•44•

2.1K 104 14
                                    

EULIA ENI SHERIN

Harry anyukája nagyon kedves, főztünk és sokat beszélgettünk. Amikor Styles közölte, hogy az anyukája idejön, megijedtem. Tartottam tőle, hogy ő is annyira ellenem van, mint a férje, de pozitívan csalódtam, örült, hogy végül egymásra találtunk a fiával, nagyon bízott bennünk.

Harry nagyon részegen jött haza, hálószobáig se jutott el, így betakartam egy pléddel, hogy ne fázzon meg. Biztos megviseli ez az egész, az apja, cég, vagyon. Minden kiesett a kezéből, de bátor dolog volt tőle, hogy felvállalta az érzéseit.

- Azure.- rekedtes hangja zavarta meg a reggeli gondolataim.
- Harry.- nézek rá mosolyogva. Haja borzos, szemei csíkra vannak nyitva, ruhája pedig nagyon gyűrött. Soha nem láttam még ilyen állapotban, mindig csak makulátlanul.
- Gyere be. Hideg van.- ásít egyet, én pedig követem a konyhába.
- Hogy vagy?- teszem le a bögrém.
- Kurva másnaposan.- semmi vidámság, kacérkodás az arcán, biztos a másnaposság miatt.
- Tettem ki neked gyógyszert.- mutatok a mikró mellé.
- Kösz.- veszi be a fájdalomcsillapító.- Nem haragszol, ha lefekszem? Nem igazán vagyok jól.- túr bele a hajába.
- Dehogy! Pihenj csak.- mosolygok rá kedvesen, erre számítottam.
- Szuper vagy!- puszilja meg a homlokom, majd a hálószobába megy.

••

Délután 2 óra múlt, nem sok mindent csináltam, időm nagy részét tévézéssel töltöttem és gondolkoztam, hogyan tovább.
- Meg van!- örülök hangosan, majd a telefonomat a kezembe veszem. Az építészetben kéne gondolkozni, arra mindig van igény, talán még régen említette is, hogy ez érdekli.

Leülök az asztalhoz, hogy magamhoz vegyem a laptopot, utána nézek a pályázatoknak és elvégzem a kiszámítást.

••

Este 7 óra van, Harry egyszer kelt fel akkor is csak vizet ivott, az anyukájával beszéltem, akinek átküldtem a számításokat, nagyon tetszett neki az ötlet és a biztosan kiemelkedő lenne a cég a többi közül, elvégre már ismert a neve, így könnyebben fel tudja építeni a vállalkozását.

Izgatott vagyok, remélem Harry értékelni fogja a fáradozásom egész délutánom rá ment, nagyon jó pályázatokat találtam, amit az anyja is elismert.

- Szia!- nézek rá mosolyogva, ő pedig a fekete inget gombolja be.
- Hali.- rám se néz.
- Figyelj Harry, van egy nagyszerű ötletem, szeretném, ha megnéznéd.- szemeim izgatottan csillognak, úgy érzem magam, mint egy kislány, aki egy rajzot ad az anyukájának.
- Inkább mond el, nincs időm nézegetni.- veszi fel a zakóját.
- Elmész?- kérdően nézek rá, másnapos, este van és megint elmegy.
- Ja.- nézi magát a tükörben.
- Igazából az egész délutánomat ezzel töltöttem,- pakolom el a papírokat.- beteszem a fiókba, néz rá, ígéretes.
- Elmondanád?- forgatja meg a szemeit, lelkesedésem el is illant, nem értem az ellenséges viselkedését.
- Találtam nagyon jó pályázatokat, költségeket is kiszámoltam és nagy lehetőség van benne. Építőiparba kéne belekezdened, nagy esély van, hogy megnyered a támogatásokat, hamar lenne megbízásod, mert ismert vagy az üzleti világban.- mosolyogva néz rám, fejét jobbra-balra rázza.
- Nagyon elvagy tévedve.- szánalmas vigyor van az arcán.- Sok idő, kurva sok pénz, ami ügye nekem nincs.- húzza fel a cipőjét.
- Tudom, de csak nézd meg! Semmibe nem kerül, mindent kiszámoltam.- hangom már könyörgő.
- Te nem vagy könyvelő, hogy ilyeneket kiszámolj!- emeli fel a hangját.- Fogalmad sincs, hogy működik ez az egész, nem csak kattintok párat a neten. Összetett, és kicseszett sok pénz kell, ami nekem nincs, mert mindent feláldoztam érted!- túr idegesen a hajába.- Csak egy irodai munkás vagy, ne zaklass ezzel a szarral, mert amit csináltál biztos rossz!- állkapcsa megfeszült, hangjából a düh áradt. Lenéz, én csak egy titkár vagyok. Engem hibáztat, hogy feláldozott mindent.
- Rendben van. Megértettem, ne haragudj.- dobom a szemetesbe a dossziét.
- Fasza!- csapja be maga után az ajtót.

Fájt, ahogy beszélt. Nem kértem, hogy miattam mondjon le az életéről, sokkal több rejlik bennem, mint azt ő gondolná. Könnycsepp kicsordul a szememből, fájtak a szavai, megalázott, mindig is féltem, hogy nem érek fel az ő életéhez, hozzá. Nap, mint nap küzdök a negatív gondolataimmal, mindig azt kérdezem,
hogy elég jó vagyok e neki?
tényleg engem akar?
kevés vagyok hozzá.
Lecserél egy jobb és sikeresebb nőre.

Nehéz ezekkel együtt élnem, de bebizonyosodott, ugyan azt gondolja rólam, mint az apja, nem érek fel az olyan fajta férfiakhoz, mint amilyen ő.

Csengő zavarta meg a gondolataim, letöröltem a könnyeket, amik az arcomra száradtak.

- Oh, szia!- nézek meglepődve a testes férfira.
-  Sokszor találkoztunk, de nem volt alkalmam bemutatkozni, Roger Gold.- csókolja meg a kézfejem.
- Fáradj beljebb.- állok el az ajtóból.- Segíthetek valamiben?
- Csak kíváncsi voltam, hogy igazak-e a pletykák.- ül a bárszékre, én pedig megkínálom innivalóval.- Én kerültem Harry helyére.- vigyorodik el, ami tele van gonoszsággal.- Anyám meg az ő apja testvérek voltak, de miután meghaltak a szüleim, Edward lett a gyámom. Harry gyerekként is ilyen volt, sose tudta értékelni, amije van.- mér végig.
- Ez bonyolult, nem szeretném kifejteni. Miért jöttél?- teszem karba a kezem.
- 20 perce, hogy Harry elment. Vártam, mert úgy gondoltam, hogy csak a boltba ment, de szerencsére nem.- kuncog fel, szívem pedig hevesen kezd verni.- Tudatni akarom vele, hogy most én vagyok fölötte! Én irányítom a céget, hónapok óta fenyegetem, félelemben él, miattam!- nevet fel.- Erre mit csinál az a fasz? Mindent feladott érted, a hülye, lehet most is épp valakivel flörtöl a bárban.- tárja szét a karját.- Tisztában van vele, hogy fenyegetlek, az életedben vagyok hónapok óta, te pedig nem is tudsz róla!- közeledik felém.- Napi szinten több képet küldtem neki a csinos pofidról, és egy videót is.- szorítja meg az állkapcsom. Könnyeim elkezdenek folyni, féltem.
- Drágaságom, veszélyben vagy, nem tudtok elbújni előlem. Tönkre teszem a Styles családot, Harry-nek egy gyenge pontja van, az te vagy, az apjának pedig a fia.
- Engedj el!- lököm arrébb.
- Nem gondoltam, hogy őrizetlenül hagyja a kincsét az a fasz. Talán nem is vagy neki fontos. Meg kéne tudnunk? Durvább videó kéne?- érinti meg az arcom.
- Benyomtam a riasztót, 3 perc mire ki ér a biztonsági szolgálat.- füllentettem, nagyon bízom benne, hogy elhisz.
- Vigyázz magadra, még találkozunk!

Sírva csúszok a földre, nagyobb szar van az életemben, mint én azt gondoltam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Ezer köszönet és még annál is több, hogy olvastok és kommenteltek! 🥺🥰

• Na, Harry végre szembeszállt az apjával, erre meg faszként viselkedik.. 😤

• Igyekszek a részekkel!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWo Geschichten leben. Entdecke jetzt