•23•

3.6K 143 17
                                    

EULIA ENI SHERIN

- Szia Kedveském!- jön be az irodába az idősebb Styles.
- Edward!- nézek rá meglepődve.- Örülök, hogy látom!- mosolygok rá kedvesen.
- Harry mesélte, hogy az előző albérletét el kellett hagynod.- néz rám sajnálkozóan.
- Igen, sajnos.
- Hol laksz jelenleg?- húzza fel a szemöldökét.
- Egyik barátnőm ideiglenesen be tudod fogadni.
- Még az a szerencse. A fiam biztos mondta, hogy van lehetőséged a régi lakásán laknod. Már elkezdtem berendezni.- mosolyodik el.
- Igen, nagyon hálás vagyok ezért önöknek, nagy segítség számomra, köszönöm önnek is!
- Figyelj Kedveském.- ül le az asztal másik végében.- Beszélnünk kell komolyan, csak kettőnk közt.- kicsit megijedek, miről akar velem beszélni.- Nagyon kedvellek, egyik legjobb titkárnő vagy, aki abban a székben ül.- mutat felém.- Nem szeretném, ha másik munka után kéne nézned.- mosolyom eltűnik az arcomról.- Látom, hogy izzik köztettek a levegő. Harry imádja a nőket, ha érted, hogy mire gondolok. Nem szeretném, hogy összetörje a szíved, mert az lenne a vége, és a munkádat is elvesztenéd.- húzza el a száját.
- Nem tudom mire gondol.- mondom kicsit sértett hangom.
- Eni, tudok arról, hogy cambridgei út során egy szobában voltatok.- néz rám komolyan.
- Akkor gondolom tisztában van vele, hogy mi kényszerített arra minket. Mind a kettőnknek kellemetlen volt, a fia nem udvarias ember. Kanapén kellett aludnom!- próbálom menteni a menthetőt.
- Szeretném, ha a fiam megállapodna, vele egy szinten lévő hölggyel.
- Elnézést kérek, de ez nem rám tartozik. Én itt csak egy alkalmazott vagyok, aki utálja a főnökét!- csattanok fel.
- Rendben van kedveském.- áll fel a székből.- Nagyon szimpatikus vagy számomra, nem akarlak megbántani, csak úgy érzem, hogy szükséges megejteni az ilyen beszélgetést.
- Eni, nyomtasd ki a Sm..- néz fel a papírokból.- Apa, hát te?- néz rá kérdően.
- Elnézést. Ki kell mennem a mosdóba.- viharzok ki a helyiségből.

Nagyon mérges vagyok, ahogy velem beszélt Edward. Kíváncsi lennék, hogy Harry exének miket mondott, mert az egy aranyásó kurva, én pedig egy tisztességesen dolgozó nő vagyok! Megmosom a kezem, hogy lenyugodjak, nincs mitől félnie.

Remélem elment már, mert nem tudnék kedves lenni jelenleg senkivel.

- Eni! - szól utánam valaki, mire megfordulok.
- Edward.- nézek rá komolyan.
- Remélem nincs harag emiatt, csak a fiamat védem, jót akarok neki.- teszi kezét a vállamra.
- Megértem. Akkor azt ajánlom, hogy a helyemre egy férfi titkárt vegyen fel. Most mennem kell, sok a munkám. További szép napot!- köszönök el tőle, és sietősen az irodába megyek.

Ezek a Styles-ok egy igazi bunkó faszok. Mocskos egy napom van, megint, még le se ültem, de Harry már az irodájába hívat.
- Kurva életbe!- csapok az asztalra. Sehova nem haladok így a munkámmal.

- Styles! Miben segíthetek?- kérdezem sürgetősen.
- Ülj le.- mutat a fotelra, én pedig úgy is teszem. Mellettem lévő fotelba ül, közben a szokásos italt issza.- Mit mondott az apám?- húzza fel a szemöldökét.
- Semmit.- pillantok a kezeimre, közben a körmömet piszkálom.
- Biztos?- teszi hatalmas tenyerét a combomra, amitől kiráz a hideg, érintése helye bizsereg a bőrömön, hirtelen meleg lett Styles mellett.
- Igen.- húzódok el, ő pedig felkuncog.
- Ne foglalkozz az öreggel.- dől hátra.- Mindig is ezt csinálta, megpróbálta a hátam mögött irányítani az életemet.- önti újra a poharát.- Különböző nőkkel hozott össze. Ügyvéd, állatorvos, gyerekorvos, sőt még egy cég tulajdonosa is a csajom volt.- nevet fel.- Apám erőszakolta rám őket. Jó csajok voltak, szépek, de egy baj volt velük.- rázza a fejét jobbra-balra.- Nekem pedig az a legfontosabb.- néz rám vigyorogva.- Tudod mi?- húzza fel a szemöldökét.
- Nem.- vágom rá bunkón, mert szarom telibe.
- A baszás.- áll fel, hogy újra töltse a poharát. - Egyik se tudod baszni, hiába van pénzük, jó hírnevük, ha egy faszt se képesek normálisan szopni!- nagy szemekkel nézek rá, lehet csak az ital beszél belőle.
- Tudod mi az érdekes?- néz rám vigyorogva.- Legjobbakat a titkárnőimmel dugtam.- kuncog fel, majd végignyalja az ajkát.
- Szerintem ez nem tartozik rám.- állok fel a kényelmetlen fotelból.
- Szerettem volna, hogy tud. Nem számít, amit az apám mond, semmit nem jelent, hogy ki hol helyezkedik el a létrán.- néz rám komolyan.- Lehet csak egy szaros titkárnő vagy, de annál több érték van benned, mint azokba a nőkbe, akik évekig tanultak egy fos diplomáért, de más érték nincs bennük.
- Köszönöm Styles. Tudnia kell, hogy maga és az édesapja nagyon furák.- nevetek fel.
- Ebben igazat adok.- kuncog fel.- Nem most lett volna a továbbképzés, csak a szüleim le akartak volna jönni hétvégén hozzám, szóval, nem nagyon volt más választásom.
- Nekem is fura ez az egész, hogy a H.E.S. tulaja ágyában alszok.
- Zavar?- jön közel hozzám.
- Inkább kellemetlen, idegen. Nem tudom.- hátrálok tőle.
- És az zavarna, ha megcsókolnálak?- teljes testével felém lép, arcomat pedig a hatalmas tenyerébe veszi.
- Nem akarom elveszíteni a munkám.- pillantok le a földre.
- Olyan régóta megakarlak csókolni, semmi mást.- tolja számhoz a száját.- Hm?- alkohol leheletét érzem ajkaimon.

Nem mozdulok, akarom, hogy megcsókoljon, de közben félek is, nem akarok kockáztatni, nekem ezen a munkám múlhat. Annyira erős köztünk a kémia, hogy az elmondhatatlan. Nem kellett sokáig töprengnem a dolgon, mert Harry cselekedett. Megcsókolt. Nedves ajkait lassan mozgatta, én pedig nem vonultam vissza. Úgy éreztem, hogy vissza kell csókolnom. Lassú és érzéki táncba kezdett a nyelvünk, ütemes volt a csókunk, de annál több vonzalmat rejtett. Erősen beszívta alsó ajkamat, amibe enyhén beleharapott, én is így cselekedtem.

Innen nincs visszaút, kialakult köztünk valami. Talán kölcsönös a vonzódás, vagy csak a testi vágyak miatt akarjuk a másikat. Nem tudom, de azt igen, hogy innentől minden más lesz.

Csókolóztam a főnökömmel, ami boldoggá tett.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon köszönöm az előző részhez érkezett csillagokat, kommenteket! 🥰Nagyon imádnivaló, hogy Harry kedves beceneveket kap tőletek, nagyon imádom! 😂

•És, végre megtörtén a nagy lépés a kapcsolatukban, amit már nagyon vártunk!🤭

• Szerintetek együtt lesznek? Vagy csak hirtelen fellángolás?!🧐

• Most is nagyon várom a visszajelzéseket!

Millió Puszi, Enchiles♥️

AzureWhere stories live. Discover now