Del 23

1.6K 58 13
                                    

*Felix perspektiv*

Smattret från fönstret gjorde bara allt mer dystert. Oscar står inne i duschen och, duschar antar jag. Eller ja, det hoppas jag iallafall... Jag tittar ut genom fönstret och ser på när regnet vräker ner från himlen och smattrar hårt mot fönstret. Jag suckar och slänger mig på rygg i sängen. Jag kollar klockan. Den är bara 16:30. Vi skulle mötas nere vid lobbyn vid 18:00 för att leta resturang.

Från ingenstans börjar jag tänka på Moa. Jag ser en bild framför mig, där hon säkert i just detta nu ligger i Ogges armar, i hans famn, när han vaggar henne fram och tillbaka, fram och tillbaka i sin famn medan de sitter i deras dubbelsäng där de ska få sova bredvid varandra, röra varandra, beröra varandra, få känna varandras närvaro, när de myser tillsammans under täcket och Moa fnittrar till varje gång han viskar något sött till henne. Varje gång Ogge kramar om henne och-

Jag drar hastigt upp händerna mot huvudet och drar i håret medan jag ger ifrån mig irriterande ljudeffekter. Ogge gör mig illamående. Han får mig att må dåligt. Och sedan den där Moa, som bara gör mig helt tokig! Jag släpper taget om mitt hår och skakar på huvudet. Jag lägger huvudet i händerna och suckar tungt. Jag slänger mig bakåt i sängen och tittar upp i taket. Jag sväljer mina tårar som nu börjat bildas men bara lagt sig som en klump i halsen. Jag blinkar några gånger för att få bort den suddiga synen.

Skärp dig nu, Felix. Jag har ingen anledning till att gråta.

Jag känner att jag måste få göra något, rensa tankarna. Jag går ur sängen och in i badrummet där Oscar står endast invirad i en handduk som sitter löst runt midjan. Han vänder sig hastigt om och kollar förvånat på mig.

-Öh.. Hej? Säger han efter att jag bara stått och tittat på honom ett bra tag utan att säga vad jag ens ville. Jag skakar på huvudet och kliar mig i nacken.

Wierd.

-Eh, oj.. Det var inte meningen att stirra...

Vad var det där?!

-Ville du något eller? Frågar Oscar och kollar konstigt på mig. Jag harklar mig och nickar, men skakar sedan istället på huvudet.

-Njae, tänkte bara säga att jag går ut och går lite. Behöver rensa tankarna, mumlar jag. Han lägger en hand på min axel och jag ryser till av hans beröring.

Eh, varför gjorde du nyss det, Felix?

-Okey, jag stannar här så du behöver inte ta med dig kortet, säger han och bokstavligen talat puttar ut mig och låser om.

Det där var wierd. Tänk då hur det kändes för honom..

När jag väl tar hissen ner till lobbyn så går jag rakt genom entrén och ut på gatan. Har ingen aning om vart jag ska eller hur jag ska gå, men jag börjar bara gå dit mitt hjärta tilltalar mig att gå. Strax utanför entrén så vänder jag åt vänster och följer trottoaren där. Jag går längst vägen. Folk står och skrattar, pratar med varandra, kramar varandra, springer, går hand i hand, allt man kan göra på en trottoar.

Man kan dock göra i princip vas som helst på en trottoar, sålänge man vill det. Jag skakar på huvudet och går vidare. Tjejer ser man ju, men ingen jag direkt dras till. Inte så som Moa får mig att känna mig.

Jag skakar frustrerat på huvudet och morrar till åt mig själv. Jag gick ut för att rensa tankarna om Moa, inte tänka på henne. Jag suckar och kollar ner på mina skor medan jag går.

-OMG Felix!! Hör jag röster skrika och jag tittar snabbt upp. Ingen där? Jag kollar bakom mig och ser då en full hop av tjejer. Jag kollar först förskräckt på de när de kommer näst intill springandes fram till mig, men sen inser jag att det bara är foooers. Jag suckar med ett leende. Det kanske är runt 5 stycken tjejer som står där. Jag ler när jag ser att de har på sig foooer mössor och kepsar på sig och till och med oss på mobilskalet, och tröjorna. Jag skrattar till och ger alla kramar. Det är nästan läskigt att se ens face överallt, på alla tjejer och till och med killars kroppsdelar... Euw.

-Vart är Oscar, Omar och Ogge då? Frågar en av tjejerna och jag bara ler.

-De gör iordning sig inför imorn, säger jag,

-Du då? Varför gör inte du iordning dig då? Frågar en annan.

-Jag ville ut och ta en nypa luft och rensa tankarna efter resan, by the way vilka av er ser man imorgon då? Frågar jag och flinar lurigt. Det tråkiga var att nästan ingen utav de skulle dit, utom en.

-Aww vad tråkigt, suckar jag och ger alla en sista kram.

Efter att ha tagit bilder, gett och fått pussar på kinderna, gjort några videohälsningar och gett några sista kramar så känner jag att jag måste jag gå vidare.

-Tjejer, jag måste sticka nu, men-

-Nej snälla vänta lite! Hojtar en tjej till så jag hoppar till. Jag kollar på henne när hon rotar i sin handväska som hänger över hennes vänstra axel. Hon tar upp ett litet, rektangulärt, inslaget paket och räcker fram det till mig. Jag tar lugnt emot det för att inte verka för uppspelt för att se vad som finns i, som jag egentligen är. Jag utforskar paketet och ser sedan en lapp hängandes på sidan. Jag håller fast lappen och läser :

"Felix, F:et i FOOO, som gör The FOOO till The FOOO. Älskar dig, you drive me crazy every singel day! Jag kan scrolla instagram och ser en bild på dig. Jag ler som ett freak och hjärtat inom brusar. Äntligen har jag träffat dig, och därför vill jag ge dig dehär som jag vet att du kommer älska, men dock kommer försvinna rätt snabbt.. ;)

//Din absoluta största lover, Moa <3"

Jag läser lappen om och om igen och kramar sedan om Moa, vilket hon antagligen heter.

Moa..

Jag ger allihopa en sista kram och en extra till Moa.

-Den väntar jag med att öppna, säger jag och blinkar mot Moa medan jag viftar med paketet i min högra hand. Ni är iallafall jättefina och söta, ni är bäst, älskar er, säger jag och börjar sedan gå åt mitt håll igen. Alla tjejerna börjar skrika och vissa till och med gråter. Jag ler. Tänk att ha en sånhär fin fanbase, det är inte många som har. Speciellt inte en fanbase med folk snälla både på in- och utsidan.

Fooofamily.

Jag ler som ett freak för mig själv. För närmare två år sedan så stod 4 stycken vanliga stadskillar och dansade på en gata med konstiga blickar på sig och skratt. Någon vecka senare var de förband till Justin Bieber och sen gick det i raket fart fram till nu.

De fyra killarna är vi. Felix, Oscar, Omar och OG, alltså, The FOOO. Och sen alla våra fans. Då blir vi The FOOO Conspiracy. Tack vare alla foooers skulle vi inte stått här just nu. Seriöst.

Efter att ha gått ett tag så går jag genom en park. Jag går på den grusiga vägen som leder genom parken. Jag kollar på mina skor men kollar då och då upp. När jag kollar upp tillslut en gång så ser jag ett par som sitter på en parkbänk och bara kramar om varandra. Tjejens huvud är lutat mot hans vänstra axel och hand huvud är lutat mot hennes. Han har sin vänstra arm om hennes axlar.

Det där kunde vart jag och Moa...

Ge dig Felix!

Jag suckar, skakar på huvudet och drar bort blicken från det lyckliga paret. Jag drar upp mobilen och kollar klockan. 17:45, måste dra tillbaka till hotellet nu.

Jag följer vägen tillbaka som jag gick innan, genom parken, tillbaka på de långa trottoarerna och svänger precis om kanten på hotellet, tills jag kommer emot något och det tar stopp. Jag hoppar bakåt och skakar på huvudet, sen kollar jag upp.

-Se dig för, morrar jag, men ångrar genast orden och snörplar ihop munnen. Ett par rödsprängda och svullna ögon möter mina och en blick av svaghet flashar in i mig.

-Akta, fräser den spruckna rösten och puttar till mig på bröstet och går med snabba steg iväg. Jag följer personen med blicken innan den försvinner bakom hörnet.

Moa?

-

Jag har 100 följare och snart 10 k readers, kan det bli bättre?! Tacktacktack till alla som tar sig tid och röstar, kommenterar och ens över huvudtaget läser denna novellen! :D

Nu har jag dock ingen aning om vad jag ska skriva här näst, men nått kan jag väll koka ihop CX

Rösta och kommentera änglar <3

XOXO

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now