•17•

3.5K 123 14
                                    

Harry Stlyes

Nem örültem, hogy Caleb idehozta a csajt, elég néznem az irodában, még itt is, közvetlenül mellettem. Fekete nadrágja a testéhez feszül, kiemeli a formás fenekét, zöld felsőt visel, egyszerű, de mégis kívánatos.

- Caleb, lemegyek beszédet mondani, ne mozdulj rá, és már eleget itattad!- nézek rá szigorú tekintettel.
- Nyugi!- tárja szét a karját.

Szólok a pincérnek, hogy vigyen körbe pezsgőket, ünnepeljünk engem.

- Remélem mindenki jól érzi magát!- hangom erőteljesen cseng és mindenki rám figyel.- Tudom, hogy másabb lett a légkör, mióta én vezetem a céget, de a sok munka megéri a gyümölcsét! A cégem kivételesen jól teljesített, ezért sokatok plusz összeget kapnak, nem mindenki, csak az aki megérdemli! Igyatok, szórakozzatok, holnap reggel 8-kor pedig munka!- emelem fel a poharamat, hogy mindenki rám igyon.

Fél munkást utálom, kicsit sokra vannak magukkal, de amíg jól teljesítenek addig szarok bele. Visszamentem az emeletre, tudtam, hogy rámozdul. Haját piszkálja és közel ül hozzá, szinte összeér a combjuk.

- Caleb!- szólítom meg erőteljesen.- Kopj le róla!- húzom el tőle a vállánál fogva.- Keress mást, ő az asszisztensem!
- Mintha eddig érdekeltek volna.- nevet fel. Nagy levegőt veszek, utálom, ha ellenszegülnek nekem.
- Caleb, tudod milyen vagyok, ha nem engedelmeskednek nekem. Azt mondtam, hogy nem!- nézek rá szigorú tekintettel.
- Oké haver!- ül a kanapé másik végébe.
- Gyere!- emelem fel karjánál fogva.- Kösz, hogy eljöttél.- pacsizok le Calebbal.

Hülye fasz, állandóan nekem kell a részeg lányra vigyázni, mintha az apja lennék. Mérges vagyok, azt se tudom, hogy hova vigyem.

- Dan, segíts a lánnyal!- szólok a sofőrömnek, aki egyből mellettem terem.
- Hova menjek?- pillant rám.
- Haza.- nincs más ötletem, meg legalább szemmel tudom tartani.

Szerencsére hamar megérkeztünk, és Eni se beszélt, aminek kifejezetten örültem. Dan segített a lányt kiszedni a kocsiból.

- Köszönöm!- pacsiztam le a sofőrömmel, majd a derekánál fogva tartottam meg Azuret.

A lakásomba 2 hálószoba van, az egyikbe a kurva holmija van, másik pedig az enyém. Fasza, Caleb miatt a nyakamon maradt egy részeg csaj. Szerencsére nem beszél, így nem megy az agyamra, lefektettem és nem lesz baj, csak ne hányja szét a szobám.

- Na, itt fogunk aludni.- viszem be a hálószobámba.- Fogsz hányni?- fogom közre az arcát.
- Ahm. Nem hiszem.- rázza a fejét jobbra-balra.
- Szuper, akkor öltözzünk le.- mérem végig a testét, legalább láthatom fedetlenül, ismét.

Leültettem az ágyra, majd leveszem a felsőjét. Fekete melltartót visel, amibe szépen domborodnak a mellei, legszívesebben rá markolnék, végig nyalnám. Farkam bizseregni kezdett, így muszáj vagyok befejezni a perverz gondolataim. Lehúzom a fekete nadrágot is, amit visel, ott végem!

Feneke a kezembe illő, nagy és formás, hogy lehet ennyire tökéletes, mint az égszínkék. Tökéletes, semmi hiba, semmi sérülés, gyönyörű.

- Kurva jó tested van.- suttogom magamnak, de ő is meghalja.
- Köszönöm.- kuncog fel.- Kicsitkét sokat ittam.- kapaszkodik a vállamba, hogy kilépjen a nadrágból.
- Ja, eléggé.- húzom el a szám.
- Itt alszok?- fordul az ágyam felé.
- Azt hiszem, hogy ja. Itt alszunk.- gombolom ki az ingem.
- A főnököm ágyában alszok.- kuncog fel és az ágyra mászik négykézláb. Farkam már átszakítja a nadrágom, olyan kemény, ha ilyeneket csinál megbaszom, úgyse emlékezne rá. - Bármit csinálhatunk, senki nem tudná meg. Mint a filmekben, ágyba bújok a főnökkel.- nevet fel idétlenül, jobb volt, amíg kussolt a csaj.
- Ne feszítsd a húrt, mert esküszöm, hogy szarra keféllek.- izzó tekintettel nézek rá, nem tudom visszafogni magam.
- 2 éve nem voltam senkivel, lehet nem ártana egy kis huncutkodás.- kuncog fel, majd elfekszik az ágyamon.

Nem gondolkozok, cselekszek. Rámászok, csuklójánál fogva az ágyhoz szorítom, farkasszemet nézünk egymással. Mellkasa gyorsan emelkedik és süllyed. Izgul, zavarban van, én pedig élvezem.

Gyönyörű a teste, végig húzom a mutató ujjamat a fedetlen testén, amitől kirázza a hideg, puha a bőre, és az illata mámorító. Iszonyatosan kívánom, egész éjszaka kefélném, rá is férne, 2 éve nem volt senkivel. 

- Kérlek, érintsen meg!- nyögi fel vágyakozó hanggal.
- Azure.- suttogom a nevét, végig simogatom a gyönyörű arcát.- Akkor ki kéne rúgnom, ha most megbaszlak.- szívom be a levegőt.
- Esküszöm, hogy senkinek nem mondom el.- néz rám gyönyörű szemeivel.
- Nem lehet!- mászok le apró testéről, majd a szekrényem felé megyek, hogy adjak neki egy felsőt.
- Hát jó.- ül fel sértve.
- Tessék!- vedd ezt fel. Adom kezébe a fekete pólót.

Kimegyek a szobából, szét durran a farkam, lehet most követtem el életem legnagyobb hibáját, de nem szabad kockáztatnom.

Bemegyek a másik szobába, ahol Sarah cuccai vannak. Mérhetetlenül dühös vagyok, hogy nem baszhatom meg azt a kurvát. Mindent széttépek és darabokra török, ami a kezem közé kerül. Mérges vagyok a világra, a csajra, aki az ágyamban fekszik, főképp a faszomra, amiért nem engedelmeskedik.

Lihegve támaszkodok a térdeimre, mindent tönkretettem, ami a helyiségben van, de leszarom, legalább az idegeim lenyugodtak, de az biztos, hogy a nappaliban alszok, mert ha befeküdnék mellé, hát.. Múltkor még megálltam, hogy ne érintsem meg, de ma nem tudnám.

Lemegyek a nappaliba és öntök magamnak egy erős piát, ami legelsőnek a kezembe akad, egy vodka, az is megteszi. Kurva gazdag pasi vagyok, jó képű és még fiatal is. De nincs olyan nő, aki ne a pénzem miatt foglalkozna velem, nem is szeretem ezt a céget vezetni, unalmas és gagyi, tisztítószerek, szánalmas. Építőiparral sokkal nagyobbat lehetne szakítani.

Fáradt vagyok, kanos vagyok, elégedetlen az életemmel, a nőkkel és mindennel. Tartanom kell a faszomat, hogy ne dugjon meg egy jó csajt, aki az ágyamban alszik, tiszta gáz, mert ezen múlik a jó létem, ha megbaszom azt a kurvát, akkor apám leveszi rólam a kezét, se cég, se pénz, se luxus élet.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Most is, mint mindig köszönetet szeretnék mondani a visszajelzésekét, annyira jól esnek, hogy az hihetetlen! 🥰❤️

• Mi kis Harry barátunk nagyon kanos.. Vajon meddig tudja visszatartani a hormonokat? 😯🤨

• Most is várom a véleményeteket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now