•47•

2.1K 94 11
                                    

EULIA ENI SHERIN

Zokogva ülök az ágyon, fáj a szívem, hogy elküldtem Harry-t, de jelenleg így érzem helyesnek, jobb lesz, ha egy ideig nem találkozunk. Elrontottuk egymás életét.

- Kedvesem.- Harry anyukája sétál be.
- Igen?- törlöm le a könnyeimet.
- Hogy vagy?- ül le mellém.
- Voltam már jobban is.- kuncogok fel.
- Figyelj Drágám.- fogja meg a kezem.- Ha szerelmes vagy a fiamba, akkor legyél vele, nem számít ki mit szól. Szembe ment a saját apjával, hogy veled legyen.- simogatja meg a hajam.
- Tiltott szerelem a miénk, minden vágyam, hogy velem legyen, de az apja megtagadja, amit nem engedhetek.- gördülnek le a könnyeim.- Embernek szüksége van a szüleire, az apja örökre mellette lesz, de lehet mi pár éven belül szétmegyünk.
- Ne mondj ilyet. Harry 26 éves, megtalálta az élete szerelmét, aki te vagy!- emeli fel a fejem.- Sose láttam még ilyennek a fiam, 26 év alatt nem láttam még szerelmesnek, de te megadtad neki, megmutattad számára, hogy milyen a szerelem.- mosolyodik el.
- Ez tényleg így van?- szipogok fel.
- Igen. Most nagyobb szüksége van rád, mint azt gondolod. Legyetek egymás mellett, én támogatlak titeket. Most nehéz mind a kettőtöknek, de most arra van szükségetek, hogy támogassátok a másikat. Miért hagynád veszni? Elvégre most kezdődik az életetek.- nehéz elhinnem a szavait, lehet igaza van. Mindent feláldozott értünk, én meg itt hisztizek, ahelyett, hogy támogatnám.
- Köszönöm.- teszem vállára a fejemet.- Nem bánnád, ha ma estére áthívnám? Kinyitottad a szemem, hogy ne legyek egy picsa, hanem én is küzdjek, mint ő. Nem kéne sajnáltatni magam.- sóhajtok fel.
- Jajj ne viccelj!- kuncog fel.- Hisz ez Harry háza.- puszilja meg a hajam.

Igaza van, nem most kéne eltaszítanom magamtól, amikor a legnagyobb szüksége van rám, átvészeljük ezt az időszakot, az apja is megbékél, ha látja mennyire szeretem a fiát.

Harry-nek írtam egy üzenetet, hogy jöjjön át, egyszer már elvesztettem, nem akarom újra.

••

Izgatottan várom a szerelmemet, kicsinosítottam magam az érkezésére, teljesen igaza van Harry anyukájának. Most kell kitartanom mellette, értem adott fel mindent, hogy együtt legyünk. Csak ezek a gondolatok ismétlődnek újra- és újra a fejemben.

Csengő hangja zavarta meg a gondolataimat, izgatottan nyitom ki az ajtót.

- Szia.- köszöntöm a göndört.
- Hello.- jön be a lakásba. Kifogástalanul néz ki, haja hátra van zselézve, egyenesre vasalt fekete ing és hozzá passzoló nadrág.- Anya?- néz körbe.
- Elment, csak ketten vagyunk.- tördelem az ujjaim.- Kérsz valamit?- hangom vékonyan cseng.
- Nem. Miért hívtál.- távolságtartó, amit meg is értek.
- Bocsánatot kérek, amiket délelőtt mondtam.- harapom belülről a számat.- Veled akarok lenni, mert szeretlek.- nem magyarázkodok, csak kimondom.

Hirtelen kezei az arcomon vannak ajkai pedig a számon. Erőszakosan csókol, mintha nem kapott volna oxigént a tüdeje úgy szorít magához, nyelve vad táncot jár az enyémmel, én pedig örömmel fogadom szerelmes csókját.

- Miért van olyan érzésem, hogy anyám beszéld a fejeddel?- szorítja az arcomat és vigyorogva néz rám.
- Nekem is szükségem volt egy fejmosásra.- nevetek fel.
- Gyere ide.- ölel szorosan magához. Hiányzott már az illata, amit annyira szeretek, és ő maga is hiányzott nekem.- Üljünk le.- vezet a kanapéhoz.
- Hogyan tovább?- teszem fel a kérdést.
- Elsőnek is, megtaláljuk azt a faszarcot, aki ezt tette veled és fenyegetett minket.- látom arcán, ahogy mérgelődik a történteken.
- De már elmondtam, Roger az.- nézek rá hihetetlenül, hisz ő maga vallotta be.
- Nem Azure, őt csak felbérelték.- rázza a fejét jobbra-balra.
- Mi?- nézek rá nagy szemekkel.- Kicsoda?- ráncolom a szemöldököm, tudtommal nincs más, aki Harry vagyonára pályázna.
- Ezt nem tudjuk, de megbeszéltük Calebbal, hogy elfelejtjük a magánnyomozókat, mert lefizethetőek. Felkeresünk egy bűnözőt, aki kideríti az igazságot.
- Jól van, de most már én is  részt szeretnék venni a dologban.- hangom határozottan cseng.
- Biztos, hogy nem!- hevesen ellenkezik, pont erre számítottam.
- De! Engem is annyira érint, mint téged! Eddig kizártál az ügyünkből, de most nem engedem, szóval vagy elfogadod vagy még szócsatázunk?- nézek rá kérdően, úgyse engedem, hogy kihagyjon a nyomozásból.
- Hihetetlen vagy.- nevet fel, majd egy puszit ad a számra.- De akkor mindent úgy csinálsz, ahogy én mondok, oké?- fogja meg a kezemet.
- Oké, főnök.- nevetek fel. Kuncogásomat a csókjával némítja el.

Csókokat követték a az érintések, ruhák levétele, majd meztelen testünk egybeforrt. Nem gondoltam semmire, csak ránk a szerelmünkre, és az érzelmes szeretkezésünkre. Gyengéd volt, óvatosan ért hozzám, csókjai behintették fedetlen bőrömet. Testünk szerelmesen forrt egymásba. Mostantól egymásnak vagyunk és küzdeni fogunk magunkért.

AzureWhere stories live. Discover now