•2•

4.4K 136 1
                                    


EULIA ENI SHERIN

Munkaszerződést még nem írtam alá, mert az Harry Style-s feladata lenne, aki most oda van nyaralni, de pár napon belül már megérkezik.

Addig is Talia segít nekem betanulni, megmutatja mit hol találok a gépen. Minden hívás elsőnek hozzám érkezik, akkor kapcsolhatom a főnöknek, ha engedélyezi.

- Itt található minden telefonszám, ami lényeges.- mutat a vezetékestelefonra, a két szélén nevek és hozzájuk párosulnak a számok.- Bal oldalt található a fontos emberek száma, ők sűrűn fognak hívni. Jobb oldalt pedig a cégen belüli osztályok telefonszáma látható.- mutat egy számot.- Ez itt az én irodámnak az elérhetősége, ha valamit nem tudsz vagy bármiben segítség kell, keress fel bátran.- kaccsint rám, én pedig hálásan mosolygok.
- Jó reggelt hölgyeim!- lép be a Edward Styles.
- Jó reggelt Styles!- állok fel.
- Hívj csak Edwárdnak.- nevet fel, én pedig elpirosodtam.- Küldjétek át az emaileket Faxon.
- Ezen a héten végig itt leszek melletted, amíg betanulsz. Jövő héten már Harry lesz,  addigra a fontos dolgokat meg kell tanulnod.
- Oké.- bólogatok hevesen.- Akkor nézzük azt a Faxot!- nevetek fel, és már el is kezdtem a munkámat.

••

Délelőtti nap hamar eltelt, szerencsére boldogulok a munkámmal, a légkör is nagyon jó, sokat segít, hogy Edward türelmes és kedves velem, ki jött hozzánk kávézni és nagyokat nevettünk a poénokon, amiket mondott. Nagyon kedves ember, igazán jó apuka lehet.

- Jössz velem ebédelni?- áll fel a székről Talia, és egy nagyot nyújtózik. - Hoztál kaját?- veszi magára a vékony kabátot, mert az idő nagyon szeles és esős a mai napon.
- Nem hoztam.
- Tudok egy jó kajáldát.
- Szuper, már farkas éhes vagyok.- öltözök fel én is, majd útnak indulunk.

Vékony kabátot összébb húzom magamon, mert hidegebb van kint, mint korábban, szerencsére közel van az étterem, így nem kell tovább vacognom.

- Mit fogsz enni?- ülünk le egy asztalhoz.
- Nem nagyon tudom.- nézegetem az étlapot. - Szerintem zelleres krumplit, párolt zöldséggel és rántott csirkemellel.- hasam is belekorgott, amikor az ételre gondoltam.
- Hm, ez nagyon jól hangzik, szerintem én is azt eszek.- pincérnek elmondta a rendelésünket, amíg vártuk az ebédünked, addig kaptunk limonádét.
- És melyik osztályhoz tartozol?
- Marketing résznek vagyok a vezetője.- elismerően bólintottam, elvégre sokat számít, hogy van reklámozva a termék.
- Nem stresszes?- érdeklődök tovább.
- Nagyon szeretem csinálni, most ez az időszak kicsit az volt, mert két helyen kellett helytállnom. - húzza el a száját.- Szerintem jól fogod magad érezni, nagyon kedvesek és segítőkészek az emberek.- nagyon remélem, hogy igaza lesz.

••

Mai napom nagyon jól telt, a munkában is helytálltam elégedettek voltak velem, ami nekem sokat jelent. Féltem, hogy nehezen fogom megérteni a dolgokat, de szerencsémre nem így lett.

Az égbolt már kezdett sötétedni, amikor haza értem, pontosabban inkább az albérletbe. Az ajtó zár megint nehezen adja magát, kilincset fel-le rángatva végre ki tudom nyitni. Többször is jeleztem a főbérlőnek a problémát, de mindig csak hallogatja.

A lakásban undorító pia és dohányszag keveredett. Orromat befogva nyitottam ki az összes ablakot, inkább fázok, minthogy ezt a bűzt szagoljam. 3-an béreljük ezt a porfészket, Jason, Lisa és én.

Nem nagyon kedveljük egymást, igénytelenek, ritkán takarítanak, ha nem lennének szerintem a retek enné meg őket. Jason mindig itthon van, sűrűn áthívja a drogos haverjait és reggelig zajolnak, olyankor nem is merek nekik szólni, inkább bezárkozók a szobámba és eltűröm.  Lisa meg szerintem prostituált, mert mindig más férfi van nála, nem kérdeztem rá nyíltan, de egyértelmű.

Az egyetem mellett nem sokat tudtam dolgozni, így csak erre a lakásra van pénzem, mert nem sok a kiadás, de a hely is egy rakás szar. Bízom benne, hogy hosszútávon fogok maradni a HES-nél, mert nagyon jól fizet és lenne lehetőségem kiszakadni innen.

Leveszem a munkaruhámat, és felveszem a kényelmes bemelegítőmet. Hajamat felkötve megyek a konyhába, hogy a maradék kajámat is megegyem. Kinyitom az apró hűtőt, amibe semmi nem található, csak pár rodhat gyümölcs és lejárt yoghurt. Az én kajám meg sehol nincs, nagy betűkkel ráírtam a nevemet, de úgy néz ki nem számít. Biztosan Jason volt, rendszeresen ette meg azokat, amiket vásároltam, annyira összevesztünk, hogy azóta nem is köszönünk egymásnak.

Fáradtan megyek vissza a szobámba, majd holnap reggel veszek valami reggelit, most kénytelen vagyok üres gyomorral lefeküdni. Bekapcsoltam a Tv-t, amit halkra vettem, legtöbbször Tv mellett szoktam aludni, mert így nagyonb biztonságban érzem magam.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

• Nagyon szépen köszönöm az első részhez kapott csillagokat!

• Remélem ez a rész is tetszett nektek, ebbe a sztoriba több izgalom lesz, mint a Lie Baby-be.

• Most is várom a visszajelzéseket!

Millió Puszi Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now