•18•

3.6K 133 4
                                    

EULIA ENI SHERIN

Borzalmasan fáj a fejem, még a szememet is megterhelő kinyitni. Hangosan felnyögök, majd óvatosan nyitásra kényszerítem a szemhéjam.

Másodpercek alatt hamar kinyílnak. Ismeretlen hálószobába vagyok. Egy luxus hálóba.

- Bassza meg!- kelek ki a hatalmas ágyból, és keresni kezdem a ruháimat, amiket sehol nem találok. Visszaülök az ágyra, próbalom megnyugtatni magam.
- Nincs semmi baj, nagy levegő!- szétnézek a helyiségbe. Nagyon letisztult és tiszta. Francia ágyon fekete ágynemű van, a szoba színe sötét és világosszürke. A szekrények meg feketék. Az biztos, hogy férfi szobája, Caleb.
Fejemre csapok, sírni lenne kedvem. Ágyba bújtam azzal az alakkal, fúj. Nagyokat pislogok, hogy ne kezdjek el sírni.

Kimegyek a hálószobából, hogy megkeressen a házigazdát, mivel a ruháim sehol nincs. Szépen elkérem azokat és lelépek. Még az időt se tudom, nekem dolgoznom kéne, Úristen. Harry meg fog ölni.

Korán lehet, mert még hajnalodik az idő, épphogy látom merre van a lépcső. Üvegből van, vigyáznom kell, hogy ne csússzon meg a lábam. Rá lépek, és az a lépcsőfok bevilágítja a helyet. Atya ég, hát ez nagyon klassz. Sietve sétálok le, minden lépésemnél fény terül szét a helyiségben, így pillantom meg a nappaliban ülő férfit. Kezei a térdén pihennek, fejét tartja meg, lehet ő is másnapos, mint én.

- Öhm, hello.- köszöntöm bizonytalanul a srácot.- Figyelj, nincsennek meg a ruháim, és nem tudom mennyi időm van, haza kell mennem átöltözni, nem késhetek el a munkából, mert Harry ki fog nyírni.- nevetek fel zavartan.- Azt meg senki nem akarja, hogy Styles dühös legyen.- semmi válasz, kicsit kezdek mérges lenni.
- Add vissza a ruháimat, lelépek és felejtsük el az egészet, ami történt, mert nagyon gáz, hogy a főnököm haverjával dugtam!- emelem fel egy kicsit a hangom, mert nincs türelmem hozzá. A férfi nevetni kezdet, majd felkapcsolja a lámpákat.

Hoppá, Harry Styles van a nappaliban, én meg a hálószobájában voltam. Ez borzasztóan kellemetlen, mi a faszt csináltam?!

- Az biztos is, hogy kiakadnék, ha késnél.- túr bele szórakozottan a hajába.- Mit hittél ki vagyok?- néz rám vigyorogva.
- É-én azt hittem Caleb.- köszörülöm meg a torkom.- Ne-nem igazán emlékszem a tegnap estére.- dadogom zavartan.
- Hát, igen. Fizetést vonok le, amiért itt kellett aludnom.- mutat a kanapé felé. Meg se merek szólalni, mit csináltam én tegnap?
- Illetlenül viselkedtem magával?- pillantok a szemébe, legszívesebben elsüllyednék szégyenembe.
- Dehogy.- jön közel hozzám.- Csak nem tudtalak hova vitetni, így hoztalak ide, a házamba!- tártja szét a karját.
- Ohm, nem igazán tudom mit mondjak.- hajtom le a fejem.- Kellemetlen, hogy a főnököm ágyában ébredtem, így!- nézek le a felsőre, ami a térdem föléig közepéig ért.
- Semmi baj, nem beszélünk róla senkinek.
- Rendben van!- mosolygok rá zavartan.
- Egyébként a ruháidat elküldettem mosásra, majd hoznak neked egy megfelelő öltözéket, amiben tudsz dolgozni.- indul a konyha felé, én pedig követem.- Egy kávét kérsz?- fordul felém kérdő tekintettel.
- Elfogadom. Köszönöm.- ülök le a bárszékre.

Konyha is gyönyörű. Márvány mintás konyhapult, modern mikro, hűtő, csempék pedig tükör tiszták.

-Felhívom a bejárónőmet, hogy működik ez a szar!- üti meg dühösen a kávéfőzött. Mi a fene, azt se tudja, hogy kell elkészíteni egy kávét!- Fasza, nem veszi fel!- dobja le a pultra a drága telefonját.
- Hajnali fél öt van, biztosan alszik.- pillantok a mikro felé, ami az időt mutatja.
- És az engem érdekel szerinted?- húzza fel a szemöldökét.
- Majd én megcsinálom a kávét.- mászok le a székről és mellé sétálok.- Figyeljen. Ezt a kis kart, le kell húzni,- úgy is cselekszek, ahogy mondom.- ide kell behelyezni a kapszulát.- dobok bele egyet.- De egyszerre csak egy kávé főzhető le, ezzel a kapszulával. Vannak különböző lehetőségek, hogy milyet akar inni. Megnyomja és a többit magától csinálja. Itt pedig a vizet kell beletölteni.- mutatok a gép hátuljára.
- Szuper!- vesz elő 2 bögrét.
- Szerencse, hogy itt vagyok! Nélkülem nem tudna kávét inni.- nevetek fel, velem együtt ő is.

Reggel nagyon kellemes beszélgetésben volt részem. Nem is olyan szarfej Styles mint gondoltam. És van humor érzéke, ha megerőlteti magát, és remek ruhát hozatott nekem.

- Induljunk, a munka nem csinálja meg magát.- nyitja ki előttem az ajtót, de én egy idegen nővel találom magam szembe.

- Harry! Ki ez?- mér végig lenéző tekintettel.
- Kérlek ülj be a kocsiba.- adja kezembe a kulcsot.

Nem ellenkezek, kikapom kezéből a kulcsot és az autó felé indulok, amibe be is ülök. Érdekel, hogy ki lehet ez a nő, ahogy látom veszekednek, Harry a kocsi felé jön, csaj pedig be a házba, mi a fene. Barátnője lenne? Nagyon gáz ez a szituáció, ennyi volt Styles jó kedvének.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Most is, mint mindig, elmondom, hogy mennyire jól esnek a visszajelzések! Ezért is hoztam ilyen hamar a részt, habzsoljátok!
Én már nagyon elől járok az írásban 30 fölötti részt írtam meg, tele izgalmakkal!

• Nem tudom, hogy szoktátok e figyelni a képeket, de ha nem akkor elárulok egy titkot, mindig rejtenek valami apróságot, ami az adott részhez kapcsolódik.

• Legyen csodás hétvégétek!

Millió Puszi, Enchiles!

AzureWhere stories live. Discover now