•27•

3.5K 123 13
                                    

(Új történetről a rész végén információ)

Harry Stlyes

Volt alkalmam megízlelni ezt a gyönyörű nőt, fordulok az oldalamra, ahol Azure alszik. Takaró félig fedi a combját, ingem gyűrődik a tökéletes testén.

Nagyon rég vártam erre a pillanatra, hogy egyszer megkóstolhassam, nem volt elég, többet akarok belőle!

Lehúzom róla a takarót, mutatóujjammal a combját simogatom, tegnap estére visszagondolva, ahogy csókoltam, nyelvemmel megízleltem, kéjes nyögése.

- Atya ég!- ülök fel az ágyon és a kócos hajamba túrok, nem éreztem még ilyet, hogy máskor is örömet akarok neki okozni, biztos még eufórikus állapotban vagyok.

••

Továbbképzés unalmas, szívesebben tölteném mással az időmet, különböző rendszerfejlesztésről, biztonságról és egyéb ilyen dolgok, Azure pedig sehol.

- Öhm, elnézést!- pirosodik el, amikor körbenéz.
- Elhiszem, hogy jól telt az éjszakád, de ha lehet a munkáról ne feledkezünk meg!- nézek rá szigorú tekintettel, a többiek halkan nevetnek, ő pedig haragosan néz rám.
- Máskor időbe kelj!-ül le mellém Azure, feltűnőmentesen megszorítom a combját, amire megugrik.- Szedd össze magad, Eni.- nézek rá vigyorogva, ő pedig csak figyel, néha pedig jegyzettel.

30 perccel később vége lett az előadásnak.

- Maradjon még mindenki egy percet!- állok fel a székből, hogy mindenki rám figyeljen. - Ma este 8-tól kibéreltem az alaksorban lévő medencéket, jakuzzi-t, meg ami ott található!- többiek pedig egyszerre kiabáltak fel örömükbe.- Korlátlan italfogyasztással természetesen!- nézek rájuk vigyorogva.- Mehettek!- Azure is indulni készült.- Eni, ma este üzleti vacsorára megyünk.
- Hánytól?- néz rám haragosan.
- Este 8, a ruhádat majd a szobádba küldetem. Legyen élvezettel teli a napod!- kacsintok rá, majd elsétálok onnan.

••

Kocsiban ülve várom Azurét, aki igen csak késlekedik, ami nagyon feldühít. Látom, hogy a bejáratnál vihorászik valami fasszal, idegesen szorítom a kormányt, majd a tenyeremmel a dudára fekszek, addig nyomom, amíg be nem ül.

- Itt vagyok, nyugalom!- néz rám nagy szemekkel.
- Jól figyelj Eni!- nézek rá dühösen- Attól függetlenül, hogy nálam laksz, erős köztünk a szexuális vágy, és tegnap az ujjaimon élveztél el, nem várathatsz meg, és viselkedj! 10 percet kellett várnom, nem a haverod vagyok! Bassza meg!- nyomom a gázt, mert nem sok időnk van.
- Semmi szexuális vágy nincs köztünk, tegnapi esett az egy kivétel, sokat ittam!- fordul az ablak felé sértődötten.
- Így gondolod?- nevetek fel.- Akkor ettől se nedvesedsz be.- nyúlok alá, ő pedig megüti a kezemet.
- A főnököm vagy, megkérlek, hogy úgy is viselkedj velem!- én pedig csak nevetek.- Milyen ügyfelekkel lesz dolgunk?- pillant felém pár másodpercre.
- Nő, szóval nem fognak kikezdeni veled, csak a kezem alá kell dolgoznod.- parkolom le a kocsit, majd elindulunk az étterem felé.

Az asztalunknál már ott ült az új ügyfelem.

- Harry Styles!- nyújtom felé a kezét, kellemes csalódás volt. Dekoratív nő, festett vörös haja a mondhatni fedetlen mellére hullott. Csinos öltözék, ami kiemelte a tökéletes alakját.
- Amy Cold.- néz rám mosolyogva. - Sajnos a főnökasszony nem tud ma jelen lenni, így én bonyolítom le a megbeszélést.- Maga jobb képű, mint a képeken.- harapja meg az alsó ajkát, flörtöl velem a nő, igazán kedvemre való.
- Természetesen semmi gond, ha megfelel a főnökének az ajánlatom, akkor faxolja át a hivatalos papírokat.- veszem kezembe az étlapot.
- Kedves Harry, tapasztalt nő vagyok, sokszor folytattam le ilyesfajta megbeszéléseket.- kuncog fel.- És ő?- pillant Eni felé.
- Az asszisztensem, szeretem ha minden előttem van, és a kezem alá dolgoznak.- nézek rá a csábos mosolyommal.

Nagyon kellemesen elbeszélgettem Amy-vel, eléggé eltereli a figyelmemet Eniről, ami nem is baj, hátha a farkamat is eltudná terelni Azure puncijáról. Természetesen a szerződéskötés is jól ment, alapból alá voltak írva a papírok, így minden remek.

- Köszönöm a munkát Eni. Hívok egy taxit neked.- fordulok a lány felé.
- Hívok magamnak.- veszi fel a kabátját.- További jó szórakozást!- néz ránk mosolyogva, nincs hozzáfogható nő, de ezt neki nem kell tudnia.
- Esetleg van kedve még élvezni a társaságom?- kortyolok a vizembe.
- Magának nem lehet nemet mondani.- kuncog fel.

••

Vörös csajjal már az ágyamban vagyunk, falom a vaskos ajkait, ő pedig keményen fog rá a péniszemre. Nem sok idő kellett, hogy benne legyek, de végig Azure nevetése, csillogó szeme, élvezettel teli nyögései voltak a fejembe, őt képzeltem magam alá.

Nem tudtam elmenni, semmilyen póz nem segítet, hogy legyen egy egészséges orgazmusom.

- Ez nem megy.- húzom le a farkamról.- Gyenge vagy hozzám!- veszem fel az alsónadrágom.- Azt hittem tudod, hogy kell bánni egy fasszal, de tévedtem. Nincs időm ilyenekre. Húz innen!- dobom neki a ruháit.
- Micsoda egy bunkó!- öltözik fel és sértődötten távozik.

Semmi baj nem volt vele, én nem tudok elélvezni, lehet, hogy velem van a baj, vagy a sok stressz miatt.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Ezer köszönet, millió Puszi nektek, hogy visszajeleztek a részeknél!🥰

• Alakulnak ám itt a dolgok..🤭

Új Történet!?

-  Nem sokára ki fog kerülni az új történetem.
- Mit szóltok egy kis bevezető videóhoz?😳

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now