•37•

2.4K 107 8
                                    

EULIA ENI SHERIN

Fizikai fájdalmam volt attól, hogy visszatartottam a sírást, nem akartam előtte bőgni, annyira megalázó volt ez az egész viszony. Tegnap meg a mai nap, minden féle szép szavakkal halmozott el, úgy éreztem, hogy ő is többet érez vonzódásnál, de tévedtem.

Fejemet az ablaknak döntöm, 10 percen keresztül bőgtem, mostanra sikerült megnyugodnom.

- Kisasszony, Harry mindent okkal tesz.- szólal fel Dan.- Ismerem a főnököm, láttam, hogy mennyire boldog, amikor magával van, ne hibáztassa magát, más miatt döntött így.- keservesen felnevetek.
- Dan.- köszörülöm meg a torkom, mert alig van hangom.- Mondhatom azt, hogy munkatársak vagyunk, hívj Eninek és tegezz. Mind a kettőnknek Stlyes adja a fizetést, csak az a különbség, hogy engem dugott.- szívom be erősen a levegőt.

••

Forró kádban fekszem, bőröm már fáj, annyira meleg a víz, de nem ér fel ahhoz a fájdalomhoz, amit a szívemben érzek, annyira hirtelen történt ez az egész, éjszaka még feleségül akart venni.

Lemegyek a vízaljára, hogy ne halljam a saját gondolataim, nem fogok választ kapni, se magamtól, se Harry-től, de mégis fáj, úgy viselkedtünk mint a szerelmesek, csak senki nem tudott rólunk. 2 hónapig tartott a viszonyunk, én pedig megszerettem, de előbb-utóbb eljött volna ez az idő, amikor elvállunk egymástól, mert én nem érek fel hozzá, csak egy szerető lehetek.

Fogalmam sincs, hogy fogok vele együtt dolgozni, elvégre van egy közös múltunk, nem lehet elfelejteni, főképp, hogy erősek az érzéseim.

Levegőhiány miatt feljöttem a víz alól, ablakon keresztül bejön a hűvös levegő, ami végig siklik a bőrömön. Eső hangosan veri a párkányt, az idő teljesen párosul a lelkivilágommal, keserves.

Majdnem minden egyes éjszakát együtt töltöttük, sokat mesélt az életéről, szinte az egész gyermekkorát tudom, mesélt az anyukájáról, hogy mennyire szereti, és hogy egyszer szeretne bemutatni neki. Vajon ez mind hazugság volt?

Rég éreztem ezt a fájdalmat, haragszok Harry-re, utálom, amiért fájdalmat okozott. Szivacsra bőséges tusfürdőt nyomok és erősen elkezdem dörzsölni a bőröm, nem akarom érezni az érintését, néhol felhorzsolom a kezem annyira erősen csinálom, majd újra zokogni kezdek.

••

Hétfő van.
Nem mentem dolgozni.
Sírok, és csak a Tv nézem reggeltől-estig, az egyetlen társaságom a műsorokban lévő emberek.

Talia az egyetlen lány, akivel jó a kapcsolatom, tudna vigasztalni, átsegíteni ebben a nehéz időben, de senkinek nem beszélhetek róla, egyedül kell megküzdenem ezzel a démonnal.

Ezt a démont Harry Styles eresztette rám.

Erre a hétre eljöttem táppénzre, szükségem van egy kis időre, hogy összeszedjem magam, hogy újra dolgozni tudjak.

Kicsit megijedtem amikor megszólalt a csengő, nem számítottam arra, hogy valaki meglátogat.

- Caleb, miben segíthetek?- nézek meglepődve a fiúra.
- Nem zavarok?
- Dehogy, elkaptam valami bacit, kicsit beteg vagyok.- biztos, tudja, hogy mi történt köztünk Harry-vel, felesleges magyarázkodni.
- Ja, gondolom.- néz szét a nappaliban, ami tiszta szemetes a sok zsebkendők miatt.
- Miben segíthetek?- teszem karba a kezem.
- Beszélgetni jöttem, hogy viseled a dolgot?- fordul felém, én pedig elnevetem magam.
- Nincs erre szükségem, nem veled fogom megosztani a magánéletemet.- forgatom meg a szemem, nem is ismerem.
- Akkor kivel?- húzza fel a szemöldökét.- Szerződés miatt senkinek nem beszélhetsz az esetről.- mintha én nem tudnám, barom.
- Kocsiban Dannak kiöntöttem a lelkem, szóval köszönöm, de nem szeretnék veled beszélgetni!- sétálok az ajtóhoz, nem vagyok kíváncsi rá.
- Eni, én csak segíteni akarok.
- Tényleg?- húzom fel a szemöldököm.- Akkor áruld el nekem, hogy mi a fene történt Harry-vel? Egyik nap minden jó volt, nem mutatta jelét, hogy véget vett ennek az egésznek, mi történt?- kérdezem felháborodva.
- Hidd el, minden okkal történt, most nem érted, de idővel megfogod érteni Harry döntését.- tekintetében szomorúságot látok, de ezzel a ködösítéssel semmire nem megyek.
- Legközelebb akkor gyere ide, ha elmondod mi történt. Nincs szükségem babusgatásra, főképp nem tőled, aki Harry barátja.
- Rendben.- sóhajt fel.- Viszlát.

Nagy lendülettel becsapom az ajtót, szükségem van egy kis alkoholra. Vagy sokra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Meglepetés! Hamar jött az új rész, nem lett cselekményes ez a kis rövid rész, inkább Azure érzelmeit vetítettem ki, ami remélem jól sikerült.

• Vajon ki állhat a dolgok mögött, hogy Harry-nek így kellett döntenie? Eddig 3 emberre gondoltatok: Caleb, Roger, Harry exe..

• Legyen csodás napotok!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now