•53•

1.8K 87 24
                                    

EULIA ENI SHERIN

Pár napig nem szóltam Harry-hez, nagyon haragudtam rá, ahogy tudtam kerültem, mert ebben a pár napban végig otthon volt, de nem is igazán próbálkozott a békítésemen.

- Szerelmem!- jön be a konyhába.- Tudom, hogy egy orbitális faszfej voltam.- túr a hajába.- De képzeld, van előrehaladás az új cégemben!- kisfiús vigyor keletkezik az arcán, amitől elmosolyodok.
- Na, végre, ennek örülök, és mi?- tényleg érdekel.
- Sikerült hivatalosan is megalkotni, szóval már csak tőled függ, hogy elindulhat e a cég, mivel neked is van részed benne, így csak egy aláírás és felépítjük a közös jövőnket.- teszi le elém a papírt.
- Harry, azt hittem ezt már megbeszéltük.- tolom felé.- Nagyon szívesen segítek bármiben, amiben csak tudok, de ezt nem fogadhatom el. Kicsit úgy érzem, hogy ezzel akarod megvásárolni a bocsánatomat. Elég lett volna egy gyertyafényes vacsora egy hatalmas virágcsokorral.- nevetek fel.
- Tényleg arra vártál, hogy megleplek vacsorával?- húzza fel a szemöldökét.
- Igen! Nem nagy dolog, elég lett volna a kiengeszteléshez.
- A reggelimet leszartad.- nevet fel.
- Mert akkor még friss volt az egész.- forgatom meg a szemeim, mélyen legbelül már nem haragudtam rá, csak a makacsságom miatt húztam eddig.
- Mással fogom megvenni a bocsánatodat, egy olyan dologgal, ami bizonyítja, hogy mi egy pár vagyunk, és az egész világ tudni fogja ki vagy te!- fogja meg a kezemet.- Cég neve Azure, és megvettem minden jogot, minden becenevet, szóval az összes létező szinonimát lefoglaltattam, hogy még ehhez hasonló nevet senki ne tudjon használni.- szemeiben látom a csillogást, és ezzel a cselekedettel tényleg megvásárolt.
- Ez komoly?- vigyorgok rá.
- Igen, az ellenségeink orra alá dörgöljük, hogy létezel és mi létezünk.- ad egy csókot a homlokomra.
- Ez csodás Harry, ez felér egy ajándékkal.- ölelem szorosan magamhoz, iszonyatosan jó érzés, hogy egy céget nevezett el rólam. - Hol az a papír?- nevetve firkantom oda a nevem.

Végre foglalkozhatunk a jövőnk építéssel, háttérbe szorítva a sok rosszat, ami még nincs vége, de legalább teszünk azért, hogy megmutassuk mindenkinek, nem lehet legyőzni a szerelmünket.

••

Harry el is ment itthonról, hogy intézze az dolgokat, így hamar eltudjuk kezdeni építeni a vállalkozásunk, jól is fog jönni, legalább lefoglalja valami a figyelmünket. Telefonom hangja hozz vissza az ábrándozásomból, SMS-t kaptam. Én vagyok a képen, ahogy a nappaliban ülök.

Szívem hevesen verni kezd, tenyerem pedig izzad a félelemtől, megtalált. Elhúzom a függönyöket, ajtókat, ablakokat bezárok. Valaki figyel, biztosan arra várt, hogy Harry elmenjen itthonról. Konyhából kivettem egy kést, azzal ültem vissza a kanapéra, írtam Vörösnek egy üzenetet, hogy most rögtön jöjjön ide.

••

Senki nem tudja, hogy hol vagyunk, csak pár ember, van egy sejtésem, hogy ki árult el. Csengő megszólalt mire megrezzentem. Nem mozdultam, bárki lehet. Erősen markoltam a kést, és vártam, talán arra, hogy betörnek.

- Én vagyok az, Vörös.- hatalmas levegőt engedtem ki, végre itt van.
- Köszönöm, hogy jöttél.- engedem be a férfit. Ő pedig a kezemre pillant egy idétlen mosollyal az arcán, de semmit nem mond.
- Főni hol van?- utal Styles-ra.
- Fontos ügyeket intéz. Kérsz valamit?- kérdeztem udvariasan.
- Nem köszönöm. Történt valami?- tér a lényegre.
- Igen.- mutatom felé a telefonomat.- Akkor kaptam amikor hívtalak.
- Kurva életbe.- szorítja kezébe az öklét.- Harry mit mondott?
- Még nem tudja.
- Ez a kép nem jelent jót.- rázza a fejét jobbra-balra.- Nagy szarba lökött téged Styles, kislány.  
- Nem az ő hibája!- szólalok fel erélyesen.- Mind a kettőnk akarta ezt a kapcsolatot!
- Oké! Szükségem lesz a telefonodra, hogy lenyomozzam ki a szám tulajdonosa és honnan küldték. Éjjel-nappal az embereim itt lesznek a ház körül, biztonságban lesztek.- kicsit megnyugodtam, hogy mindig lesz kint valaki, aki véd minket.
- Vörös, nekem van egy sejtésem, hogy ki áll az egész dolog mögött.
- Hallgatlak.- húzza fel kíváncsian a szemöldökét.
- Caleb! Senki nem tudja hol vagyunk Harry-vel, csak ti meg az anyja!
- Nem, biztos nem ő az!- nevetve rázza a fejét.
- Lefizetett? Dupláját megfizetjük, ha bevallod!
- Nyugi kislány! Nem ő az, ellenőriztem, semmi jele nincs, hogy sáros a keze.
- Gondolkozz már! Szerinted ki más lehet!- emelem fel a hangom.
- Harry anyja biztos nem, elvégre neki köszönhetően vagyunk együtt! Rajta kívül Caleb tudja a címünket!- túrok a hajamba.
- Megfigyeltetem, ha attól jobban érzed magad, de én teljesen biztos vagyok benne, hogy ő ártatlan, nagyon sokat segít nektek.
- Filmekben is így szokott lenni, hogy az a bűnös, aki végig melletted van.
- Itt vagyok!- ront be Harry a lakásba, egyenesen felém jön.- Jól vagy Azure?- aggódó pillantással néz végig.
- Semmi bajom.- puszilom meg a száját.
- Miért Vöröstől kell megtudnom mi történt!- tekintetében a düh látszódik és hangából érződik a leszidás.
- Nem akartalak zavarni, annyira lelkes voltál, hogy végre elindíthatod a vállalkozást.- mondom halkan, mert igaza van, szólnom kellett volna.
-  Szerelmem! Jegyezd meg, hogy nekem te vagy az első, ha bármi történik hívj, mindig felveszem neked a telefont! Ne legyen mégegyszer ilyen, oké!?- fogja meg az arcomat.
- Oké.- ölelem meg.
-  Kishölgy szerint Caleb áll a dolgok mögött.- kuncog fel Vörös.
- Az lehetetlen.- nevet fel Harry. Kicsit úgy érzem, hogy kinevetnek.
- Rajtunk kívül ő meg anyukád tudja a címünk!- akadok ki.
- Azure, életemet tenném Calebért!  Tudom, hogy nem ő az, Vörösék már megfigyelték, tiszta! Voltam bent a HES-ben többször, bárki követhetett.

Nem tudom elhinni, hogy nem hisznek nekem, akkor is túl gyanús nekem Caleb, van egy olyan érzésem, hogy ő az. Elvégre meg van minden indítéka. Harry gazdag, sikeres. Itt vagyok neki én, boldog párkapcsolatban élünk, kb teljesen jó Harry-nek az élete már baba kora óta, de Caleb szegény családból jött, neki nagyon sokat  kellett tennie azért, hogy feljusson arra a szintre, amire Harry. És még nem olyan sikeres, barátnője sincs. Szerintem irigy, amiért neki nem pottyant az ölébe és mindenért harcolnia kell, míg Harry-nek elég, ha bemutatkozik és már minden az övé.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Most is, mint mindig, azzal kezdem, hogy köszönetet mondjak, amiért olvastok, valamint  véleményt is írtok! Ezt nem lehet elégszer megköszöni! 🥺♥️

• Ti mit gondoltok Azure gyanúsítottjáról, szerintettek is Caleb van a dolgok mögött? 🤔

• Hamarosan érkezem a résszel, addig is írjátok meg, hogy szerintetek ki lehet az! Még mindig kíváncsi vagyok a tippetekre! 🤭

Millió Puszi, Enchiles ♥️

AzureWhere stories live. Discover now