•30•

3.7K 135 7
                                    

EULIA ENI SHERIN

Sokat beszélgettünk Harry-vel, kicsit közelebb kerültünk egymáshoz. Mesélt az iskolás éveiről, a munkájáról, lassan, de biztosan közeledünk a másikhoz. Megbeszéltük, hogy a ma éjszakát nála töltöm, hogy még tudjuk folytatni a beszélgetés, se ő, se én nem akarjuk egyedül tölteni az éjszakát.

- Nem gondoltam, hogy van egy ilyen oldalad is.- ülök a pulthoz.
- Milyen?- húzza fel a szemöldökét.
- Ilyen.- mutatok rá.- Kedves.- vigyorgok.- Ki nem állhattalak amúgy.- kuncogok fel, végre felszabadultan tudok beszélni vele.
- Nem mondtál új dolgot.- lazítja meg az ingét.- Van kedved filmet nézni?- lép elém.
- Persze, rád bízom a választást. Addig átöltözök, mert nagyon szűkös ez a ruha.- nézek végig magamon.
- Vegyél ki egy felsőt a szekrényemből, lent várlak.- puszil a nyakamba, én pedig a hálószobájába sietek.

Nem szeretnék vele ma este lefeküdni, sőt, nem fogom könnyen beadni a derekamat, szeretném, ha szenvedne értem.

Ruhám cipzárja beakadt a mellemnél, nem mozdul se fel, de még lese. Feszegetem, ráncigálom, megpróbálom eltépni, de még az se sikerül. Idegességembe dobbantok egyet a lábammal, hogy beragadt a kocsi.

- Harry! Tudnál segíteni?- kiabálok Styles-nak, biztos félre fogja érteni a dolgot, de könnyedén visszautasítom.
- Igen?- lép be a szobába.
- Ahm, ez a szar beakadt.- cibálom a cipzárt.
- Igen?- néz rám egy perverz mosollyal.
- Esküszöm, hogy nem tudom lehúzni!- tárom szét a karom.
- Persze, persze.- kuncogva rázza a fejét.

Megfogja a cipzár kocsiját, lefele akarja húzni, de nem mozdul, megpróbálja fel, de úgy se mozdul meg.

- Nem adja magát könnyen.- néz rám mosolyogva.
- Én mondtam.- nézem, ahogy hatalmas kezével az apró kocsit feszegeti.

Hirtelen megmozdul  a fém, Harry pedig egy győztes vigyorral néz rám, majd lassan kezdi lehúzni azt. Helyiségben meleg lett a levegő, mellkasom szaporán kezdett fel-le mozogni.

Mutatóujját végighúzza a fedetlen testemen, mellkasa szemmagasságában van, így látom, ahogy ő is kapkodja a levegőt.

- Harry.- mondom halkan a nevét. Zöld tekintete elsötétült.
- Olyan gyönyörű vagy!- markol bele a hajamba.

Másik kezével pedig a testemet simogatja. Megmarkolja a bőrömet és a melleimet nézi, teljesen zavarban hoz, közben felizgat, ahogy utánam vágyakozik. Lelököm magamról a ruhát, hogy megcsodálja a teljes testem.

Hirtelen a testével a falnak nyomott és erőszakosan a számnak tapadt. Harapta, cibálta ajkaimat, amiket egy nyögéssel díjaztam, beszippantottam az alsó ajkát, majd nyelvemet át dugtam a szájába és csókolózni kezdtünk. Fenekemnél fogva az ölébe vett, és úgy nyomott az ágyékának, éreztem kemény férfiasságát, majd az ágyra terített.

- Harry.- toltam el magamtól, hogy a szemébe nézzek.- Még nem állok kész.- nagy levegőt vett és a nyakamba borult, nem szólt semmit, csak feküdt rajtam.
- Mióta az életembe vagy, senki másra nem vágyok, soha nem kívántam még így egy nőt, mint téged, kérlek.- szemei könyörögve tekintenek rám, közben a testemet simogatja.
- Tudok neked örömet okozni, de még nem szeretnék veled lefeküdni.- csókolom meg a húsos ajkait.- Bármit megteszek, amit kérsz.- szorítok rá a férfiasságára.
- Szopj le!- sötétül el a tekintete, én pedig egy kaján mosollyal nézek rá.
- Ha az én Uram úgy kívánja.- nyalom meg az alsó ajkam.

Harry levette a ruháit, így teljességében láthattam a tetoválásait, sok volt, nagyon sok, de a legfeltűnőbb az a pillangó volt a mellkasán.

- Ne bámulj! Szopj le!- nyomja le a fejemet az ágyékához.

Számomra nagy volt a pénisze, 2 éve nem csináltam ilyet, már azt se tudom, hogy kell. Kezembe vettem a farkát, ami keményebb volt mint egy beton, és forró, mint a tűz.

Óvatosan az ajkaimhoz érintettem, majd nyelvemmel megnyaltam a makkját, végig csókoltam, nyaltam a péniszét, hogy könnyebb dolgom legyen. Amennyire tudtam a meleg számba helyeztem a méretét, ütemesen mozgattam a fejem, szívtam, nyaltam a farkát, közben kezemet fel-le mozgattam azon a részen, amit már nem tudtam bekapni.

- Megy az mélyebbre is baba.- hajamba markolt és gyorsabbra vette a tempót, lélegzetem szaporább lett, szemem könnybe lábadt, enyhén fuldokoltam, de örömet akartam okozni neki, így engedtem, hogy csinálja, a szabad kezeimmel a golyóit izgattam.

Hirtelen megrándulna farka, és meleg nedv folyik a számba, el akartam húzni a fejem, de Harry nem engedte, csak akkor amikor minden cseppje a számba ment. Gyorsan a fürdőbe szaladtam és kiköptem a számból, amit ki is mostam rendesen.

- Ne haragudj.- dől el az ágyon.
- Meglepett, de semmi baj.- feküdtem mellé.
- Ne tud meg, hogy mennyit ábrándoztam erről, hogy ajkaid közt van a faszom.- csókolja meg a nyakam.- Életem egyik legjobb orgazmusa volt.- nyalja meg a mellem közt.- Ha egyszer átadod a tested, olyat művelek a farkammal, amilyet még te sose éreztél.- nyúl be a bugyimba, amire felnyögök.- Ideje, hogy te is kapj egy kis élvezetet.- nyomja belém az egyik ujját.- Mit gondolsz?- gyorsít a tempón, én pedig vonaglok alatta.- Ezt vegyük le.- húzza ki belőlem az ujjat, ami máris hiányzott a lüktető vaginámból, kikapcsolta a melltartóm, amit eldobott, így fedetlenek voltak a melleim.- Gyönyörű a tested, ha tudnád, hogy milyen sok férfi lenne most a helyembe.- markolja meg a melleim.
- Harry!- nyomom felé a csípőm.- Nekem csak te kellesz!- csókolom meg szenvedélyesen.

Nem beszélt többet, lehúzta a bugyimat is, így már teljesen meztelenül feküdtem alatta. Két ujját helyezte belém, húzogatta, kör-körös mozdulatokkal inzultálta a G-pontom, közben a mellemet nyaldosta, bimbóimat szívta, markolászta. Soha nem éreztem még ilyen izgalmat, egyszerre két helyen izgatott.

Nyögéseimet nem tudtam visszafogni, csípőm felemelkedett az ágyról, Harry annyira gyorsan mozgatta az ujjait, amennyire csak lehetséges, éreztem alhasamban a nyomást, tudtam, hogy nem sok kell, hogy újra elélvezzek az ujjai közt.

- Ha-Harry!- markoltam meg a dús haját, nyögések közepette elengedtem magam, élveztem az orgazmusom elsöprő erejét, végighatolt a csípőmig, ez az,az érzés, amit az ember mindig érezni akar. Én pedig érzéseket kezdtem érezni Harry Styles iránt, olyan gyorsan alakult ki bennem ez az enyhe szerelem szikrája, mint az orgazmusom.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Millió puszi nektek a kesves szavakért, és hogy olvassátok a történetemet! 🥰

• Remélem mindenkinél nyitva van az ablak, mert kicsit forró lett a levegő..🤭🥵

• Most is várom a visszajelzéseteket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now