•3•

4.2K 147 4
                                    


EULIA ENDI SHERIN

A hét nagyon hamar eltelt, szerencsére könnyen tanulom a dolgokat, így Talia is tudta a saját munkáját végezni.

A közérzetem is nagyon jó, Edward kedves , és nagyon elégedett velem, jobban szeretek itt lenni, mint az albérletben.

- Euila.- mosolyog rám a cég tulaja.- Nagyon örülök, hogy megismerhettem, igazán jó munkaerő, bízom benne, hogy a fiam megtartja, mert nagyon nehéz gyors és precíz asszisztenst találni.- néz rám fáradt mosolyával.
- Nagyon szépen köszönöm, jól esik, hogy így gondolja.- remélem is, hogy lesz itt maradásom, mert ez a munka jelentené a kiszakadásomat.
- Szeretném, ha ezt elfogadnád.- veszi ki a táskájából egy borítékot, amibe valószínűleg pénz van.- Nem biztos, hogy Harry meg lesz elégedve magával, de mindenféleképpen beszélni fogok vele, szükség van itt magára, fiam mellé egy ilyen ember kell.- nyújtja felém a féhér papírt, amit elfogadok.- Ezt a próbanapért kapja.
- Köszönöm, sajnálom, hogy nem ön marad a főnököm, igazán jó ember.
- Hosszú ideje viszem a céget, ideje megpihennem.
- Teljesen érthető.- bólogatok helyeslően.
- Feleségemmel most utazgatni fogunk, megérdemeljük.- kuncog fel, szemei zölden csillognak az örömtől.
- Legalább lesz idejük egymásra, új emlékeket gyűjtenek. Vigyázzanak magukra. Örülök, hogy megismerhettem.- fogok kezett az idősebb Styles-sal.
- Én is örültem. Remélem még találkozunk.- szorítja meg erősen a kezem.
- További szép napot kívánok!- szívemet melengette meg a szavai, nagyon remélem, hogy a fiai is ilyen kedves ember.

••

Mivel a pénteken a munkaidő rövidebb, így felszabadul a napom további része. Vásároltam magamnak pár új ruhát, hogy legyen bőven válogatnom, ha dolgozni fogok. Kimostam a cuccaimat, amiket kiteregettem az erkélyre, szerencsére a szobámból nyilík, így csak én használom. Lakótársaimba nem bízok meg, és ha elmegyek mindig kulcsra zárom a szobám ajtaját. Amikor ideköltöztem volt rá példa, hogy többször is megloptak, de az nem tudtam meg, hogy ki volt.

- Hallod, adj már kölcsön egy kis pénzt.- nyit be kopogás nélkül a tuskó Jason.
- Húzzál már el!- sípákolok fel, mert csak egy rövid felső és egy női bokszer van rajtam.
- Nagyon fontos lenne most a lé!- jön bentebb. Magamra terítem a rózsaszín plédemet, mert tetszett neki a laza öltözetem.
- Nem érdekel. Menj el dolgozni, és lesz pénzed!- nézek rá felháborodva, de tovább folytatja a kuncsorgást.

Nagy nehezen tudtam lekoptatni azt a seggfejt, rendszeresen kérni akar tőlem, mindenféle kamu dumával jön, hogy erre meg arra kell a pénz, de nem vagyok hülye, tudom, hogy a drogot akar venni.

Amikor meghallom, hogy vendégek érkeztek Jasonhoz, a szoba ajtót magamra zárom, az eltelt néhány hónapban így alszok, mert többször is előfordult, hogy az éjszaka közepén rám nyomultak. Volt durvább esett is, amikor tényleg azt hittem, hogy nagyobb baj lesz, de szerencsémre nem. Tudom, hogy hónapok kérdése, hogy saját albérletet fizessek.

••

Hétvégém borzasztóan telt, Jason haverjai végig itt voltak, és megállás nélkül bömböltették a metál és a rock zenét, amitől falra tudok mászni. Aludni se nagyon tudtam ennek köszönhetően.

Hétfő reggel van, az idő nagyon nyálkás, megállás nélkül szakad az eső, és még a harizsnyám is felszaladt, úgy érzem, hogy ez nem az én napom lesz.

- Eni!- szólít meg Talia.- Nagyon siess az irodába, Harry már bent van és dühöng, hogy nem vagy a helyeden! Azt mondtam neki, hogy nekem segítesz.
- Nagyon köszönöm!- szerencse, hogy fedezett, eléggé kellemetlen már az elején késni.

Amikor beléptem az irodába ott állt a főnököm az asztalom előtt. Fekete öltözéke volt, a nyakkendő, ing a nadrág és a zakója is.

- Csoda, hogy ide ért, kedves..- felhúzta a szemöldökét.
- Eulia Eni Sherin.- nyújtom a tenyeremet, amit ő erősen megszorít.
- Szerintem te tudod a nevem.- mér végig, szeme pedig megakad a harizsnyámon.- Legközelebb normálisan öltözz fel!- arcom elvörösödött a szégyentől.- Majd később megbeszéljük a dolgokat.- pillant az ezüst színű  karórájára, majd szó nélkül besétált az irodájába.

Nem így képzeltem el, azt hittem olyan kedves lesz mint az apja, de még meg se közelíti. Amilyen gyönyörű ez a fiú, annyira rideg. Barna göndör haja, kuszán rendeződik rajta, szemei zölden csillognak, amik annyira ridegen néztek rám, hogy az már félelmetes. Testalkata és a magassága mellett eltörpülök. Remélem csak rossz kedve van és amiatt viselkedett így.

Folytattam azt a munkát, amit múlt héten, tartottam az ügyfelekkel a kapcsolatot és minden fontos információt átküldtem Harry gépére.

- Harry? Miben segíthetek?- veszem fel a telefont.
- Gyere be.- ezzel le is teszi. Szívem hevesen dobog, annyira távolságtartó, hogy az már félelmetes.  Szoknyámat megigazítva indulok az irodája felé, ahova bekopogok és belépek.
- Ülj le.- mutat a székre. Apám felvett téged, de nem tudom minek, mert én fogok veled dolgozni és nem ő.- sok papír közt keres valamit, eléggé rosszul esik, amit mond.- Nagyon odáig van érted, szerinte jó munkaerő vagy, de ezt majd még meglátjuk. Elsőnek is, Styles-nek kell szólítanod vagy uramnak, nem Harry-nek.
- Bo-bocsánat.- vörösödtem el ismét, úgy érzem, hogy mindenbe bele fog kötni.
- Itt a szerződés, olvasd át.- teszi elém.- Üzleti ebédekre esetleg vacsorára is el kell jönnöd velem, néha meg neked kell menned, ha nem érek rá. A papír alján írd alá, ha megfelel.- gyorsan alá is firkantottam, szükségem van erre az állásra.
- Akkor kész is vagyunk, ha valami eszembe jut, majd szólni fogok.- szemei a sok papírra összpontosul. Felálltam a székről, örülök, hogy nem kell vele egy légtérben lenni.- Még valami Ella-pillant rám.
- Eulia.- javítom ki, ő csak megrántja a vállát.- Irodámat neked kell takarítani, ha kérem, nyílván zsebbe kapja a pénzt.
- De ez nincs benne a szerződésbe.- nézek rá értetlenül.
- Tudom, de sok fontos iratok és egyéb dolgok vannak, nem szeretném, hogy rossz kezekbe kerüljön. Vállalja?
- Igen.- bólintok egyet.- Ha segíthetek bármiben, akkor szóljon, Styles.- ezzel ki is léptem az irodából.

Úgy érzem, hogy nem lesz olyan harmonikus a kapcsoltunk, megpróbálom kerülni a személyes találkozást, mert ha továbbra is így viselkedik akkor kinyitom a szám, annak meg nem lesz jó vége.

✋🏼
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sziasztok Drága Olvasóim!

• Nagyon szépen köszönöm az előző részhez érkezett csillagokat, nagyon jól esnek!

• Mikulás alkalmából hoztam egy újabb részt, itt már a kedvenc Szereplőnk is feltűnt.. Lesznek még meglepetések, kövessétek a sztorit!

• Most is várom a visszajelzéseket!

Millió Puszi, Enchiles!

AzureWhere stories live. Discover now