•4•

4K 135 6
                                    


EULIA ENDI SHERIN

Fáradtan sétáltam fel a rozoga lépcsőn, az eső egésznap megállás nélkül esett, hiába volt az esernyő, mert így is eláztam.  Idegesen fújom ki a levegőt, hogy megint nem sikerül kinyitni a bejárati ajtót, mindig beakad és percekig szenvedek vele mire sikerül bejutnom a lakásba.

Semmire nem vágyok csak egy fürdőre, éshogy az ágyamban feküdjek, de amint belépek a lakásba tudom, hogy ez nem fog megvalósulni.

Jason haverjai továbbra is itt vannak, az idegesítő zenét is nyomatják. És az étkezőasztalon szívják fel a drogot.

- Eliaaa!- néz rám piros szemekkel Jason Utálom amikor így hív.- Köszöntsük az esténk támogatóját!- karol át, és mindenki tapsolni kezd. Megforgatom a szememet, majd a szobába veszem az irányt.

Az ajtóm nyitva van, a cuccaim pedig szanaszét hevernek. Tudtam, hogy ellopták a pénzem és most abból drogoznak. Dühösen csapom be a szobám ajtaját, legszívesebben számon kérném őket, de a viselkedésük kiszámíthatatlan. Borzasztóan telt számomra ez a nap, jelenleg úgy érzem, hogy sehol nem vagyok, itthon nem érzem jól magam, munkahelyemen is szar a hangulat, levegőben lebegek és minden rossz körülöttem.

••

- Elza!- jön ki főnököm az irodából.
- Igen?- pillantok fel a számítógépről.
- Nyomtasd ki Dr Spencer szerződéseket.
- Tegnap kezébe adtam Dr Spencer szerződéseit.- húzom fel a szemöldökömet.
- Azt kértem, hogy nyomtasd ki.- préseli össze az ajkát.
- Rendben van.
- Majd érted megyek, 7-re.
- Styles! Szívesebben mennék az étteremhez, ha önnek nem lenne gond.- nem szeretném, hogy lássa milyen helyen lakok és kikkel.
- Akkor SMS-ben elküldöm a pontos helyet. Elegánsan öltözzön fel.- be is ment az irodába.

Nagyon sok papír munka szakadt a nyakamba, Harry helyett is én dolgozom, mert annyira rendetlen, hogy sose talál meg semmit és mindig újra ki kell nyomtatnom, ami számomra felesleges időhúzas.

- Eliza.- bújik ki a koszfészkéből, de már szóvá se teszem, hogy nem tudja a nevemet.
- Miben segíthetek?- lélegzetem megakad, ahogy megpillantom. Öltönyét leváltotta sportosabb viseletre, ami elképesztően állt rajta.
- Függeszt fel a munkát, majd holnap befejezed. Rakj rendet az irodámba, mert a ma estét itt töltöm. Este találkozunk.

Időm se volt reagálni, mert másodperceken belül el is ment. Nagyon nehéz ilyen főnökkel dolgozni, állandóan goromba, és egy seggfej.

Takarítás tovább tartott, mint azt gondoltam volna, Harry nagyon rendetlen az asztalán minden papír szét van szorva, alapból nagyon rendmániás vagyok, így minden dokumentumot egy külön mappába tettem, remélem így legalább az asztalán tartani fogja a rendet.

A szoba valami varázslatos. A falak sötét szürkék, és szintén olyan színű szőnyeg takarja el a padlót. Az ágy előtt egy Tv helyezkedik el, és egy bőrkanapé is. A tér az hatalmas, a szoba végében egy nagy francia ágy található, fekete ágyneműhúzattal, és van egy ruhásszekrény, ami koszosfehér színű.

Hiába, hogy csodás az elrendezés, a szoba szépsége elvész ebben a kupiban, borzasztó, hogy mennyire nem képes vigyázni a rendre, bele se merek gondolni, hogy milyen lehet a lakása. Remélem rendesen megfizeti a takarításom, mert nem szobalánynak vettek fel.

- Kész vagy már?- lép be Harry a helyiségbe. Én pedig álmuva nézem a főnököm, mintha egy címlapról lépett volna ki. Göndör haja hátra van fésülve, egy fekete zakó van rajta, alatt egy sötétbordó ing, ami szintén a fekete nadrágjába bele van tűrve.- Válaszolj!- néz rám dühösen.
- Igen, kész vagyok!- bólogatok hevesen.
- Csoda. Van egy fekete és egy bordó ruha, hozattam a portással, remélem jó lesz a méret.
- Igazán nem kellett volna fáradnia. Még van 2 órám, hogy elkészüljek, majd otthon veszek fel valamit.- mondom neki halkan, mert sose lehet tudni milyen hangnemben válaszol.
- Arra nincs időnk. 25 percen belül indulunk!- kezembe nyomja a ruhákat, és elmegy telefonnal a fülén.

AzureWhere stories live. Discover now