•29•

3.5K 134 15
                                    

EULIA ENI SHERIN

2 hét telt el, már az új lakásban lakok, amit Harry-nek köszönhetek, ami őt illeti, érdekes. Nem hív az üzleti vacsorákra, csak akkor beszél velem, ha szükséges, nagyon távolságtartó lett. Lehet megbánta azt az éjszakát, esetleg én rontottam el valamit, nem tudom.

Caleb 2 napja volt bent nála, kiderült, hogy egy ideig marad Londonban, mert segít Harry-nek. Azt tanácsolta, hogy beszéljek Styles-sal, de még nem volt elég bátorságom, most is az ajtaja előtt állok, heves szívveréssel, izzadó tenyérrel, már vagy 5 perce. Erőteljesen kopogtatok az ajtón, majd az engedélye után belépek az irodájába.

- Tudunk beszélni?- hangom vékonyabb, mint szokott lenni.
- Mond!- rideg, még rám se néz. Bezárom az ajtókat, hogy senki ne zavarjon meg minket.
- A lakás nagyon jó, már berendezkedtem.- kuncogtam fel, ő pedig flegma fejjel néz rám.- Szóval, igen, jó kis hely.- mondom elhalló hangon, hülyét csinálok magamból.
- A lényeget, nincs időm ilyenekre!- harap bele a meghámozott banánban, eszembe jut az éjszaka, amikor meleg nyelvével kényeztettet, hormonjaim beindultak az emlékek hatására. Feszengtem a székben, hirtelen kevésnek éreztem a levegőt.
- Valami baj van?- térek a témához, ami miatt eredetileg jöttem.
- Mond meg te! Te akartál velem beszélni.- dobja ki a banánhéját.
- Nem értem miért vagy ilyen ellenséges velem.- nyelek egy nagyot, végre, hogy összeszedtem magam.
- Eni. Te az alkalmazottam vagy, úgy viselkedek, mint mással.- húzza fel a szemöldökét, ami engem feldühít.
- Jaj értem. Akkor minden nő alkalmazottadat kinyalod és megujjazod?- állok fel dühösen és az asztalra csapok, enyhén rá is támaszkodok.
- Az, az este,- túr bele göndör hajába.- hiba volt.- tárja szét a karját.
- Igen, az volt! De megtörtént!- nézünk farkasszemet, zöld tekintette nem engedi az enyémet, nem nézek félre, hiába érzem kényelmetlenül magam a tekintetétől.
- Hiba volt.- ismétli meg magát.
- Rendben van.- igazítom meg a szoknyám.- Megértem, hogy nem vagyok elég jó, folytatom a munkám.- kellemetlen érzéssel sétáltam az ajtóhoz, hogy kimenjek, de Harry megakadályozott, és a fa ajtónak szorított.
- Épp ez a baj, Eni.- nyomja nekem a csípőjét.- Túl jó vagy!- mormogja a nyakamba.- Olyan sokszor gondoltam arra az éjszakára, nyögéseidre, a nedved ízére.- megszívja enyhén a nyakamat, amire felnyögök. Merevedő farkát az ágyékomnak nyomja.
- Harry!- vágyakozó tekintettel nézek rá.
- Gyere el ma velem vacsorázni, megbeszélünk mindent.-  harapja meg az alsó ajkam.
- Rendben. Elmegyek veled vacsorázni.- adok egy puszit a szájára és kilépek a helyiségből.

••

Pár napja kaptam egy szexi ruhát Liától, rá kicsi ezért nekem ajándékozta, nem gondoltam volna, hogy egyszer használni fogom.

Hajamat egyenesre vasaltam és egy erőteljes sminket használtam. Rég éreztem ilyen izgalmat, tetszeni akarok neki, hogy más férfiak megnézzenek mellette, szeretném, ha gyönyörűnek látna.

Felvettem az egyszerű, de nagyszerű ruhát, sötétebb zöld színű, és elől össze kell cipzárazni, ami nehezen ment, mert megakadt többször is, miközben húztam fel. Teljesen a testemhez simul az anyag, szerencsére átlagos testalkattal rendelkezek, így kiemeli a fontosabb testrészeket, dekoltázsomból is pont annyit mutat, amennyi szükséges, sokat mutat a ruha, de még is titokzatos.

Harry írt egy üzenetet, hogy lent vár, így felkaptam a fekete cipőmet, és szintén olyan színű táskámat, és a bőrkabátomat.

Remegő lábakkal sétáltam az audi autójához, ott állt fekete öltözékben, ing, nadrág és még a nyakkendője is az volt, feszesen simult a testéhez, ami kiemelte a férfias testét, haja pedig rendezett volt, hátra volt fésülve, zöld írisze pedig csillogott a sötétségben, elmondhatatlan, hogy mennyire helyes ez a férfi.

- Gyönyörű vagy!- tekintete a testemen időzik, ami enyhe pírt okoz az arcomon.

••

Városon kívülre mentünk, hogy ne keltsünk feltűnést. Elegáns kis hely volt, helyes pincérek, kellemes füstölő illat, szerencsére az öltözékem megfelelt az étterem stílusához, bár Harry a rendelést helyettem is megtette, aminek nem örültem, de nem tettem szóvá.

- Tisztába vagy vele, hogy minden második férfi megfordul utánad?- húzza fel a szemöldökét.
- Igen? Nem tűnt fel.- adtam az ártatlant, ez volt a cél.
- Nem örülök neki!- hangjában dühöt érzek.- De velem vagy, így csak irigykedhetnek rám.- arcán elégedett mosoly van.- Szóval, akkor beszéljünk a köztünk lévő dolgokról!- néz rám komolyan.
- Hallgatlak Harry.- kortyolok bele a pohár borba, hogy oldjam a feszültségemet és a heves szívverésemet próbáljam csillapítani.
- Szeretnék tőled többet!- néz mélyen a szemembe.- Szexelni akarok veled, eljárni szórakozni, kirándulni, megint szexelni.- mosolyodik el, jó érzés, hogy így gondolja.- Nem tudok egy kapcsolatot biztosítani neked.- köszörüli meg a torkát, én pedig nagy szemekkel nézek rá.- Vagyis egy ideig nem vállalhatlak fel.
- Az apád miatt?- hangom búsan cseng.
- Igen.- húzódik el tőlem és a rendezett hajába túr.
- Akkor mit tudsz nekem nyújtani?- iszom ki a poharam tartalmát, érzem a gombócot a torkomban, túlságosan beleéltem magam, erre kiderül, hogy semmi nem lehet köztünk, fájó érzést érzek a szívemben.
- Viszonyon kívül nem tudok többet adni, persze anyagilag tudlak támogatni.- fogja meg a kezem, én pedig kirántom.
- Harry!- nézek rá dühösen.- Nekem nem kell a pénzed!- mondom felháborodott hangom.- Fent tudom tartani magam, ez sértő rám nézve!
- Jól van, de ha szükséged lesz pénzre, szólj bátran.- erre csak megforgatom a szemem, közben kihozzák a Harry által kért ételt.

Csirkemell egy kis zöldséges körettel, nem nagy szám, szívesebben ettem volna valami mást, de jelenleg nem sokat tudok enni, inkább az alkoholt gurítom le a torkomon.

- Újra kezdem, nem jól fogalmaztam.- tolja el a tányérját.
- Igen, eléggé szarul.- nevetek fel a kínos helyzeten.
- Titkos viszonyban tudunk lenni, amíg apám rám nem íratja teljesen a céget, az indokot pedig tudod.- erre pedig biccentek egyet.
- Akkor csak élvezzük egymás társaságát, semmi kapcsolat, és mindezt titokban.- ízlelgetem magamban a dolgokat.
- Lényegében igen.- sóhajt fel.- Mit szólsz hozzá?- néz rám gyönyörű szemeivel.
- Akkor találkoznánk, ha valamelyikünk szexelni akar?- kérdezem halkan.
- Nem. Úgy viselkedünk, mintha együtt lennénk, csak erről senki nem tud, csak mi ketten.- puszilja meg a kézfejem.- Néha elmegyünk kikapcsolódni, valamikor csak reggeltől-estig filmezünk, és rengeteg testi örömöt fogok adni neked.- néz rám egy féloldalas mosollyal.- Benne vagy?- szemei szinte könyörögve néznek rám.
- Rendben. Akkor ma este le kell feküdnöm veled?- pirosodik el az arcom, zavarban vagyok.
- Dehogy.- nevet fel.- Majd akkor, amikor szeretnél és készen állsz egy kiadós dugásra.- harap az alsó ajkába.- Akkor már csak egy dolog van hátra.- vesz elő egy tollat.
- Alá kell írnod a szerződést, ha a te hibádból kiderül a viszonyunk, akkor még az életedet is leperlem rólad.- néz rám komolyan, én pedig értetlenül, és rosszul esik, amit mondott.
- Nem akarok úgy járni, mint pár hónapja, hatalmas vesztenivalóm van, veled ellentétben.- végülis érthető, mert oda lehet a cége, hatalmas háza, milliói, mindent el tud veszíteni.
- Rendben van, teljesen megértem az elővigyázatodat. Akkor aláírom, ezzel kockáztatva a jó állásom és a jólétem.- firkantom alá a papírt.
- Én pedig bátor leszek, hogy mindenemet felteszem érted, és az érzéseimért.- írja ő is alá a papírt.

Ezzel kialakult Harry Styles és köztem egy kapcsolatféle, érzések nélkül, valamiért úgy gondolom, hogy hamar érzéseket fogok táplálni iránta, és hatalmasat fogok koppanni. De most a jelen van, ezt kell élvezni, ami most van.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AzureWhere stories live. Discover now