•36•

2.7K 112 13
                                    

Harry Stlyes

Éjszaka mámorában voltam, alig tudtam aludni, Azure testét erősen szorítottam magamhoz, egy pillanatra se akartam elengedni.

- Jó reggelt szépség!- teszem a szekrényre a reggelit, amit neki készítettem.
- Szia!- gyönyörű mosolyával néz rám.- Nekem készítetted?- pillant a rántotta felé.
- Bizony!- adok a szájára egy csókot.- Arra gondoltam, hogy az egész napot együtt tölthetnénk, este pedig Dan hazavisz.- teszem a hajtincsét a füle mögé.
- Benne vagyok!- ölel magához, én pedig megpuszilom a homlokát.
- Nézd a tájat!- húzom el a terasz függönyét.
- De gyönyörű.- sétál elém apró testével. Caleb háza az elit negyedben van, ide senki nem tud bejutni, csak akinek kártyája van, vagy valamelyik lakótól meghatalmazást kap a bejutáshoz, már bánom, hogy nem költöztem ide, mert akkor biztonságban lenne a kapcsolatunk.

Kilátás a természetre néz, naplementében a legszebb, de így napközben is csodálatos a különböző színkombinációk miatt. Természetnél nincs szebb a földön.

Azure kimegy a teraszra, lágy szellő megfújja a haját, kellemes illata az orromba férkőzik. Átölelem hátulról, ő pedig hozzám bújik. Bárcsak jobban csináltam volna a dolgokat.

- Örülök, hogy itt vagyok,- fordul felém.- veled.- add egy puszit a számra.- Az elején ki nem állhattalak, sőt rosszul voltam, ha beszélgetnem kellett veled.- kuncog fel, én pedig csak mosolyogva hallgatom őt.- Most pedig itt vagyunk, kettesben, és nagyon jól érzem magam.- szemei csillognak a boldogságtól.- Sose éreztem még ilyen jól magam egy férfi társaságában, és a tegnap éjszaka,- pirosodik el az arca.- csodálatos volt, soha nem fogom elfelejteni, Harry!- húz le magához, hogy megcsókoljon, amit engedtem.

••

A mai napunk jól telt, semmit nem csináltunk, kettesben voltunk, együtt főztünk, és különböző filmeket néztünk. Nagyon rég volt ilyenbe részem, hogy semmit nem csinálok csak egész nap fekszek az ágyban és filmeket nézek, elszakított a problémáktól, ami nagyon jó volt, csak sajnos nem tart sokáig.

- Este elmehetnénk inni.- veszi fel a ruháit.
- Sajnos ma este nem jó, 20 percen belül itt lesz érted Dan.
- Oh, oké.- mosolyodik el, ami nem őszinte.
- Gyere ide kérlek, ülj le mellem.- ütögetem meg a fekete kanapét magam mellett.
- Baj van?- néz rám aggódó tekintettel.
- Beszélnünk kell, komolyan.- túrok bele a hajamba, szívem hevesen ver, gyomrom pedig összeszűkült.- Nem folytathatjuk ezt.- nézek a szemébe, amiben zavarodottságot látok.
- Beszélj tisztán Harry, nem értelek.- akad meg a hangja, csak ne sírjon.
- Nem szeretném folytatni ezt a kapcsolatot veled. Azt akarom, hogy a főnök-alkalmazott viszonyba térjünk vissza.- nagyokat pislog, hogy a könnyei ne csorduljanak ki.
- Én ezt nem értem, a tegnap este, mai nap, olyan hihetetlen volt, nagyon jó volt. Én azt hittem, hogy te is többet érzel, mint én.- áll fel és a táskájába pakolja a cuccait.
- Emiatt vetek véget, mert éreztem, hogy te többet akarnál, nekem csak a szexről szólt.- fáj, hogy hazudok neki, de meg kell védenem őt.
- Rendben van.- törli le a könnycseppet, legszívesebben magamhoz ölelném.- Megértettem a döntésed, akkor én most elmegyek.- veszi magára a kabátot, közben rám se néz.
- Eni! Tudod, hogy senkinek nem beszélhetsz erről, szerződést írtunk.- utolsó döfés, azt akarom elérni, hogy megutáljunk, úgy érezzem, mint az elején.
- Rendben van, munkahelyen találkozunk. Viszlát Harry.- rám se néz, becsapja maga után az ajtót.

Nem erre számítottam, azt hittem, hogy zokogni fog, megfenyeget, könyörög, hogy folytassuk, ezeknek jobban örültem volna, legalább kicsit kiábrándultam volna belőle. Érett felnőtt nőként kezelte, elfogadta.

- Most láttam elmenni őket.- jön be az ajtón Caleb.- Nagyon sírt?- önt egy italt kettőnknek.
- Nem, elfogatta, megértette az álláspontom, ő másabb, mint a többi nő, jobban megkedveltem.- iszom ki a poharam tartalmát, amit egyből tele öntöttem.
- Ez a legjobb döntés, amit tehettél.- ütögeti meg a vállam.- Ha lecsillapodnak a dolgok, elmondod neki, hogy miért kellett ezt tenned, és megérti, hogy csak őt akartad védeni.
- Remélem úgy lesz.- küldök felé egy mosolyt.

Megvisel a dolog, nagyon megkedveltem Azurét, hiányzik a jelenléte, és még csak most ment el.

- Nagyon hamar ki kell csinálnom Rogert, hogy húzzon vissza, ahonnan jött, mindent elmondok apámnak, amit eddig megtudtam róla, ennyi csak elég, hogy elküldje.- határozom el magam.
- Apád vak és naiv, Roger pedig kimagyarázná magát, van egy jobb ötletem.- néz rám vigyorogva.
- Hallgatlak.
- Apád mit akar? Egy sikeres nőt melletted, az a csaj, Jenna állítólag egy ilyen nő, megmondod apádnak, hogy randizol vele, ha Rogert ignorálja az életetekből.- húzza fel a szemöldökét.
- Mi lesz Azuréval?- ha össze jövök azzal a ribivel akkor elfelejthetem Enit.
- Nem kell megdugni, párszor elviszed egy drága helyre meg ilyenek, majd megmondod apádnak, hogy pénzre hajtott, ami téged megviselt meg blabla. És minden folytatódik, ahogy volt.

Nem hülyeség, Jen pedig úgyse jönne be az irodába, mindig este találkoznék vele, Azure meg se tudná, ez remek ötlet. Csak 1-2 hónapig folytatnám ezt a szerepet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

•Most is, mint mindig megköszönöm nektek, hogy vagytok és olvastok, nagyon nagy erőt ad, hogy van egy kis olvasócsaládom, mindig hálás vagyok, amiért ilyen remek olvasóim vannak!🥰❤️

•Sajnos ez egy szomorú rész, Harry csak Azurét akarja védeni, szerintetek jól döntött? Vajon Azure, hogy érez?🥺🧐

• Hamarosan jön a folytatás, most is várom a visszajelzéseket! 🥰

Legyen csodás hetetek!😇

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now