•19•

3.5K 130 12
                                    


EULIA ENI SHERIN

Elmúlt 1 hét jól telt, végre kiegyensúlyozott a kapcsolatom a főnökömmel, úgy érzem, hogy meg van becsülve a munkám.

Jasonnal nem tudtam megbeszélni a történteket, mivel nem találkoztam vele. Nem tudom merre jár, mit csinál, de a lopását nem fogom annyiban hagyni, nem tudom, hogy de kitalálok valamit, hogy a tettének következménye legyen.

Munkámat egy cipő kopogása zavarta meg, amikor felpillantok meglepődök, nem számítottam arra a nőre, akit Harry lakásán láttam.

- Segíthetek?- kérdezem tőle egy erőltetett mosollyal.
- Múltkor nem volt alkalmam bemutatkozni. Sarah vagyok,- nyújtja a kezét, amit elfogadok.- Harry mennyasszonya.- néz rám vigyorogva. Nem tudtam, hogy a főnök jegyben jár.
- Én E..
- Nem érdekel, hogy ki vagy.- dobja hátra a haját.- Remélem tisztában vagy vele, hogy az utolsó napjaidat töltöd abban a székben.- néz rám mérgesen.- Szólnál a vőlegényemnek, hogy itt vagyok?- néz rám unott tekintettel.
- Nem tehetem, főnököm kérte, hogy délután 2-ig senkit ne engedjek be az irodájába, még az apját se, ha netán felbukkanna.- nézek rá én is vigyorogva.
- Figyelj te csicska..
- Te figyelj! Nem vagyok az alkalmazottad, sőt senkid nem vagyok. Ne merészelj ilyen hangon beszélni velem, a cég nem a tiéd, soha nem is lesz! Styles-ék a főnökeim, ők parancsolhatnak nekem, veled ellentétben, aki csak a pénztárcára ugrik. Szóval te is ugyan olyan csicska vagy, mint én, csak én tisztességesen megdolgozok a pénzért, amíg te ingyen élsz a férfiakon!- állok fel és az ajtó felé megyek, hogy kitessékeljem.- Szóval, leszarom, hogy ki vagy. Az se érdekel, hogy Harry jegyese vagy, de húzz innen és gyere vissza délután, amikor a főnököm ráér!- nyitom tágasra az ajtót, ezzel jelezve, hogy ideje mennie.
- Ezt még megbánod te kis szajha!- siet ki a helyiségből, én pedig becsapom az ajtót.

Nem tudom mi ütött belém, enyhe féltékenységet érzek, de nem tudom miért, azt hittem, hogy Harry meg köztem valami titkos vonzalom van, de ez csak az én badarságom, túl jó képű, vonzódom hozzá, bár rajtam kívül még 100 nő. Kifinomult, elegáns, magas, de mégis rossz fiús a sok varrás miatt, igaz, hogy csak 1 másodpercre láttam, de annyi is elég volt.

Sarah-ról meg azért tudok ilyen információkat, mert Dan mesélt róla, szóval azért bátorkodtam így beszélni vele, max Harry majd lecseszi a fejem, amihez hozzászoktam.

••

Órákkal később a telefon csörgött, volt egy érzésem, hogy Sarah lesz az.

- Jó napot kívánok, HES irodáját hí..- be se tudom fejezni, mert az a szuka közbe vág.
- Mond meg a vőlegényemnek, hogy az aulában vagyok, 2 perc és oda érek!- majd megszakítja a vonalat. Harry irodáját hívom.
- Mi van?- kicsit se kedvesen fogad.
- Sarah 2 percen belül itt lesz, önnel szeretne beszélni.
- Fasza. Engedd be.- majd lenyomja a hívást. A nő pedig meg is érkezik.
- Az irodában vár rád.- fel se nézek, úgy mondom neki, de szerencsére nem is válaszol.

Csak pár óra és megyek haza, Jasonnak írtam egy SMS-t, hogy beszélni akarok vele és legyen otthon este. Fel fogom jelenteni, lopás miatt, hülye pöcs.

- Enid! Gyere be az irodámba.- megrezzenek Harry hangjától, meglepődök, hogy tudja a nevem, fel se tűnt, hogy Sarah elment.
- Igen?- zárom be magam mögött az ajtót.
- Nagy szarban vagyunk! Sarah megfenyegetett.- túr idegesen a hajába.
- Igen, és?- nem értem mi közöm hozzá.
- Apámnak volt egy kikötése, hogy én vigyem tovább a céget.- ül le a székbe.- Ha megházasodok, és hogy nem kezdek ki a titkárnőmmel.- pillant rám, de nem sokat értek.
- Nem értem mi a baj, nem kezdett velem ki Styles. És van mennyasszonya is.- nézek rá értetlenül.
- Nem a mennyasszonyom!- néz rám dühösen.- És ma reggel a házamból jöttél ki.- húzza fel a szemöldökét.
- Akkor ez mit is jelent pontosan? Elvesztem az állásom, maga pedig a tulaji széket?- nézek rá aggódó tekintettel.
- Pontosan! Az a kurva kicsinál minket.- mérgelődik.
- Letagadjuk! Szerintem az apja jobban fog magának hinni, mint az ex menyének!- nevetek fel.
- Mielőtt idejöttél elkövettem egy nagy hibát. Megbasztam az előző titkárnőt, és mondhatjuk, hogy hosszabb viszonyunk volt, de ő többet akart, én nem, aztán fontos iratokat lopott el, ezzel jelentős, vagyis milliós károkat okozva a cégnek. Kényszerszabadságon voltam 1 hónapig.- néz rám gondterhelt arccal.
- Nyugodjunk meg! Vagyis, inkább maga nyugodjon meg, megoldom a helyzetet! De annak ára lesz!- nézek rá komolyan.
- Ne viccelj!- dől hátra a székében.- Ha megoldod, bármit kérhetsz.
- Az édesapja kedvel engem, majd én elsimítom az ügyet.- nézek rá vigyorogva.
-  Ha az üzletről van szó az apámnál, akkor ott nem elég 2 kedves mosoly.
- Meglátja Styles, megoldom!
- Úgy legyen! De nem tudja apám milyen ember.- nézi a telefonját, ami már csörög is.- Na tessék, hallgasd!- veszi fel a telefont.
- Harry! Most hívott Sarah! Mi a fészkes fenét műveltél?- ordítja a telefonba, ki se néztem az öregből.
- Nem tudom miről beszélsz.- dörzsöli az orrnyergét.
- Megmondtam Harry, ha még egy ilyet csinálsz, kirúglak! Nem hiszem el, hogy nem vagy képes féken tartani magad!- őrjöng az apja, hm. Eléggé félelmetes.- Mindjárt ott leszek! Hívd be a titkárnődet, páros lábbal fogom veled együtt kirúgni!- nyomja ki a hívást.
- Együtt megyünk a híd alá!- nevet fel idegesen.

Kicsit megijedtem, de megoldom, kedvel engem Edward, vagyis remélem elhiszi majd a szavaimat, mert ha nem, akkor nekem végleg vége! Se új albérlet, se jó élet.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez érkezett visszajelzéseket! 🥰♥️

• Nőnap alkalmából kedveskedek nektek egy új résszel! Legyen szép napotok! 🥰

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now