Del 34

1.6K 45 3
                                    

*Felix perspektiv*

Jag sitter och bara kollar på när Oscar och Omar repeterar dansstegen för säkert sjuttioartonde gången. Jag bara sitter här, och blegar. Orden repeteras om och om igen i mitt huvud. "Håll tyst, annars kommer du ångra att du föddes"

Jag skakar på huvudet. Jag kan inte tänka på det. Meeen, de behöver inte veta att jag sagt något? Jag kollar mig runt omkring. Ingen mer än jag, Omar och Oscar är här. Jag drar in min hand under den vänstra tröjärmen. Jag drar med fingrarna löst över min vänstra arm, lite i smyg. Jag kvider till och kollar på mina fingrar. Den röda, trögflytande sörjan, droppar ner från mina fingrar. Jag känner hur nackhåren reser sig och jag reser mig försiktigt upp. Jag smyger ut, men såklart så ska någon se.

-Var ska du, Felix? Frågar Oscar och vänder sig hastigt om mot mig. Jag bara rycker på axlarna och nickar utåt. Han väntar efter mer än bara det till svar. En suck lämnar min mun och jag blickar mot honom.

-På toa, mumlar jag oberört och vänder mig om för att gå ut. Med bestämda steg lämnar jag danslokalen och smiter in till närmaste toalett. Jag låser snabbt och drar snabbt av min tröja. Jag granskar min arm. Den är full av djupa sår, jack, och blod. Jag ryser till ännu en gång av synen, tar några papper, blöter de med kallt vatten och pressar sedan det mot min vänstra, blodiga arm. Jag kollar med jämna mellanrum på det blöta pappret som efter varje gång får ännu en rödare nyans efter den lämnat min arm. Jag slänger det blöta pappret eftersom det i princip faller isär, men jag kollar på armen och ser att det ännu inte slutat blöda riktigt än.

Jag känner hur tårarna letar sig fram längst min tårkanal, men låter de inte falla. Jag kan seriöst inte gråta. Det är bara lite blod.

Jag gör samma process med det nya pappret, bara att detta papper är nu torrt. Efter att ha gjort samma sak med det pappret, så slänger jag det. Allt jag ser, är en grumlig blandning av den gulbeiga väggarna på toaletten och blodet från min arm. Jag drar med handryggen över mina ögon för att dra bort tårarna, vilket bara får de att rinna ner för kinderna istället.

Är detta verkligen Felix? Den där Felix från The Fooo Conspiracy?

Nej, det är det inte. Det är Felix Sandman.

*Omars perspektiv*

Jag slår en sista volt och landar smidigt på fötterna.

-Bra! Du är ju grym på det här nu! Säger Oscar imponerat och slår ett lätt handslag till mig. Jag bara skrattar åt honom som om det var en förolämpning. Här har vi stått i nästan 3 timmar, kunde volten långt innan vi ens kom till lokalen, bara jag och Oscar har varit här, och först nu ger han mig beröm. Jag suckar och slår mig ner på den stol som Felix suttit på när han precis hade anlänt hit. Min blick blir nu istället allvarlig och jag skrynklar ihop ögonbrynen.

-Hur länge har inte Felix varit på toaletten egentligen? Frågar jag samtidigt som jag pillar med min tröjkant. Oscar rycker på axlarna och öppnar munnen för att tillägga något.

-Och hur lång tid kan det ta för Moa och Ogge att ta en nypa luft? Frågar han och jag gör detsamma som Oscar = rycker på axlarna som svar. Oscar muttrar till och sjunker ner på stolen bredvid mig. Han putar ut med läppen och rullar med tummen över skärmen. Jag drar upp min mobil med och kollar på den starkt lysande skärmen där siffrorna 17:02 lyser upp. Jag känner hur pressen stiger inom mig. Konserten börjar om cirka en timme, varken Felix, Ogge eller Moa är här, vi måste vara samlade om högst 30 minuter bakom scenen.

Jaa, även jag kan vara rätt allvarlig ibland med.

Jag känner hur kallsvetten börjar bildas på hela min kropp, då jag ryser och får en kall stöt genom hela min vanligtvis varma kropp. Jag huttrar till och ruskar lite på hela kroppen.

Jag kollar genom mitt flöde på instagram, som hela tiden spammas utav nya notiser. Kommentarer på mina bilder, bilder jag blivit taggad i, nya följare, ännu fler kommentarer, fler likes. Jag går in på mitt flöde och trycker upp en av alla bilder jag blivit taggad i. Där står en text om hennes kärlek till just mig. Jag känner nästan hur glädjetårarna letar sig fram och kittlar mig retligt i ögonvrån. Jag gillar såklart bilden och kommenterar ett "❤️". Bara någon minut efter taggad jag i en annan bild som det står "@omarrudberg gillade ditt foto" och under den texten, "@omarrudberg kommenterade ditt foto : '❤️' ". Till bilden står det en text liknande "OMG" flera gånger om. Jag skrattar lågt för mig själv och skakar på huvudet.

Jag rycks plötsligt ut ur min värld då dörren slås upp och Moa och Ogge kommer inrusandes in i lokalen.

-Äntligen! Vart har ni varit?! I 40 minuter, säger jag en aning irriterat och de kollar skämmandes på varandra.

-Jag gick först och shoppade, sen tog vi en fika. Skyll inte på Ogge, det var mitt fel att vi kom lite sent. Han sa att vi skulle gå, men jag ville ta en fika, så det är mitt fel, säger Moa bedjande. Hon slår ner blicken i marken och man ser väl på henne att hon skäms jätte mycket. Ogge säger ingenting, eftersom han vet vad jag kommer säga till svar. Jaga bara nickar och kollar på Moa.

-Det är lugnt, säger jag och ger Moa ett litet leende. Hon tittar upp på mig och ler svagt tilbaka mot mig. Oscar lägger en hand på Ogges axel och Ogge skiner upp i ett leende.

-Nu är det bara Felix vi väntar på, suckar Oscar och jag sjunker ner i stolen ännu en gång. Ogge drar upp sin mobil och jag ser hur hans tumme rullar över hans skärm, vilket avslöjar att han är inne på instagram. Rätt så snart, kommer även Felix tillbaka. Hans hår är rätt ruffsigt, och han tröja sitter snett. Hans ögon ser röda ut, som om han gråtit.

-Vart har du varit? Frågar jag otåligt men han ger mig bara en arg blick som svar. Jag slår oskyldigt upp händerna i luften och lutar mig bakåt i stolen.

Plötsligt plingar Ogges mobil till. Allas blickar vänds mot honom. Ogge slår upp blicken från mobilen, reser sig upp och låter mobilen sjunka ner i fickan igen. Sen nickar han.

-Det är dags, Daff väntar på oss där borta! Säger han. Allihopa skyndar sig ut ur lokalen. Vi har ju lixom en konsert som väntar på oss!

~

That feeling när man vet exakt vad som ska hända ;D

Nejmen sorry för kort del just idag, och sorry för rätt långtråkiga delar över lag, men det kommer hända mer ;) dock inte på samma gång kanske men aa, ni vet... Senare :)

Btw rösta och kommentera så är ni änglar <33

xoxo ;*

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now