Toprak

451 34 188
                                    


Şarkıyı açmayı unutmayın canlarım..💞 iyi okumalar!

Bu bölümü güzel kızım ozaysnr 'e ithaf ediyorum💕

Bu bölümü güzel kızım ozaysnr 'e ithaf ediyorum💕

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Sıcak.

Çok sıcak.

Yanık kokusu, ciğerlerimde yerini bulmuşken bu sefer tenimde hissettiğim acıyla inliyorum. Limuzin, onu sahiplendiğim haliyle beni izliyor. Ona yaklaşmak istiyorum. Ama attığım her adımda rıhtım ateşlere gömülüyor. "Limuzin, gel bana oğlum!" Sesim hırıltılı ve acılı çıkıyor. Limuzin benden kaçıp ateşlerin arasına koşuyor. "Hayır!" diye inliyorum.

"Sakat kalacaksın!" Acı dolu bir silah sesi kulaklarımı dolduruyor. Çığlık atıyorum ama sesim, bağırdıkça kısılıyor. Tüm çığlıklarım, içimde yankılanıyor.

"Yağmur yine kabus görüyorsun. Hadi uyan güzelim." Bu sefer, her zerrem acı çekiyor. Kalbimin üstüne oturan sızı, nefes aldıkça daha da ağırlaşıyor.

Kabus olamayacak kadar can yakıcı...

"Yağmur! Hadi uyan." Saçlarımda eller hissediyorum ama gözlerim açılmıyor. İki gündür gördüğüm kabuslardan herhangi biri daha beni terk ederken konuşmadım. Savaş da uykuya devam ettiğimi düşünerek üstümdeki battaniyeyi daha da çekip yanımdan kalktı.

"Sikeceğim böyle işi! Yeter abi, bu kızın psikolojisi nasıl kaldırsın bu kadarını?" Canın, kısık tutmaya çalıştığı sesini duydum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Sikeceğim böyle işi! Yeter abi, bu kızın psikolojisi nasıl kaldırsın bu kadarını?" Canın, kısık tutmaya çalıştığı sesini duydum. Derin bir nefes sesi de onu takip ederken yakında oturduklarını anladım.

"Bu yüzden gideceğim Can! O şerefsiz nefes aldıkça geçmeyecek bu. Her an tetikte yaşayamayız." Savaşın öfkeli ses tonu iliklerime kadar işledi.

"Savaş!" dedi Can neredeyse bağırarak. "Sıçtırtma ağzına. Ne yapacaksın, Arasın karşısına çıkıp öldürecek misin onu?!"

Arasın karşısına çıkıp?

Duyduklarıma rağmen kalkmadım. Ama böyle bir şey asla olmayacaktı.

"Bilmiyorum amına koyayım! Ama bir şey yapmamız lazım. Görmüyor musun iki gündür kızın halini? Uyuyamıyor, yemek yemiyor, gülmüyor olum gülemiyor!"

GÖKYÜZÜNÜN DANSIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin