem magamhoz.
- Mostantól együtt építjük fel a jövőnket és a céget is!- szorítja meg az arcomat és megcsókol.

Csókjában benne van a szerelme, birtoklása. Hevesebben és erőszakosabban falja a számat, aminek a hatására teljesen beindultak bennem a hormonok, akarom őt most. Teljesen az enyém, a szerelme, a teste összes porcikája csak az enyém, sok sikeres nő lehetne most a helyembe, de ő engem akar.

Ölébe ülök, ahogy mozgatom ágyékán a csípőmet annál erőszakosabban csókol, amit én nagyon élvezek, most én fogok irányítani.

- Ezeket vegyük le!- tépem le az inget, amit visel, én is megszabadulok a felsőmtől.
- Olyan gyönyörű vagy!- markolja a melleimet, amik közé be is puszil.

Nem sokat vár, melltartóm már a földön hever.  Kebleimet pedig kényezteti, mellbimbómat szívja, szopja másikat se hagyja öröm nélkül, azt pedig az ujjával morzsolja, húzogatja. Ismeretlen nyögések jönnek ki belőlem, elkábulok ettől a vágytól. Fürtös haját erősen markolom, néha meg is húzom.

Kezeimet pedig a nadrágjához vezetem, amit le is húzok a bokszerével együtt, most én következek. Előtte térdelek, péniszét nyaldosom, lassan csinálom, nem akarom elsietni és kicsit élvezem is, hogy én miattam szétfeszül.

Ahogy kényeztetem a farkát rá nézek. Hatalmas tenyere a fejemen, szemei becsukva, alsó ajkát beszívja és erősen harapja, visszatartja a férfias nyögését. Csodálatos így látni, miattam érzi ezt az érzést.

- Elég lesz!- húz fel magához és megcsókol. Hamar megszabadul a nadrágomtól és a tangámtól is. Meztelen testemet az ölébe veszi és a falnak nyom. Péniszét pedig belém nyoma, annyit arról, hogy én irányítok.

Ütemesen mozog bennem, amit nagyon élvezek, ahol csak érem ott körmeimet a húsába mélyesztem. Nem sokáig maradunk ebbe a pozícióba, mert a méret különbség miatt nem túl kényelmes.

Végül a szőnyegen kötünk ki, de most én irányítok. Vigyorogva húzom magamhoz a fejét és megharapom az ajkát.

- Élvezed, hogy mit teszel velem? Teljesen kikészítesz a testeddel, azok a csípőmozgások!- mordul fel, ahogy tempómat felgyorsítom.

Semmire nem tudok gondolni csak rá és magamra, ránk. Mindent megteszek érte, hogy érezze a szerelmemet, védeni fogom mindentől és mindenkitől, bármit megteszek érte és értünk, mert csak az egymáséi vagyunk.

Érezni kezdem a vágyakozó élvezetet, amit Harry is észrevesz, és vigyorogva nézi az arcomat.

- Gyerünk Bébi, mutasd meg a farkamnak, hogy mennyire szereted. Élvezz el rajta, gyerünk!- suttogja a fülembe, közben fenekemet csapdossa, markolja majd rá segít a tempóra.

Ahogy elérem a gyönyört végig rá gondolok.

- Mindennél jobban szeretlek!- akaratlanul mondom ki, de nem bánom.
- Én is szeretlek, Azure!- férfias nyögés szakad ki a torkán, ő is elélvezett.

Úgy érzem, hogy mostmár teljesen egymásé vagyunk, mind testileg, lelkileg. Bárki jöhet, minket már senki nem szakíthat szét, átvészeltünk egy nehéz időszakot, hazudtunk egymásnak, ezzel védve a másikat. Meghalt a kapcsolatunk, aztán főnix madárként született újjá.

Csak Ő és Én, a világ ellen.

AzureWhere stories live. Discover now