•32•

3.2K 135 25
                                    

Harry Stlyes

Le kellett fújnom az esti randit Azuréval, mert apám kötelezett arra, hogy legyek jelen a vacsoránál.

Beszéltem Calebbal, a városon kívül vettem egy lakást, az ő nevére, mostantól oda fogok járni Azuréval, így se apám, se Roger nem tudja meg, hogy vettem egy lakást. Tudom, hogy az öregem ellenőrzi a számlámat és az ingóságaimat. Caleb megpróbál fogást találni az én drága unokatestvéremen, szerencsére számíthatok rá.

- Harry!- édesanyám vékony hangja fogad az ajtóban.
- Anyukám!- ölelem meg erősen, nagyon hiányzott már.
- Olyan rossz, hogy ilyen ritkán látlak.- mosolyog rám keserűen.
- Tudom anyukám, sajnálom, de apa..
- Ahj az a fránya vagyon, szétválaszt minket.- paskolja meg az arcom.
- Nem a vagyon, hanem apa feltételei.
- Próbálom puhítani, nem örülök, hogy itt van Roger.- rázza a fejét rosszállóan.- Okkal tűnt fel, valamiben zsiványkodik.- örülök, hogy ő is így látja.
- Én is így gondolom. Figyelj apára, ne engedd, hogy befolyásolja.
- Úgy lesz fiam!- puszilja meg az arcom.- Gyere, legyünk túl a vacsorán.- nevetve karol belém.

Kaják finomak, szerencsére nem került szóba az üzlet, apa jól elszórakozik Rogerrel, mi pedig anyával túl akarjuk élni az estét. Kellemesnek nem mondható vacsorát a csengő zavarja meg, amit nem is bánok, hátha le tudok lépni.

- Megérkezett a várva várt vendég.- dörzsöli össze a tenyerét Rog.
- Bemutatom nektek a mennyasszonyom húgát.- jön be egy magas nővel az oldalán, hosszú lábai vannak, haja fekete, mint az éjszaka, szeme kék, mint a tenger. Nagyon szép nő, 175 cm lehet, mert Roger eltörpül mellette. Piros ruhát visel, ami a combjáig ki van vágva, dekoltázsa nagyon szép, főképp, hogy a mellei eredetiek, szilikonos ajkai hatalmas mosolyra húzódik, amikor megpillant. Más helyzetben izgatná a fantáziám, de nekem ott van Azure, ő sokkal különb nála.

- Foglalj helyet!- mutat mellém apám, nem igazán örültem neki.
- Köszönöm.- ül le a székre, illata elnyomja a finom falat ízét, annyira erősen fűszeres a parfümje, féltő, hogy még így is érezhető lesz a ruhámon.
- Ti még nem ismeritek egymást, Harry ő itt Jennifer, Jennifer, ő pedig az én fiam.- mosolyog rám büszkén apám.
- Sármos, mint az apja.- kuncog fel, mély hangján, Azure, neki kellemesen cseng, nem sérti a fülem, mint az ő recés hangja.
- Jennifer, igazán kedves vagy!- csillognak apám szemei, megint kezdi a baromságát. - Mivel is foglalkozol?- na a lényegre tértünk, a pénztárcájára.
- Kozmetikai cégeket vezettek, most fogom piacra dobni a saját márkámat, izgatottan várom, hogy megjelenjen.- na még egy gazdag ribi.
- Az nem semmi, akkor nagy felelősség van rajtad, biztos sokat dolgozol.- ábrándozik az apám.
- Igen, mellesleg már tervben van, hogy saját ruhamárkát is csinálok. Beszéltem több tervezővel, befektetőkkel, nagyon ígéretesnek látszódik, de erről nem mondhatok többet.- iszik bele a minőségi borba, olyan kifinomultan kortyol bele, hogy az már bosszantóan irritáló.
- Gratulálok Jennifer, ilyen fiatalon a magasba törni, elismerésem. Biztos meg van mindened.- úgy érzem, hogy le kéne lépnem.
- Ahogy Marilyn Monore mondta,a siker csodálatos dolog, de az ember nem tud éjszaka hozzábújni, ha fázik.- kedvem lenne felnevetni, ilyen közhelyes szarral előállni. Anyám szája szélén is ott bujkál a mosoly.
- Mintha csak a fiamat hallanám, igaz Harry?- remek, én kerültem a középpontba.
- Ki hinné, hogy egy ilyen helyes, sikeres ember, mint Harry, független.- néz rám vágyakozó tekintettel.
- Köszönöm a meghívást, de mennem kell. Sok a dolgom, és nekem jelenleg nincs szükségem oda bújni valakihez, ha fázom. Arra ott a takaróm!- ezzel jelezem neki, hogy nem érdekel.

Beszélnem kell Calebbal, hogy tartsa a szemét Rogeren, vagy tudja, hogy volt köztünk valami Enivel, esetleg blöfföl, bár szerintem az utóbbi, mindenesetre oda kell rá figyelnem.

••

- Jó reggelt főnök!- köszönt nagy mosollyal az én gyönyörű Azurém! Én pedig biccentve üdvözlöm.- Itt van a posta.- nyújtja át a sok levelet.
- Köszönöm.- küldök felé egy mosolyt, ő pedig elpirosodik.
- Ja, és Caleb az irodájában várja!- szól még utánam, sietve belépek a helyiségbe.
- Szevasz!- pacsizok le a barátommal.
- Megfigyeltetem azt a kövér faszt.- néz rám gondterhelten.
- Hallgatlak.- dőlök hátra a székbe.
- 2 hónapja Londonban van.- nagy szemekkel nézek rá, apámnak meg azt mondta, hogy nem rég érkezett.- Nincs semmi vagyona, a számlája mínuszban van, ja és nincs mennyasszonya, sőt barátnője sincs.- rázza a fejét rosszállóan.- Rendszeresen találkozik ezzel a nővel.- nyújtja át a képeket.

Tegnapi csaj, Jenni. Miért találkozik vele, mi a fenét akar ez a szerencsétlen Roger.

- Tegnap este hívtalak, hogy néz utána, hogy sikerült egy éjszaka alatt ilyen sokat megtudni?- ráncolom a szemöldököm.
- Ismeretség, utcai kamerák meg ilyenek.- néz rám vigyorogva, én pedig elismerően bólogatok.
- Okkal most jött elő, de nincs semmi támadási felület, ahol ártani tudna.- teszem el az információkat a titkos fiókomba.
- Harry, tud ő ártani.- fejével az ajó irányába biccent.
- Honnan tudna róla? Elvégre nincs pénze, így lehetősége sincs, hogy megfigyeltessen.- vigyorodok el a nyomorán, megérdemli a pöcs.
- Ha Enivel találkoztok vagy érte mész, akkor az én személyzeti kocsimmal menj, odaadom neked, amíg nem zárjuk le az ügyet.- nyújtja át a kulcsot.
- Nincs szükség erre.- tolom vissza.
- Kérlek, ne legyél ennyire biztos a dolgokban, itt nem csak rólad van szó.- néz rám szigorúan.
- Rendben van, igazad lehet.- nézegetem a mai postát, minden a szokásos, kivéve egy levél, ami egy sima, egyszerű, fehér borítékban van, soha nem kaptam a céghez ilyen személyes levelet, rosszat sejtek.

Apád tud róla?

Ennyi volt a levél tartalma és egy kép is volt hozzácsatolva.

Jazzuiban ülök, az ölemben pedig Azure, de az arca nem látszik, mert a haja eltakarja. Manchesterben készült a kép, amikor Eni visszautasított.

- Picsába!- kiabálok fel.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drágáim!

• Fantasztikusak vagytok, egyre többen követitek a kis történeteimet, csodás! Most is, mint mindig, elmondhatatlan jó érzés a visszajelzésetek! Hatalmas erőt adtok számomra!🥰

• Hát igen, a fenyegető újra megjelent! Vajon ki lehet? Valaki Harry exét valaki Rogert tippelte.. ki tudja!🤫

• Hamarosan érkezem az új résszel, addig is legyetek jót, és hagyjatok nyomot magatok után!

Millió Puszi, Enchiles! ♥️

Azureजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें