•33•

3K 147 8
                                    

Harry Stlyes

Tanácstalan vagyok, Azure nem tudhatja meg, hogy ő a darc tábla közepe, lehet a tűzzel játszom, de kézben tartom a dolgokat, nem tudok lemondani az én csodálatos nőmről.

- Styles.- egy nő keresi magát.- ábrándozásomból Azure csodás hangja zavar meg.
- Küld be.- biztos valamelyik ügyfelem titkára.
- Harry.- ismerős hang üti meg a fülem.
- Jen.- nézek rá komor tekintettel.
- Sokkal szebb ez a hely, mint azt gondoltam.- néz körbe az irodámba.
- Miben segíthetek?- kérdezem türelmetlenül, nem vagyok kíváncsi a képére.
- Édesapád küldött, vár minket egy közeli étteremben, hogy együtt ebédeljünk. - néz rám a csábos tekintetével, feszes ruha kiemeli a tökéletes alakját, szép nő.
- Nincs időm.- zárom le a témát.
- Harry.- támaszkodik az asztalomra, ezáltal belátást nyújtva nekem a keblei közé, olcsó trükk.
- Tudom, hogy az unokatestvéremnek nincs jegyese, sőt neked is csak fizet, hogy eljátszd a szerepet, szóval húzz a fenébe, kevesek vagytok, hogy kijátszatok engem.- nézek rá dühösen.
- Hm.- kuncog fel.- Hamarabb rájöttél, mint azt gondoltuk.- érinti meg a kézfejem, én pedig elhúzom azt.- Apád úgyse hinne neked, jobb is, ha nem jössz, legalább apuci csalódni fog benned, mi meg ott leszünk, hogy támogassuk az öreget.- húzza el a száját, a kis kurva.

••

Semmi kedvem nem volt ehhez a szarsághoz, jó pofizzak ennek a ribancnak.

- Köszönöm, hogy eljöttél.- elégedett mosollyal néz Jen-re apám, undorító.
- Ugyan, szívesen jövök, főképp, ha ilyen jó képű fiatal ember is a társaságunk.- simogatja meg a vállam.- Viszont mennem kell, vár a munka .- kuncog fel bájosan.- Remélem még találkozunk.- mosolyog rám.- Edwárd, szép napot!
- Nem örülök neki, hogy itt van az a fasz.- beszélek apámhoz, miután távozott a kis ribanc.
- Fiam, ne kezd el. Jó ember.
- Meglopott engem!- mondom sértetten.- Milliókról beszélünk és egy lakást égetett fel, ezzel több ember életét veszélyeztetve, nem hiszem, hogy ezért a cselekedetéért kapna egy jó ember díjat.- nézek dühösen apámra, ő pedig csak némán hallgat. - Okkal jött vissza, és az nekünk semmi jót nem jelent.
- Hívd el Jen-t egy randira. Nagyon csinos.- mosolyodik el, ezzel témát vágva.- Rendezek egy búcsúztató party-t, szeretném, ha a kísérőd lenne.- tekintette komollyá változott, én pedig nevetve ráztam a fejem.
- Biztos nem.- iszom ki a poharam tartalmát.
- Ha nem vele jössz, akkor az unokatestvéred is részesülni fog a cégben.- hangja mélyen cseng, kicsit se viccel.
- Fenyegetsz?- húzom fel a szemöldököm, sose gondoltam volna, hogy idáig jutunk.
- Nem vagyok hülye! Tudom, hogy van valami közted és Eni közt, vagyis gondolom. Látszik rajtatok, hogy ízzik köztettek a levegő, ami nekem nem tetszik!- csapja le a szalvétálját.
- Igen, kurva jó csaj, megbasznám!- emelem fel a hangom.- De nem teszem, a cég miatt! Gondolj, amit akarsz. Fúrd ki a fiad a cégből, add át annak a fasznak a székemet, tedd gazdaggá, de azt tudd, hogy az egyenlő lesz a millióid eltűnésével.- állok fel az asztaltól, azt hittem apám egy tisztán látó ember, de tévedtem.

••

- Szia!- simogatom meg Eni arcát.- Hiányoztál.- puszilom meg a homlokát.
- Kicsit el voltál tűnve az utóbbi időben.- kuncog fel.
- Sok lett most a gond.- túrok bele dús hajamba.
- Segítek, amiben tudok.- ölel át hátulról, apró teste eltűnik az enyém mögött.
- Nincs kedved elmenni vacsorázni?- nagy tenyeremmel közrefogom az ővét.
- Farkaséhes vagyok, induljunk!- kapja fel a kabátját és az ajtóhoz megy, én pedig nevetve követem.
- Szép ez a ház, olyan nyugodt.- ül be az autóba.
- És szerencsére elégge eldugott helyen van.- dőlök hátra, annyira sok rajtam a stressz.- Nagyon várom, hogy a cég teljesen az enyém legyen.- fordulok felé.- Szeretnélek felvállani a világ előtt, bemutatni édesanyámnak, biztosan kedvelne.- fogom meg a kezét, ő pedig csillogó tekintettel néz rám, boldogan.

Mindig így szeretném látni, mosolyogva, és kivirult arccal. Nem nagyon volt köztünk testisség, elmomdhatatlanul vágyok arra, hogy lefeküdjek vele, de az utóbbi időben úgy támogatott, mint még senki. Meghallgatott, figyelt rám, kedveskedett, figyelt a lelkivilágomra, soha nem kaptam még ilyen törődést senkitől, nem akarom veszni hagyni. Sokat jelent számomra ez a nő, és tudom, hogy őt nem a pénztárcám érdekelte, hanem a farkam, és így tudni fogom, hogy ő engem akar, nem a vagyonom.

Mindent megteszek, hogy ne bántsák miattam, megvédem mindentől és mindenkitől, félelmetes ez az érzés, de egyben felemel, ha itt van mellettem, ha hallom a hangját.

AzureWhere stories live. Discover now