•26•

3.6K 141 23
                                    

EULIA ENI SHERIN

Nagyon jól érzem magam Manchesterben, Taliának köszönhetően jobban megismerkedtem a munkatársaimmal, mivel én egyedül vagyok az irodában nem sok esély van, hogy beszélgessek velük.

- Indulhatunk?- veszi fel a kabátját Lia, egy szobába kerültünk, aminek kifejezetten örültem, persze Harry itt is a legdrágább lakosztályt választotta magának.
- Aha, csak elteszem a mobilom.- megyek mellé, és az aulába indulunk.
- Na, csoda, hogy megérkeztettek.- nevet fel Tomas, ha jól emlékszek a nevére.
- Hova megyünk?- kérdezem a társaságot.
- Ahol kitesz a taxi.- mondja valaki, én pedig nevetve rázom a fejem.

••

Rég éreztem magam ennyire jól, ittunk, táncoltunk és megint ittunk. Rám fért a lazulás, mert nagyon sok volt a stressz az utóbbi időben.

- Imádom ezt a számot!- visong Lia. Hangfalakból Tride To Love dal csendült fel, hallottam párszor, kellemesen dallamos.

Testemet átjárja a pezsgés, ütemesen mozgok a zenére, Taliával együtt, aki üvöltve énekli a dalt, eléggé mulatságos.
- Lelépek azzal a sráccal!- kiabálja a fülembe, közben háta mögé mutat, de feleslegesen, mert sok férfi van ott. Én csak bólintok, ezzel jelezve, hogy oké.

Sétálok a pulthoz, hátha a srácok ott isznak, de nem jutok messzire, mert egy férfi a karomat megfogja.

- Nincs kedved táncolni?- kiabálja a fülembe, én nemlegesen rázom a fejem.- Kérlek, csak egyet!- néz rám könyörgő tekintettel. Jobban megnézve jó képű. Kék szem, szőke haj, jó stílus.

Karomat a nyakába akasztom, ő pedig a derekamra teszi tenyerét és úgy von közelebb magához. Csípőmet ritmusra kezdem mozgatni és kerülöm a szemkontaktust, mert érzem, hogy meg akar csókolni. Nem is tudom miért fogadtam el a felkérését, miközben nem is szeretnék vele ismerkedni.

- A hölgy velem van. Vedd le rólad a mocskos kezed és húzz a picsába, ha nem akarod, hogy szétverjem azt a ficsúr képed!- hallom magam mögött Harry ideges hangját, mellkasa pedig a hátamhoz feszül.
- Bocs haver!- enged el a fiú és el is tűnik a tömegben.

Harry magával szembe fordít, szorosan a testéhez húz, hatalmas tenyerét a derekamra teszi, és nekem nyomja ágyékát, majd úgy mozgunk. Nem ellenkezem, élvezem a helyzetet, megfordulok és a fenekemmel ingerelni kezdem, ami nagyon tetszik számomra.

Ő se tétlenkedik, nyakamat harapja csókolja, és nem túl feltűnően alám nyúl, normális esetben nem engedném, de az alkohol hatása miatt kifejezetten élvezem. Megfordulok, hogy szembe legyek vele, nyakamat megfogva csókol meg, erőszakosan harapja ajkaimat, érzem a vodka ízét a száján, annyira kívánom, csókjai hatására teljesen benedvesedtem.

- Elmondhatatlanul kívánlak!- harapja meg a fülcimpámat, amitől bebizsereg a testem.- Mond, hogy te is.- fogja közre az arcom.
- Én is téged Harry!- tépem meg a göndör haját.

Kezemnél fogva kivezet a szórakozóhelyről, kellemesen meleg a levegő, ami kifejezetten jól esik a forró testemnek.

••

Izzadt a tenyerem, szívem a torkomban dobogott, Harry mögöttem állt, éreztem édeskés parfüm illatát, ami zavarba hozott, haja csiklandozta az arcomat, ahogy a nyakamhoz hajolt.

- Én sajnálom, nem megy.- remegett meg a hangom.
- Mi nem megy?- mormogja a fülembe, hajamat pedig a vállam másik oldalra teszi, közben apró csókokat nyom a nyakamra, néhol meg is nyalja.
- Ez.- veszem szakadozottan a levegőt.- Hirtelen fellobbanás volt a részemről.- hangom halkan cseng, elvégre ő a főnököm.
- Hisz nem csinálunk semmit.- puszil a fülem mögé, ujjait végighúzza a karomon, amitől libabőrős leszek. Érzem, ahogy az intim részem bizseregni kezd, ökölbe szorítottam a kezem, hogy elnyomjam a vágyakozásomat.
- Harry. Nem szabad ezt tennünk.- fordulok vele szembe, ami hiba volt. Hatalmas alakja felém tornyosult, halovány fényben látom, ahogy szemei elsötétültek, és csillognak a vágytól.
- Elmondhatatlanul kívánlak!- simogatja az orcámat.- Engedd, hogy csak megérintselek, semmi több.- suttogja a számba.- Hm?- puszilja meg az ajkaimat.

Nem válaszolok, nem mozdulok, csak megérint, ebből semmi rossz nem lehet. Holnap majd mindent az alkoholra fogok fogni. Tenyerével megszorítja a belsőcombom, nagy sóhaj hagyja el a szám, oly rég érintettek meg, azt se tudom, hogy már milyen érzés.

Kezei a szoknyám alá vezeti, erősen markolom az asztal sarkait, amikor ujjai az intim részemet simogatja, elfojtom magamban a nyögéseket, vágyakozó nedveim átitatja a fekete fehérneműmet, amit Harry is érez.

Csípőmnél fogva az asztalra ültet és elém térdel, Főnököm, H.E.S tulajdonosa, egy milliomos ember a lábam között van, soha nem gondoltam volna ezt. Végig puszilja a combomat, néhol megnyalja, majd az intim részemet puszilgatja bugyin keresztül.

Lélegzetem szapora, elmondhatatlan, hogy milyen vágyat érzek, Harry húzza az időt, szándékosan kínoz. Hirtelen az ölébe kap, és a hatalmas ágyra fektet, lehúzza a fekete bársony bugyimat, amit zsebre tesz, szoknyámat a hasamig feltolja.

- Senkivel nem találkoztam, aki ennyire nedves lett volna tőlem.- húzza végig ujját, ott.
- Harry.- nyögök fel kínomba.
- Mit szeretnél.- fújja meg a nedves testrészem, mire felemelem a csípőmet.
- Érints meg!- nyögtem ki nehezen ezt az egy mondatot.

Egy ujját belém nyomta, annyira rég éreztem ezt, lepedőt markoltam, szemeimet lehunytam és kéjesen nyögdécseltem, ahogy mozgatta és még egy ujjat belém tette. Egyszer gyorsított aztán lassított, vonaglott a testem, nehezen viseltem ezt a kínzást, hirtelen kivette ujjait belőlem, majd meleg nyelvét éreztem magamban.

Göndörhaját téptem, markoltam, nyögéseim egyre szaporábbak lettek, szívta, nyalta az érzékeny pontomat, sose éreztem még ehhez hasonlót, senki nem repített így a mámorba, mint ő, végül két ujja vette át az irányítást, gyorsan diktálta a tempót, nem tudom mennyi idő telt el, éreztem hasam aljában a nyomást, ami végighatolt az intim részemig és kitört, nagyon rég éreztem ezt az érzést.

Izzadtan feküdtem, félig meztelenül, szaporán vettem a levegőt, elélveztem a főnököm ujjai közt, annyira kínos, egyben izgató is.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon hálás vagyok a visszajelzésekért, amiért most is ezer köszönet nektek! 🥰

• Kicsit felforrósodott a hangulat, nem? Mik folynak itt..
🥵
• Most is várom a visszajelzéseket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now