•5•

3.9K 129 11
                                    


HARRY STYLES

Új titkárnőmet csalinak használtam, mivel ezzel a 2 emberrel nagyon nehez aláíratni a szerződést, nekem pedig szükségem van az ő pénzükre, éshogy vegyék a termékeinket, mert nekik egy hatalmas anyahálózatuk van, így segítik a terjeszkedésünket Európában. Mivel imádják a fiatal nőket, így könnyedén aláírta Francisco a megállapodásunkat. Úgy alakult minden, ahogy terveztem.

Örülök, hogy apa megtalálta ezt a lányt. Fiatal és gyönyörű, így könnyebb lesz megtörnöm a Francisco féle ügyfeleket.

- Vigyél minket az irodába Don.- kiadom az utasítást a sofőrömnek amikor beszállunk az autóba. - Jól vagy?- szorítom meg az állkapcsát és úgy fordítom magam felé a lányt, akinek még mindig nem tudom a nevét. Szemei csillognak az alkoholt miatt.
- Remélem nem okoztam csalódást, Uram.- nyögi ki vékony hangján.

Nadrágomban a farkam megkeményedett, ahogy vastag ajkain kiejtette az Uram szót. Sose gondoltam, hogy ennyire erotikusan hangzik ez a szájából. Nem válaszolok neki semmit, bízok benne, hogy csöndbe marad, mert ha tovább beszél hozzám esküszöm, hogy a kocsi hátaóülésein baszom meg.

Spanyol fazon nagyon ráakadt, le is itatta rendesen, aminek nem örülök, mert nekem kell vele foglalkozni, remélem nem fog ide hányni, mert a cipőm többet ér mindennél, az autómról ne is beszéljünk.

- Na- nagy-on meleg van.- nehézkesen beszél a sok alkohol miatt, de rá se hederítek, kibírja ezt a 25 perces utat, nem olyan sok.

Ruha pántját letolja a válláról, szoknyáját a combjáig húzza fel, közben tenyerével legyezi magát. Farkam egyre jobban duzzad, ahogy a bársonyos bőrére nézek, amit legszívesebben megmarkolnék. Kulccsontja szépen kirajzolódik, szinte már hívogatt, hogy harapjam meg.

Lehúzom a hátsó ablakokat, mert magamat is le kell hűtenem, nem tudom miért érzek ilyen nagy vágyat, hogy megbasszam ezt a csajt, biztosan a pia hatasa váltja ki belőlem. Megígértem apámnak, hogy többet nem baszogatom a titkárnőimet.

Előző asszisztenssel rendszeresen szexeltünk, ami számomra nagyon jó volt, minden téren engedte magát és még ráadásul jól is végezte a dolgát. Sajnos többet akart, én pedig nyílván nem, így megszüntettem a köztünk lévő testi kapcsolatot, aztán jött a meglepetés. Fontos dokumentumokat lopott el az irodámból, amit az egyik legnagyobb konkurens cégnek adtott át, és az a vállalat előttünk piacra dobdta a mi ötletünket, ami millios vesztességet okozott a cégünknek, ha nem többet. Azért is küldött el apám kényszerszabadságra 1 hónapra.

- Ahh- nyög fel mellettem az asszisztensem, borzasztó milyen szexuális hangokat ad ki ez a nő.- Olyan kényelmetlen ez a ruha, mindjárt letépem magamról.
- Maradj már csöndbe!- hangosabb szóltam rá a keleténél, amit nem akartam, de annyira felizgat, hogy nem fogom tudni visszafogni a faszomat.
- Ok.- néz rám sértetten.- Nekem lenne jogom kiakadni önre! De nem oszthatom ki magát, mert a főnököm! Szóval, kussolok, mert az uram úgy kérte, nem akarom elveszteni az állásom, kell a pénz.- engedi ki magából egy nagy sóhajt.

Jobb is, ha nem beszélünk, mert nem akarom megbántani, nem is tudja, hogy erotikus vágyakat vált ki belőlem. Nem tudom hova vigyem ezt a lányt, fogalmam sincs, hogy hol lakik, meg ha esetleg palija van, lehet vergődés lenne belőle, hogy részegen egy idegen vitte haza. Lakásomba nem akarom vinni, csak az alkalmazottam.

- Don, nem akarod magadhoz vinni ezt a csajt?- túrok fáradtan a hajamba.
- Harry, családom van.- egy próbát megért.- Altassa az irodában, maga meg aludjon otthon.- felkuncogok ezen a kijelentésén, ami nem is rossz ötlet, csak nem tudjuk kivitelezni.- Talán hazaért az asszony?- hangjában egy kis nevetést hallok.
- Sajnos igen.- nézek a titkárnőmre, aki időközben elaludt.

Van egy barátnőm, vagyis nem mondanám annak, mert már nem vagyunk együtt. 1 évig tartott a kapcsolat, de fél év után megromlott, mind a ketten éreztük, hogy nem jövünk ki egymással. Apám kijelentette, hogy csak akkor vezethetem tovább a céget, ha felhagyok ezzel a kicsapongó életmóddal, és becsüljem meg Sarah-t.

Látszat miatt vagyunk együtt, ő is meg én is mással baszunk, konkrétan hányni tudunk egymástól. Megkértem, hogy apám miatt játszuk a boldog párt, amiért még fizetek is neki. Csak túl sokat gondol, megmondja mit csinálhatok a saját lakásomba, random bulikat tart és egyéb ilyen dolgok. Állandóan azzal fenyegetőzik, hogy elárul apámnál, hogy megcsaltam, és akkor ugrana a sok pénz és a vállalkozást is elfelejthetném. Többször befizetem egy luxus utazásra, ami hónapokig elnyúlik, csakhogy ne legyen otthon. Az biztos, hogy amint találok egy értelmes nőt akkor kirúgom.

- Akkor aludjon szállodába.- Donnak mindig is megvolt az esze, jobbnál jobb ötleteket ad.
- Ezért szeretlek Don! Akkor megkérlek, hogy vidd fel a lányt.- dőlök hátra, végre a szexuális igényem is lelankad, amikor Don felviszi az asszisztensemet.

Párnapja basztam meg egy modell csajt, nem tudom miért akarom a farkamra húzni ezt a lányt, semmi extra nincs meg benne. Beletúrok göndör fürtjeimbe, elég már ebből a kislányból mára, jövőre kéne koncentrálni.

Mióta az én kezem alatt van a vállalkozás, látványosan visszaesünk az értékelésekből, ezért muszáj vagyok nagyobb embereknél próbálkozni, nagyon remélem, hogy sokan akarnak velünk szerződést kötni, miután megtudják, hogy azok a fasz olaszok a mi terméküket használják. Apámnak büszkének kell rám lennie, nem akarom, hogy elvegye a vállalkozást.

Sok mindent elbasztam a múltban, szó szerint, de mostmár egyetlen egy pinának se hódolok be, ami csak bajt hozhat a fejemre.

••

Fáradtan jöttem ki a forró zuhany alól, szerencsére sikerült megszabadulni a perverz gondolataimtól, amit a titkárnőm váltott ki belőlem, még a nevét se tudom a szerencsétlennek, és ilyen erotikus vágyaim vannak iránta, borzasztó. Jobb lesz, ha megtartom vele azt a bizonyos 2 lépés távolságot.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

•Megérkeztem az újabb résszel!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez kapott visszajelzéseket, nagyon jól esnek!

• Most is várom a vissza jelzéseket!

Millió Puszi, Enchiles!

AzureDonde viven las historias. Descúbrelo ahora