•20•

3.5K 124 6
                                    

EULIA ENI SHERIN

Nagyon izgultam, tartottam Harry apjától, nagyon jó sztorit találtam ki az agyamba, félek, hogy elrontom vagy lebukom, netán nem fogja elhinni a kamu dumámat.

- Fiatalok!- csapódik ki az ajtó, amire összerezzenek, Harry-nek meg se kottyan, bár neki nem sok veszíteni valója van.
- Apa!- biccent neki a fia.
- Örülök az újabb találkozásnak!- mosolygok rá kedvesen, de ő csak komor arccal néz rám.
- Harry elmesélte, hogy miért hívattalak titeket?- néz rám dühös tekintettel.
- Csak nagyvonalakban.- köszörülöm meg a torkom, nagyon kínos a helyzet, nem így képzeltem el ezt a jelenetet.
- Akkor holnap kiküldöm a felmondási szerződést!- majd fiához fordul.- Te pedig, lefokozlak! Az unokatestvéred lesz a cégvezető!- mutat a fia felé, Harry pedig rám néz.
- Öhm, elnézést!- szólalok fel halkan.- Szeretném tudni az elbocsátásom okát.- pillantok a nagy kutyára.
- Ebben a cégben nem maradhat olyan asszisztens, aki a főnökével kavar. Volt belőle elég nagy bajunk, mégegyszer ilyen hibát nem követhetünk el.- fél szemmel a fia felé pillant.
- Úgy érti, hogy Harry és köztem szexuális viszony volt?- jajj, ezt nem így kellett volna...- Megkérdezhetem, hogy miből gondolja?- húzom fel a jobb szemöldököm, ki fogom tudni magyarázni, ebbe mindig is profi voltam, csak meg kell tartanom a szemkontaktust. 
- Harry mennyasszonya sírva hívott fel engem, hogy a lakásukban rátok nyitott, valamint megalázó módon beszéltél a menyemmel.- néz rám sértődötten.
- Ő már az exem apa, ezerszer elmondtam!- kezd dühös lenni Styles, ami nekünk nem tesz jót.
- Edward, nem tagadom, hogy ezek megtörténtek, de szeretném az én szemszögemből is elmondani a történteket, utána már úgy dönthet, ahogy szeretne, de szeretném tisztázni magam a távozásom előtt, mert ezek a vádak nagyon sértőek számomra!
- Hallgatlak!- néz rám türelmetlenül.
- Jártan Harry lakásán, de csak a nappaliban és a konyhában, mivel egy határidős szerződést nem írt alá, a hanyagsága miatt, ezért is nehéz a fiával dolgozni, mert rendszeresen futnom kell utána, hogy a határidős papírokat aláírja.- pillantottam az említett személyre, aki mérgesen meredt rám.- Aláírta a papírt, én pedig rohantam a postára, hogy még akkor feladjam a levelet, akkor találkoztam a kijáratnál Sarah-val.
- Milyen szerződést? Most néztem meg minden iratot az online felületen.- fenébe, nem is tudtam, hogy van ilyen.
- Szerződésfelbontás.- hajtom le a fejem.
- Kivel? Ügye nem Sebastiannal fiam? Ő volt a legbefolyásosabb emberünk!-túr bele festett fekete hajába.
- Az én hibámból. Sebastian illetlenül viselkedett velem, amit meg tud tekinteni a videón.- dobom be az áldozati kártyámat.
- Én erről miért nem tudok? Harry!- fordul a fia felé.
- Mert én vezetem a céget, Apa!- emeli fel a hangját az ifjabb Styles.
- Sarah lenéző hangnemmel beszélt hozzám, és sértegetett, én pedig megvédtem magam, mivel ő nem a munkaadóm, ha együtt van Harry-vel, ha nincs. Ezért nem fogok elnézést kérni senkitől! - húzom ki magam.
- Videót küld el Harry, Sebastiant kiírtjuk a vállalkozók világából. Sarah-ról pedig leperlek mindent, még a koszos fehérneműt is! Velem senki ne szórakozzon!- dühöng Edward.
- Szeretném, ha jobban megbíznál bennem, tudom, hogy kurva nagyot hibáztam, próbálom helyrehozni, de ezzel nem segítesz, ha minden pletykának bedőlsz, ha bármelyik exem felhív, te hinni fogsz nekik?- tárja szét a karját Harry.
- Igazad van fiam, csak még nem tudtam megemészteni a történteket, milliós összeget basztál el! Emiatt van csődben a cégünk.- rázza jobbra-balra a fejét.- Sajnálom, hogy ilyen hangnemben beszéltem veled.- fordul felém.
- Semmi baj, megértem. Nagyon szeretem a munkámat! A fiával nagyon nehéz együtt dolgozni, leterhel és nem becsüli meg a munkám. Harry is tudja és önnek is elmondom, hogy imádok itt lenni, de a főnököm és köztem feszült a viszony, mert nem találjuk a közös hangot.- nézek rá mosolyogva.
- Ennek örülök, maradjon így ez a viszony, mindenki végezze a munkáját, de ahhoz nem kell kedvelni a másikat.- teszi kezét a vállamra.- De megyek, beszélek az ügyvédemmel, és megteszem a megfelelő lépéseket. Legyen szép napotok!- fog kezet a fiával, majd távozik.

Harry megkönnyebbülten ül le, én pedig csak vigyorogva nézek rá, várom a dícséretet.

- Szerintem meg veled nehéz együtt dolgozni!- néz rám mérgesen.
- Szerintem meg nem ez a lényeg, megoldottam a helyzetet, és megszabadítottam Sarah-tól. Nagyon szívesen!- nézek rá mosolyogva.
- Mit szeretnél cserébe?- hintázik a székkel.
- Fizesse ki az új albérleten 3 havi díjat.- hadarom el gyorsan.
- Mi van?-ül fel a székén, nem erre számított.
- Kurva sok pénzt adtam neked!-emeli fel a hangját.- Szándékosan annyit kaptál, amiből ezt finanszírozni tudod!- dühösen néz rám.
- Az a pénz már nincs meg.- piszkálom az ujjaim.
- Nem az én bajom, hogy elvertél annyi pénzt!- néz velem farkasszemet, utálom amikor ezt csinálja, amikor így néz rám, ezért le is tekintek a földre.
- A lakótársam, Jason. Ellopta.- harapom meg a belső szám, féléken nézek rá.
- Menj haza, holnap megbeszéljük. Fogok fizetni, de nem annyit.- masszírozza az orrnyergét, kellemetlen ilyet kérnem, ilyen nagy összegű pénzt, de egy próbát megért.

Ágyamon fekszek és agyalok, hogyan tudok több pénzt szerezni. Lehet még egy plusz melót el kell vállalnom, éjszakai pultozás, ott sok a borravaló és 2-3 hónap elég lenne, hogy kitudjak fizetni egy jó albérletet.

- Eulia!- részeghang szólal az ajtóm mögül.- Itt vagyok, beszélni akartál velem!- jön be a szobámba Jason.
- Merre voltál?- húzom fel a szemöldököm.
- Itt meg ott! De nem sok közöd van hozzá.- nevet fel, gusztustalan egy ember.
- Add vissza a pénzem!- állok fel az ágyról.
- Az a pénz már nincs meg!- kuncog az arcomba.
- Rendben van. Akkor feljelentek lopásért, majd a bíróság kötelezni fog, hogy fizess. Most pedig takarodj a szobámból!- mutatok az ajtó felé.
- Mit mondtál?- szorítja meg az állkapcsom, ami nagyon fáj.
- Eressz el!- markolom meg a csuklóját, hogy eltoljam magamtól, de nem sikerül.
- Megtanítsalak a jó modorra? Hm?- lök neki a falnak, majd egy pofont ad az arcomra, a szám sarka pedig felszakad.- Szólok a srácoknak, hogy tanítsanak meg a jó modorra! Meglátjuk, hogy utána mennyire lesz erőd feljelentést tenni!- sétál ki a szobámból, én pedig gyorsan magamra zárom az ajtót.

Félek, megijedtem Jason kijelentésén, ő sose fenyegetőzik. Szívem annyira hevesen ver, hogy átszakítja a mellkasomat. Hallom, ahogy rólam beszélnek, nem túl szép dolgokat.

Mindent kinézek belőlük, rendszeresen szólnak be valami perverz dolgot, így a drogok és az alkohol hatása miatt bántanának.

Idegesen keresem azt a kártyát, amit Harry adott, de nem találom. Remeg a kezem, sírok a félelemtől, a szobán túl pedig Jason egyik haverja veri az ajtót. Kiborítom a táskám, ott sincs, kabátom zsebében sincs, telefonom tokjában van, villan be hirtelen a kép, amikor a liftben bele tettem.

Kiveszem a fekete kártyát, beírom a számát, majd kétségbeesve hívni kezdem, bízom benne, hogy felveszi, 0:14 van, lehet rám nyomja a telefont, akkor nem tudom mit fogok tenni.

Sose gondoltam, hogy egyszer őt fogom kétségbeesve hívni, hogy jöjjön és segítsen rajtam.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez érkezett visszajelzéseket, nem tudom elmondani, hogy mennyire jól esik! 🥰

• Vajon Harry felveszi a telefont? 🤔És ha nem, mi fog történni Enivel? 😱 Lehet késő lesz, mire Harry felveszi a telefont.. 😰

• Remélem tetszett nektek ez a rész is! 🥺

😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷
• Kitartást mindenkinek erre a vírusos időszakra. Nagyon vigyázzatok magatokra, ha tehetitek akkor maradjatok otthon, a saját és mások egészsége miatt! Ne felejtsétek a TELEFONT NAPI szinten megtisztítani, valamint SZAPPANNAL kezet mosni!

• Egészséget kívánok mindenkinek! 🙏🏻

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now