•16•

3.7K 127 8
                                    

EULIA ENI SHERIN

Harry viselkedése meglepett, de nagyon jó érzés, hogy így kiállt mellettem, képes volt lemondani egy nagy összegű szerződést. Egy igazi pöcs ez a Styles, de legalább kiáll az ember igazsága mellett.

Nagyon jó kedvem lett az események után, végre úgy érzem, hogy emberszámba vesz. Mai nap még nem kellett semmit megtennem neki, se kávé, se papírok, sőt még ki se jött az irodájából. Kaptam egy emailt, amibe az szerepel, hogy este céges buli lesz, holnap munka, hogy fér így össze a kettő!? Figyelmen kívül hagyom az üzenetet, kinyomtatom a kiadásokat, valamint az új ügyfelekkel való megállapodásokat, beviszem Harry-nek, aztán mehetek haza, végre.

- Szabad!- szólal fel mély hangján, a kopogásomra.
- Elnézést a zavarásért. Behoztam a fontos ügyeket, ezek határidősek.- hangom halk, és vékonyan cseng, zavarban vagyok a főnököm előtt, az se segít, hogy zöldes szemeivel farkasszemet néz velem, lepillantok a cipőmre, mert nem tudom állni a tekintetét, ő pedig felkuncog, mire felnézek.

Göndör hajába túr, majd az ajkait nyalja, úgy néz továbbra is engem, majd vigyorog.

- Hozd ide!- nyújtja a kezét, amibe beleteszem az iratokat.- Jössz este a buliba?- áll fel a helyéről, és önt magának egy pohár italt.
- Am.- nézek rá értetlenül. Melegem van, szívem hevesen ver, tenyerem pedig izzadni kezd, sose voltam még ennyire zavarban, mint most.- Nem hiszem, hogy ott leszek.- köszörülöm meg a torkom, zavar, hogy ennyire vékonyan beszélek.
- Miért nem?- forgatja meg kezében a poharat, ami az ujján lévő gyűrűihez koccan.
- Nem tudnék holnap odafigyelni a munkára.- tűröm fülem mögé a hajam.
- Ha amiatt nem akarsz jönni, mert félsz, hogy lebaszlak a rossz munkateljesítményed miatt, akkor ne félj, eddig se tettem, holnap meg különösen megértő leszek.- szemeim nagyra tágultak a kijelentésén, sose teljesítettem rosszul a munkámba, elviselhetetlen ez az alak. - Meg délelőtt rendszerleállás lesz, szóval csak délután fogunk tudni dolgozni.- önti újra a pohár tartalmát.
- Akkor délután kell bejönni dolgozni?- lelkesedik fel a hangom, jó lenne, mert nem kéne korán kelnem.
- Nem.- néz rám komoly tekintettel, amitől mindig kiráz a hideg.- Mindenki normális időben jön, ahogy kell.- teszi le már az üres poharat.
- Oh. Rendben.- küldök felé egy halvány mosolyt.- Akkor én megyek, lejárt a munkaidőm.- pirosodik ki az arcom. - Akkor holnap találkozunk, szép napot, Styles.- indulok az ajtó felé. Magas sarkúm kopogása betölti a szoba csendjét.
- Várj még egy percet.- nagy levegőt veszek, az sose jó, ha nem enged el egyből, ilyenkor mindig lecsesz valamiért.

Megfordulok, hogy szembenézzek vele. Ő pedig közel jön hozzám, alig pár lépésre áll meg tőlem. Szívem hevesen verni kezd, nem értem miért vagyok ennyire zavarban, talán a videó miatt, vagy mert megvédte a nőiességem. Előveszi a pénztárcáját, amiből kivesz egy fekete kártyát.

- Múltkor elmentetted a számomat?- húzza fel a szemöldökét.
- Nem, kitöröltem, hogy le legyen baj belőle.- piszkálom az ujjaimat, amik már nedvesek.
- Ezt vedd el!- nyújtja felém egy fekete kártyát, amit ki akarok húzni az ujjai közül, de rászorít.- Ez a magántelefonszámom, nagyon bizalmas, kevesen tudják, nem szeretném, ha elgórnád vagy kiadnád másnak. Ezen a privát számon bármikor keress, ha bármilyen komoly bajba kerülsz, hívj fel!- zavartan mosolygok rá, nem értem mire gondol.
- Megtudom magam védeni, nem hiszem, hogy szükségem lenne a magántelefonszámára.- húzom el a kezem, ő pedig megfogja a csuklom.
- Azt mondtam, hogy vedd el. Veszélyes alakokkal laksz, drogoznak, isznak reggeltől-estig. Te pedig egy gyenge nő vagy. Amint egy komolyabb drogot használnak, akkor megfognak támadni.- szemöldökömet ráncolom, nem értem ezt a viselkedését.- Ígérd meg, hogy felhívsz, ha bármilyen komoly veszélyben vagy. - néz mélyen a szemembe.
- Ígérem.- veszem el tőle a fekete kártyát. Nem hiszem, hogy szükség lesz rá, ő lenne az utolsó, akit hívnék.
- Ideje menned, mert nem érek rá.- nyitja ki az ajtót, és kitol a helyiségből, na értse meg valaki ezt az embert.

••

Nem akartam eljönni, nem akarok itt lenni. Fáradt vagyok, nyűgös vagyok, rossz a hangulatom, és jó pofát kell vágnom a kollégáimnak. Talia miatt vagyok itt elsősorban, mert a többség, akikkel bulizni szokott nem jöttek el, és nem tudna kivel lenni, na meg otthon sok az ismeretlen férfi. Harry bogarat ültetett a fülembe, inkább akkor itt leszek, és Liánál alszok.

Vagyis ez volt megbeszélve, azt mondta, hogy 10 perc és visszajön, de azóta eltelt 25 perc, és írt egy üzenetet, hogy lelépett valami fasszal. Senkit nem ismerek, és egyedül ülök a bárnál, míg mindenki beszélget, és elvannak, hozzám senki nem szól, azt se tudják ki vagyok, tiszta gáz. Arcom is fáj, Jason ütése miatt, szerencsére bő alapozó és a púder miatt nem látszódik, és a hajamat is oda igazítom. Megiszom az italomat, amit 10 perce nézegetek, összeszedem magam és hazamegyek.

- Hé!- fogja meg valaki a karom, amikor a ruhatár felé tartok.
- Caleb!- mosolygok rá.- Hát te?- nézek rá érdeklődően, azt hittem, hogy csak a cégen belüli dolgozók vannak itt.
- Nem sokára elutazok és gondoltam kikapcsolódok az utolsó napjaimon.- meg se mondanám, hogy Harry barátja, ő sokkal kedvesebb.
- Oh, értelek. Akkor ki kell élvezni minden percét.- nevetek fel.
- Nem iszunk egyet? Vagy sietsz?- néz a kabátok felé.
- Persze, egy ital belefér.- követem az emelet felé, ahol a főnököm is van, aminek kevésbbé örülök.
- Styles.- erőltettek magamra egy mosolyt.- Nem tudtam, hogy itt van.- ülök a kanapé másik végébe, kellemetlen.
- Pedig itt vagyok.- rám se néz, igazi tahó.
- Kérsz valami italt?- áll az alkoholos pult előtt Caleb.- Harry, hogy hívják az asszisztensed?- miért nem engem kérdez?!
- Ahm.- pillant felém zavartan a főnököm.- Elza?- nemlegesen rázom a fejem.- Elizabeth?
- Akkor bemutatkozok mégegyszer. Eulia Eni Sherin vagyok. Nagyon hálás lennék Styles, ha megjegyezné a nevem, mert kellemetlen számomra, hogy minden ügyfélnek más nevet mond. Több mint 1 hónapja dolgozok a cégnél!-  nézek rá haragosan.
- Uh, ez tényleg gáz Harry. Személyes asszisztensed.- húzza el a száját Caleb, végre megmondta neki.
- De csak Eni.- mosolygok Calebra.
- Rendben van, megjegyzem, Eni!- kacsint rám Harry, majd lehúzza a pohár tartalmát.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez érkezett véleményeket! Elmondhatatlanul jól esik! 🥰♥️

• Elérkeztünk az újabb részhez, remélem ez is tetszik nektek! Most is várom a visszajelzéseket!

• Legyen csodás heteket!

Millió Puszi, Enchiles!

AzureWhere stories live. Discover now