•14•

3.4K 125 0
                                    

EULIA ENI SHERIN

Borzalmasan telt a napom, miután elment Harry fontos ügyfele, még kaptam pár szidást, a kirúgásommal fenyegetőzött, de elmegyek én ebből a fertőből saját magam.

Otthon sincs nyugalmam, mert Jason barátai továbbra is itt vannak, és az asztalon szívják fel a csíkot, ez a hely is egy fertő. Gyorsan a szobámba siettem, nem akarok azokkal beszélgetni, így is szar napom van.

Leteszem a cuccaimat, amikor észreveszem, hogy a szekrényem megint ki van pakolva. Gyorsan átnézem a cuccaimat, amit Harry-től kaptam pénzt, azt elrejtettem egy borítékba, de az üres. Dühösen gyűröm össze a papírt, sok pénz volt benne.

- Jason!- kiáltom nevét teli torokból.
- Mi van?- jön be nevetve, szemei vörösek a sok drogtól.
- Hol van a pénzem?- ökölbe szorítom a kezem, mert felrobbanok.
- Volt- nincs!- mondja boldogan.
- Megloptál!
- Ja, máskor jobban rejtsd el!- tárja szét a karját, én pedig egy hatalmas pofont keverek le neki. Arra nem számítottam, hogy ő is visszaüt, csak ököllel.

- Hülye kurva.- becsapja maga mögött az ajtót, csak bámulok magam elé, és a sajgó arcomat fogom.

Nem tudom mi tévőlegyek, az életem megint kezd a mélyponthoz közeledni, dühös vagyok magamra, amiért nem tettem be a pénzt a bankba. Ma estét egy motelba töltöm, mert itt nem vagyok biztonsága. Pár fontosabb dolgot magamhoz veszek, majd a kabátomat is, és elmegyek innen.

Talia rám írt, hogy nincs e kedvem elmenni vele egy bárba, most szakított a párjával és jól esne neki egy dumálás.

••

- Megcsalt!- issza ki a pohár tartalmát Talia.
- Elmondta?- kérek még egy kör tequilát.
- Nem!- néz rám szomorúan, elment zuhanyozni és egy üzenetet kapott, amibe az illető áradozott az esti szexről, megkérdeztem és semmit nem tagadott.- húzza le újra az alkoholt.
- Sajnálom, hogy így alakult, de legalább rájöttél, hogy megcsalt.- próbálom vigasztalni.
- Aludnál ma este nálam? Nem akarok egyedül lenni abban a lakásban, minden emlék hozzáköt.- törli meg az arcát.
- Persze! Összevesztem a lakótársaimmal, meg is akartam kérdezni ezt.- mosolygok rá.
- Akkor pont jól jött.- nevet fel.
- Sziasztok!- jön hozzánk egy férfi, nagyon ismerős az arca.
- Caleb!- szólítom meg, Harry haverja.
- Örvendek szépség!- kacsint rám.- Holnap munka, nem?
- Attól még lehet inni, nem?- húzom fel a jobb szemöldököm.
- Helyes! Jó szórakozást hölgyeim, örültem a találkozásnak!- kacsint rám egy pimasz mosoly kíséretében.
- Ki volt ez?- ráncolja a szemöldökét Talia.
- Harry haverja.- rántom meg a vállam, különösen nem érdekel.
- Igazán jó képű, bár Styles se rossz.- kuncog fel, mire nevetve rázom a fejem.- Miért? Nincs igazam?- tárja szét a karját.
- Nagyon helyes, csak a bája eltűnik a csúf modora mellett. Soha nem volt még kedves szava hozzám, még egy köszönöm se.- mérgelődtem, csupán a gondolattól ideges lettem.
- Szívesen eltöltenék vele egy éjszakát, biztos vad és erőszakos lehet.- ábrándozik, én pedig flegmán nézek rá.- Ne tagadd, hogy te visszautasítanád!
- Hát, jól néz ki az igaz. De nem tudnám elképzelni magunkat intim helyzetben, túlságosan ellenszenvesek vagyunk egymásnak.- kortyolom a boromat, hiába a jó külső, ha ilyen elviselhetetlen modora van.
- Elmentem vele a cambridgei útra. És egy szobában, és egy ágyban aludtunk!- kuncogok fel, közben iszom az italomat.
- Mi?- néz rám nagy szemekkel. Basszus véletlenül kicsúszott a számon.- És volt valami?- kíváncsiskodik.
- Dehogy, mindig hajnalban ért a szállásra. Borzasztó volt azt a pár napot kibírni vele, még azt is eldöntötte helyettem, hogy mit egyek.- ráztam a fejem.
- Talán ő egy Christen Grey féle ember, uralkodik a nők felek. Felettem is uralkodhatna.- ábrándozik Lia, én pedig csak nevetek rajta.

Jól éreztem magam Taliával, végig Styles-ről fantáziált, amit csak undorodva fogadtam, ő pedig ezt élvezte, hogy így reagáltam rá, de legalább már nem sírt a barom exe miatt.

••

Másnap reggel enyhe fejfájással kezdtem a munkát, nagyon jól éreztem magam Taliával, megbeszéltük, hogy máskor is csinálunk ilyen estét, nagyon megtaláltuk a közös hangot.

- Gyere be az irodába!- mikrofonból Harry rekedtes hangja szólal fel, eléggé mogorvának tűnik. Kopogtatok az ajtón, majd az engedélyt megadva belépek.
- Miben segíthetek Styles?- hangom bátortalan volt, hasam pedig görcsberándult a haragos tekintetétől, tartottam tőle, hogy mennyire fogja leszidni a fejem, talán még a fizetésemből is von le valamennyi összeget.
- Amit tegnap csináltál, az elítélendő!- néz rám mérgesen.- Az a pasas egy nagyon befolyásos üzletember, el sem tudod képzelni, hogy mennyire fontos, hogy velünk kössön szerződést, de te sikeresen elcseszted!- masszírozza az orrnyergét, legszívesebben elmondanám neki a történteket, de feleslegesnek tartom.
- Én- én, sajnálom.- hajtom le a fejem, mást nem tudok mondani.
- Nem sokat érek vele!- emeli fel a hangját.- Ha nem köti meg a szerződet, kurva sok pénztől fog elesni a cég, érted? A sajnálatod nem fogja kárpótolni a milliókat!- néz rám flegmán, nagyokat kell nyelnem, hogy ne sírjam el magam.- Mehetsz! Ma délután visszajön, bocsánatot fogsz kérni tőle!- zöld íriszeit a sötétség váltja fel, nagyon mérges.
- De é..!- leint, így be se tudom fejezni a mondatomat.
- Menj dolgozni!- kezd el valamit pötyögni a gépen.

Írtam Taliának egy üzenetet, hogy találkozzunk a mosdóban, annyira megaláztak már megint. Én vagyok az áldozat, és nekem kell behódolni. Törölgetem az arcomat, mert a nedves könnyek ellepték.

- Hé!- ölel magához Lia.- Mit csináltak már megint veled?- néz rám aggódóan.
- Harry arra kért, hogy kérjek bocsánatot attól a fasztól! Érted, ő erőszakoskodott velem!- leszek dühös, és kiráz a hideg, amikor az érintésére gondolok.
- Mondtad neki, hogy mi történt?
- Nem, úgyse hinne nekem.- fújom ki az orrom.
- Próbáld meg, nem tudhatod.- kezdi rendbe hozni a sminkem.
- Nincs értelme, nem akarom felidegesíteni, még kevesebb pénzt adna.
- Lenyugodtál?- teszi el az alapozóját.
- Igen. Csak hirtelen nagyon kiakadtam.- fújom ki a bent tartott levegőmet.
- Menj vissza az irodába, Harry még idegesebb lesz, ha nem talál a helyeden.- nevet fel, vele pedig én is.

Igazi pöcs a főnököm, nem tudom meddig bírom, ha nem kapnék ilyen jó fizetést, már rég felmondtam volna.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AzureWhere stories live. Discover now