•22•

3.7K 150 12
                                    

EULIA ENI SHERIN

Nem tudtam aludni, megviseltek a dolgok. Nincs hova mennem, se pénzem, se albérletem. A főnököm ágyában vagyok, de ez nem maradhat így, az apja bármikor felbukkanhat, és abból nem tudnánk kimagyarázni magunkat.

Kicsit jobb lett a kapcsolatunk Harry-vel, tartja a távolságot, ami érthető, mert csak az asszisztense vagyok, de közben mégis számíthatok rá. Nem gondoltam volna, hogy ilyen oldala is van.

1 óra telt el, hogy elment. Azt hitte, hogy alszom, azért lépett le, egyedül hagyva engem. Hallom, ahogy megérkezik, szándékosan nem zártam be a hálószoba ajtót, vártam mikor jön vissza.

Kimásztam az ágyból, és egyből lefele indultam. A lakásban sötétség lapult, csak a lépcső fénye villant fel, minden lépésemnél.

- Azt hittem, hogy alszol.- hallom, ahogy a pohár az asztalnak ütközik, biztosan öntött magának valami alkoholt.
- Nem nagyon tudtam.- szólalok fel halkan, kicsit tartok tőle, nem akarom, hogy nyűgnek érezzen.
- Kérsz italt?- kapcsolja fel a nappali LED világítást, ami a bútorok alatt fut végig.
- Nem köszönöm.- egyikünk se beszél, nem is tudnék mit mondani.
- Akkor aludjunk.- fordul velem szembe, amikor észreveszem sérüléseit az arcán.
- Úristen!- nézek rá nagy szemekkel.- Mi történt magával?- megyek közel hozzá, hogy jobban szemügyre vegyem.
- Semmiség.- kuncog fel, szája sarka véres és a bal szeme alatt enyhén lila folt látható.
- Üljön le! Hozom az elsősegélydobozt, fürdőben láttam, maradjon a helyén.- egyből az emeletre sietek, majd a szekrény alsó polcáról kiveszem a kis dobozkát.
- Eni, ne fáradj!- nyög fel fáradt hangon.
- Ez a legkevesebb a mai eset után. Ne ellenkezzen.- ülök le mellé a hatalmas kanapéra.

Előveszem a fertőtlenítőt, amit szálmentes törlőre öntök. Elsőnek a szájáról törlöm le az alvadt vért. Kívánatosak az ajkai, legszívesebben megcsókolnám.

- Csíp?- teszem fel a kérdést, hogy eltereljem a gondolataimat, ő pedig nemlegesen rázza a fejét.

Jeget teszek a szeme alá, hogy holnapra ne duzzadjon meg és ne legyen élénkebb színe a foltnak. Elvesztem gyönyörű szemeibe, íriszei zöldes színűek, aminek a széle fekete, még sose láttam olyan embert, akinek az írisze körül fekete. Tekintélyt mutat a pillantása, ha az ember rá néz, érzi a hatalmát és a távolságtartást, ezért se bírok sokáig a szemébe nézni, ő túl domináns.

- Ez már nagyon hideg!- zavarja meg a farkasszem nézésünket.
- El-elnézést.- veszem el a jeget és letörlöm az arcáról a nedvességet.- Kivel verekedett?- nézem a kézfején lévő sérüléseket. A bütykén fel van horzsolva a bőr.
- Csak megmutattam azoknak a senkiknek, hogy kinek van nagyobb fasza.- néz rám egy féloldalas mosollyal, én pedig meglepődve nézek rá.
- Megverte Jasont és a haverjait?- marad tátva a szám.- Nem kellett volna, ez csak egy apróság, ami az este történt! Ezért bajba is kerülhet!- akadok ki teljesen.
- Nyugodj meg, megérdemelte az a pöcs! Ne aggódj, ebből semmi bajom nem származhat.- simogatja meg az orcámat, ami elmondhatatlanul jól esik.

Tekintete mélyen hat belém, most az egyszer nem hunyászkodok meg, állom a pillantását. Csodás a szeme színe, főképp, ha fekete ruhát visel, az nagyon kiemeli. Annyira jó képű, de nem vagyunk egy szinten, ő túl nagy ember, én pedig egy porszem vagyok hozzá képest.

Tekintete a szám és az arcom közt cikázik. Vajon megcsókol? Lassan közelít az ajkaimhoz, érzem meleg leheletét a számon, nem mozdulok, azt se tudom, hogy mit tehetnék ebben a helyzetben. Talán nekem is meg kéne adni a kezdő lökést? Ha előrehajolok akkor ajkaink össze fognak érni.

Megelőzött, száját az enyémre tette, de abban a másodpercben el is távoldott tőlem, mintha megrázta volna az áram.

- Ne haragudj! Te a titkárnőm vagy, biztos az esti eseményei miatt csináltam ezt.- áll fel a kanapéról és a hajába túr.
- Öhm. Lehet.- mosolygok zavartan.
- Nagyon fáradt vagyok, alszok szerintem.- küld el udvariasan.
- Rendben van. Jó éjszakát.- megyek fel az emeletre, a hálószobájába.

••

Másnap nem voltam valami formában, valahogy semmi nem jött össze, aludni se tudtam, ami Harry és köztem volt, túl mély nyomott hagyott bennem.

- Eni!- jön ki az irodájából Styles.- Hívd össze a csoportvezetőket, 10 percen belül legyen itt mindenki!- adja ki az utasítást, én pedig már intézkedni kezdek.

Mindenki Harry-re vár, már 15 perce. Ő mindig késhet, de mi soha, nehéz egy eset.

- Örülök, hogy mindenki itt van.- jön ki lapokkal a kezében.- Úgy gondoltam, hogy kicsit fejleszteni kéne a cégünket, minden téren.- osztja szét a papírokat.- Ezért egy továbbképzést szerveztünk, most hétvégére kaptunk időpontot a szállásnál, amit kinéztem.- köszörüli meg a torkát, sokan pedig felhőzöngtek.- Sajnálom, hogy most szóltam, de most jelzett vissza a szálloda, hogy csak most van ennyi szabad helyük. Tudjátok, hogy nekem fontos a folyamatos fejlődés, főképp a kényelem és nem fogok szar helyen aludni.- erre a többiek nevetni kezdenek, beképzelt.
- Minden információt ma estig kiküldök emailban, nappal munka este szórakozás, és ez mind ingyen!- tártja szét a karját.
- Én nem fogok tudni menni!- áll fel egy idegen nő, vagyis én nem ismerem.
- Olyan lehetőség nincs!- néz rá mérgesen.
- Elnézést!- szólalok fel halkan, mire minden szempár rám figyel.- Meg lehetne azt oldani, hogy a helyettes jöjjön a vezető helyett, ők is tudnak annyi tudást.- nézek félve Harry-re, aki szúrós tekintettel néz rám.
- Rendben! Aki nem tud jönni az jelöljön ki maga helyett egy másik embert, azt jelezzétek emailban!- tapsol egyet.- Folytassátok a munkát!- küldi el az alkalmazottjait.

Megvárja, hogy mindenki kimenjen, majd mögém sétál, amitől teljesen zavarba jövök.

- Hm.- hajol a nyakamhoz.- Kellemes az illatod.- söpri el a hajam.
- Ö-öhm, köszönöm.- nyomkodom a gépet, azt se tudom, hogy mit csinálok.
- Szereztem neked lakást.- támaszkodik az asztalnak.
- Hogy érti?- kérdezem zavartan.
- Van egy lakásom, bérház. Modern és jó helyen fekszik, jelenleg Sarah lakik benne, költségmentesen, de ma elküldöm, hogy be tudj költözni.
- Nem, ez így nem tisztességes, nem teheti utcára!- fordulok felé.
- Jaj, majd talál valami hülye faszt, aki eltartja.- nevet fel.- Megbeszéltem apával, aki már intézkedik, nem kérek bérleti díjat, csak a ház kiadásait kell fizetned, de az se nagy összeg.- néz rám mosolyogva.
- Nem is tudom, hogy mit mondjak.- nevetek fel.- Ragaszkodom ahhoz, hogy fizessek bérleti díjat.- nézek a szemébe.
- Nem. Ismersz annyira, hogy az én szavam mindig döntő!- löki el magát az asztaltól.- Segítünk berendezni, mert a kis kurva lelakta, 1 hét múlva tudsz költözni.- megy az irodája felé.
- Köszönöm, uram!- szóltam utána.
- Ja, hétvégén te is jössz!- zárja be maga mögött az ajtót.

Kicsit felpörgött az életem, amennyire nem szerettem itt dolgozni, most annyira szeretek. A főnököm egy igazi pöcs, de annál nagyobb a szíve.


✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Nagyon szépen köszönöm a visszajelzéseket, nagy örömmel tölt el! 🥰

• Sajnos kedd óta nem dolgozok! Elmondhatatlanul hiányzik a munkám! 💅🏼💅🏼😔

• Így az időm nagy részét írással, instagram profilom szerkesztésével töltöm, meg ilyenek. Nem megyek utcára, csak ha tényleg nagyon muszáj és nagyon remélem ti is így cselekedtek! Legyen annyi felelősség bennetek, hogy ti se mászkáltok! ❗️🙏🏻

• Mit szóltok Eni és Harry kapcsolatához, ami most kialakult köztük, mi lesz még ebből? 😅🧐

• Most is várom a visszajelzéseket!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

AzureWhere stories live. Discover now