•35•

3.1K 126 12
                                    

Harry Stlyes

Kurva életbe, kicseszett szarházi, ez már nem vicc! Dühös vagyok, de legfőképp magamra, amiért nem voltam eléggé figyelmes.

- Mi faszt csináljak?!- kiabálom a telefonba, elmondhatatlan nagy harag van bennem, legjobb barátomtól várom az ötleteket, hátha tud hasznos információval szolgálni.
- Nem tudom, azt se értem, hogy milyen szándékkal követte őket, sőt honnan tudta? - értetlenkedik Caleb is.
- Lehet azt hitte, hogy én vagyok a kocsiban.- masszírozom az orrnyergem.- Kinyírom azt a faszt.
- Harry, itt nem csak rólad van szó, szerintem tudod mi lenne a helyes döntés.
- Szó se lehet róla!- tiltakozom.- Annyira jó, mindentéren az én ideálom. Megértjük egymást, mindenről tudunk beszélgetni, az első nő, aki nem a pénzt látja bennem.- hunyom be a szemeim, szívemben maró érzés keletkezik, nem hagyhatom el.

Ajtón kopogtatnak, ezzel megzavarva a beszélgetésemet Calebbal.

- Most mennem kell, beszélünk majd. Szia.- nyomom ki a hívás.- Gyere!- adok engedélyt a belépésre.
- Harry, testvérem!- jön be vigyorogva a hájas.
- Roger, nem érek rád. Viszlát!- rá se nézek, inkább a monitorra szegezem a tekintetem.
- Így kell fogadni?- nevet fel, majd iszik a piámból.- Hoztam neked valamit, de ha nem akarsz beszélni, akkor majd apáddal fogok.- ül le velem szembe.
- Menj a francba, nem vagyok kíváncsi a kövér fejedre!- nézek rá komor arccal.
- Nézd meg ezt,- lök elém egy borítékot.- aztán meglátjuk mennyire akarsz beszélgetni.- sárga fogaival vigyorog a képembe, faszfej.

Kiveszem a borítékban lévő dolgokat, fényképek voltak, megfordítom őket, amikor megpillantom, megáll a szívem egy pillanatra, fenébe!

Azure és én vagyok rajta, képeken látszódik, hogy mi vagyunk, le se tagadhatnám, ha apám elé kerülnének a képek. Valamelyiken egymás kezét fogjuk. Csókolózunk, nevetgélünk.

- Mit akarsz?- teszem fiókba a fotókat.
- Pénzt, mi mást.- kacag fel.
- Bővebben.- húzom fel a szemöldököm.
- Azt akarom, hogy tarts el, adj munkát, ennyi!- tárja szét a karját.- Még rendes is vagyok, nem kérek részesedést a cégből! Munkát adj és pénzt.- ismétli meg újra magát.
- Ne viccelj, mi vagy te? Egy kurva, akit el kell tartani?- nézek rá undorodva.- Szánalmas vagy! Mutasd meg ezeket a képeket apámnak, nem fogsz vele semmit elérni.- rántom meg a vállam lazán.- Megmondom neki, hogy ezeket szerkesztett képek, csinálok egy kamu e-mail címet, megszerkesztem, hogy jóval korábban kaptam Calebtől, aki poénból összeszerkesztett minket, mert tudja, hogy édesapám ugrik rá.- vigyorodok el, én vagyok a nyeregben.
- Rendben van.- mosolya eltűnik az arcáról.
- Engem te ne fenyegess, senki vagy te hozzám képest!
- Oké Harry. Fogtok ti még találkozni, akkor szerzek hihető bizonyítékot, szarrá foglak tiporni, kicsinállak téged és a kis ribancodat is, eddig finom voltam, de bekeményítek!- néz velem farkasszemet, legszívesebben a fejét az asztalba verném, amiért így beszélt Azuréról.
- Takarodj az irodámból!- szívom be élesen a levegőt, kurva életbe!

Egyből Calebet hívom, szükségem van a segítségére, szerencsére hamar felveszi.

- Kurva nagy gáz van.- túrok a göndör hajamba.
- Mi történt?- hangjából hallatszik az aggódás.
- Szívességet szeretnék kérni. Eni-vel tölthetnénk a ma éjszakát nálad?
- Mi? Az ágyamban akarsz dugni vele? Nem gondoltam, hogy ennyire perverz vagy!- nevet fel, én pedig némán hallgatok.
- Nem igazán. Roger volt bent. Képei vannak rólam és Eniről, nem fog leállni, olyan helyre kell mennem, amit nem ismer.
- Persze, majd akkor nálad alszom ma. Mit akarsz tenni?- hangjából sejti a döntésem.
- Amire gondolsz, meglépem azt a lépést, amit nem akartam volna.

••

- Szia!- ugrik a nyakamba Azure és egy édes csókkal köszönt.- Hiányoztál!- öleli át a testem, fejét pedig a mellkasomra dönti, annyira tökéletes.
- Te is nekem!- puszilom meg a haját, és mélyen magamba szívom az illatát.- Elmondhatatlanul gyönyörű vagy!- simítom meg a puha arcát.
- Köszönöm.- pirosodik el, imádom, hogy könnyen zavarba tudom hozni.
- Szeretkezni akarok veled!

Lassan megcsókolóm, kezeimmel közrefogom apró arcát és úgy húzom magamhoz, érezni akarom minden porcikáját. Lassan a nyakához érek, apró puszikat nyomok a bőrére, aminek a hatására nyög és a hajamat markolja, kezeimet a bugyijába vezetem, teljesen nedves a csókjaimtól, lassan ingerelni kezdem az intim részét, dörzsölöm, pöckölöm, majd az egyik ujjamat belé nyomom, ezzel egy kéjes nyögést váltva ki belőle.

Ajkaimat harapdálta és mohon csókolni kezdett, annyira kívánt engem, mint én őt, nem is tétlenkedtem, hamar levettem a felsőjét és a melltartóját is, mellkasát és a melleit kezdtem csókolni, lassan és érzelmesen, bimbója már karcolta a nyelvem annyira fel van izgulva, óvatosan megmarkoltam a kebleit, nyaltam, harapdáltam, simogattam azt, majd a nagy kanapéra fektettem.

- Annyira tökéletes vagy,- veszem le róla a nadrágot és a bugyiját.- mint az égszínkék, semmi hiba nincs rajtad, tökéletes vagy, Azure!- utolsó mondatot a szájába suttogom, szerelmes csókot váltunk, benne volt minden érzelem.
- Csak a te Azuréd vagyok!- néz a szemembe, tekintete tele van érzelmekkel és szenvedéllyel.

Megszabadultunk az én ruháimtól is, meztelenül feküdtünk egymáshoz, bőrünk forrón izzott a vágytól, végigmértem a csodás testét, megmarkoltam a derekát, combját, melleit, érezni akartam őt!

- Annyira imádok benned lenni!- nyomom bele magamam lassan, ő pedig csak nyűszít az érzéstől.

Testünk egymáshoz simul, teljesen átadtuk magunkat a másiknak, egybeforrtunk. Lassan mozogtam benne, hátamat karmolászta, nyakamat szívta, harapta és nyaldosta.

- Szerelmeskedni akarok, veled!- néztem vágyakozó tekintettel az ő szemeibe.
- Én is Harry, érzelmes szeretkezésre vágyok.- puszilja meg a számat.

Lábaival átkarolja a derekamat, hogy mélyebbre hatoljak belé, nem gyorsítottam, hanem ütemesen mozogok benne, végig egymás szemébe néztünk.

- Egyszer elveszlek feleségül, a szerelmem leszel!- nyögtem a szájába, amit harapdáltam, teljesen komolyan gondolom minden szavam.
- Csak a tiéd vagyok Harry!- kéjes hangon felnyög, élvezi, ahogy ütemesen mozgok benne.

Testünk forrón tapad egymáshoz, bőrünk izzik a vágytól, nagyon kedvelem ezt a nőt, bárcsak valós lenne minden. Negatív gondolataimat elterelem és csak a tökéletes pillanatra gondolok.

Megmarkolom tökéletes mellét, ami a tenyerembe illik, feneke alá nyúlok, hogy mélyen benne legyek, annyira érzelmes ez a pillant, mélyen elraktározom magamban ezt a meghitt szerelmeskedést.

- Ha-Harry, határon vagyok.- hunyja le a szemeit.
- Néz rám, Azure!- kinyitja szemeit, ami sötétebben néz vissza rám, vágytól csillognak, hosszú körmeit belém vájja, hangos nyögések közepette elélvezett, újra orgazmusra jutattam, nem sokkal én is követtem.

Életem legjobb éjszakája volt, és a legutolsó is.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Újra és újra ezer köszönet nektek, hogy olvassátok a kis történetemet, és a visszajelzéseket is, nagyon jó érzés a kedves szavatok, hatalmas erőt kapok tőletek, amiért hálás vagyok!🥺♥️🥰

• Elnézést kérek, hogy nem hoztam hamarabb a részt, de sűrűk a napjaim, előző fejezetet se olvastam át, hogy átnézem a helyesírási hibákat- ezer bocsi érte.. 😏

• Vajon mire készül Harry? Tovább fog fajulni ez a Harry-Azure-Roger ügy? 🧐

• Köszönöm, hogy olvastad! Most is várom a visszajelzéseket! Csodás hetet nektek☺️

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now