Del 12

2K 62 10
                                    

Vi går långsamt tillbaka från stranden, efter att ha pratat ett tag. Vi går upp för den smala stigen upp för den lilla kullen i tystnad. Plötsligt känner jag något som snuddar min hand. Ogges hand. Han flätar ihop våra fingrar. Jag ser honom i ögonvrån se på mig och ett smått fnitter lämnar min mun.

"Vad?" Fnittrar jag och försöker låta en aning kaxig, vilket jag dock misslyckas med. Jag vänder huvudet mot Ogge som ler stort.

"Vi är väl ändå vänner eller? Även om jag inte berättar det... Du vet.." Mumlar han. Jag knuffar till honom löst på axeln.

"Såklart!" Säger jag och vänder hela kroppen mot honom och kramar om honom. Ogge kramar tillbaka och jag känner hur hans värme flyger in i mig. Den här killen kan verkligen kramas. Jag slingrar mig ur hans grepp och ler lätt. Sen forsätter vi att gå upp. I tystnad. Men ingen pinsam tystnad, utan en sån här skön tystnad.

Plötsligt känner jag en knuff på min vänstra sida, jag tappar balansen och snubblar av sticken och flyger rätt in i en buske.

"Aj!" Fnyser jag och plockar av alla blad som fastnat i håret. Jag kliver ur busken och vänder huvudet mot stigen och ser hur Ogge håller sig för magen och trillar omkull, så han rullar ner för kullen. Jag kollar på honom förskräckt när han landar helt stilla längst ner. "Ogge?" Ropar jag och joggar ner för kullen, halvvägs. Jag snubblar över mina oknutna skor och slår en kullerbytta, och rullar sedan, på samma sätt som Ogge, ner för kullen. Jag stannar upp när jag stöter emot nått. Där tog det stopp. Jag vänder mig om och ser hur Ogge kollar på mig skrattandes.

"Du skulle sett dig själv när du flög in i busken!" Skrattar han så han knappt kan andas. Jag bara fnyser åt honom.

"Du såg inte heller så värst normal ut när du kurade ihop dig och rullade ner för kullen" fnyser jag.

"Du rullade också ner!" Flämtar han skrattandes. Jag himlar med ögonen och reser mig upp.

"They see me rollin'" sjunger jag och går upp mot stigen igen så jag kan komma hem nån gång. Plötslig slingras ett par armar runt min midja.

"They hatin' " viskar Ogge i mitt öra. Jag himlar med ögonen och slingrar mig ur hans grepp. Och långsamt går vi tillbaka.

**

Klockan är bara 13:00 när vi kommer tillbaka. Killarna sitter i soffan och kollar på TV när vi kommer tillbaka.

"Det ser inte ut som om att ni ska på turné idag" fnyser jag och går in i vardagsrummet efter att jag hoppat ur mina skor. Oscar kollar på mig och ler ett snabbt leende.

"Hej!" Säger han och vänder tillbaka huvudet mot TV:n. Omars blick är som fastklistrad i TV:n, men Felix kollar på mig.

"Vad har ni gjort då som tagit sånn tid?" Frågar Felix och peddoblickar oss. Jag ger honom en arg blick tillbaka och fnyser lätt.

"Vi är bara vänner om du inte visste det" säger jag och spänner min blick i Felix.

"Vadå så du säger att vänner inte kan ha sex?" Säger Felix och jag borrar min blick djupt in i själen på Felix. Det är någonting han har emot mig, seriöst!

"Men håll käft, gå och ta dig!" Fräser jag.

"Woaw nu tar vi det lite lungt här va?" Säger Ogge lugnande. Jag spänner blicken på Ogge också och går förbi de, upp för trappan. Ååh att kunna hänga med på turné med de i flera veckor! Att vara med han! Jag slänger mig trött på sängen och stönar lågt. Aldrig! Men om jag inte hänger med = vad ska jag göra då? Jag stånka trött och puta med underläppen. Jag känner att tårarna trycker under ögonlocken och jag kurar ihop mig.

Jag hör att dörren öppnas och jag vänder blicken mot dörren.

"Moa?" Viskar en bekant röst och jag slår ner blicken igen.

"Vad vill du, Ogge?" Mumlar jag mot kudden. Jag känner tyngden läggas vid fotändan och ett leende breder sig ut på läpparna. Jag känner en hand stryka min rygg, och jag vänder mig om på rygg. Jag kollar på Ogge som ler mot mig.

"Förlåt för Felix..." Mumlar han och mitt leende försvinner fort.

"Han är en sånn... Sånn idiot..." Mumlar jag och slår ner blicken. Jag hör Ogge skratta lågt och sträcker sig för att klappa mitt huvud, men når inte så han klappar på min kind istället. Jag fnittrar till och kollar på honom.

"Moa, han är avis på mig" säger han. Jag skrattar tyst för mig själv.

"Varför då?" Fnittrar jag och kollar menande på Ogge.

"För att han inte får vara med en som snygging som du" säger han och slår till mig lite på höften. Jag flinar och kollar på Ogge. Jag sätter mig upp och kramar om honom. Jag lägger huvudet mot hans axel och hans armar slingrar sig runt mig.

"Tack Ogge" mumlar jag mot hans axel, medan han klappar mig lugnande på ryggen. Kanske turnén inte kommer bli så dålig iallafall, Sålänge Ogge är med.

-

Vad tycker ni om del 12?💕🌿 snälla kommentera för att ge mig lite pepp btw tack för 2k readers!!💗 ni är bäst💜

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now