Del 26

1.5K 54 8
                                    

*Felix perspektiv*

Moa slänger sina armar om mig, och jag kramar tillbaka. Äntligen kanske hon... Gillar mig mer? Jag antar att detta är positivt?

-Ogge! Stönar hon nöjt och jag stelnar till. Ogge? Såg hon inte att det var jag?

-Ogge? Frågar jag fundersamt. Hon stelnar till ännu mer än jag, och drar sig snabbt tillbaka.

-Fe..Fe..Felix? Frågar hon stelt.

-Ja.. Svarar jag tyst. Hon kollar besviket på mig, kastar sedan iväg täcket och reser sig upp ur sängen. Hon går mot dörren, drar på sig sina skor och drar på jackan. Men jag reagerar snabbt. Hon hinner öppna dörren och sätta ena foten utanför innan jag lägger min hand på hennes axel för att vände henne om.

-Vad vill du?! Ryter hon och spänner argt blicken i mig. Jag ryggar bakåt och kollat konstigt på henne.

-Moa vad är det? Frågar jag försiktigt. Hon kollar konstigt på mig med ett irriterat ansiktsuttryck. Sen skakar hon på huvudet.

-Du är, fräser hon och går sedan vidare.

Du är.

Orden repeteras i huvudet. Vad är jag?

-Vad är jag? Frågar jag efter Moa. Men det är försent. Hon är redan borta.

*Moas perspektiv*

Jag tar hissen ner till lobbyn. Med tårarna i ögonen kliver jag in i hissen och trycker på knappen som det lyser ett grönt "E" på. Dörren stängs bakom mig. Men precis innan jag börjar åka neråt så öppnas dörrarna igen och en annan kille kommer in i hissen. En kille jag aldrig sett innan. Han ler vänligt och säger ett kort "hej" innan vi beger oss ner till lobbyn. Jag svarar honom inte, utan bara ler vagt. Jag torkar bort de tårar som syns och vänder blicken ner på mina oknutna skor.

-Vad heter du? Frågar han och jag kollar upp på honom. Orden försvinner in i hans ögon som påminner mig om någon.

Felix.

-Moa, säger jag tyst och sväljer hårt mitt saliv.

-Fint, jag heter Jonathan, säger han och ler. Jag ler vagt oxå. När väl hissen kommit till lobbyn och dörrarna öppnas så går vi ut.

-Aja, vi kanske ses någon gång igen, hejdå! Säger han med ett leende på läpparna som smittar av på mig. Det är mörkt. Bara få lampor är tända i lobbyn. Det är dock natt, men endå. Jag fumlar runt med blicken efter att hitta en klocka. Tillslut ser jag den. Oh Shit. Vad gör jag här? Det är ju turné för killarna imorn. Klockan är 01:26. Undrar vad Jonathan skulle göra nu?

Jag går ut ur lobbyn ut på gatan. Trots att det är sommar, så möts jag av en kall vind som slår emot mitt ansikte. Jag känner hur kylan biter i kinderna. Jag sväljer hårt och börjar gå.

Jag går på den trottoar som jag gått när jag gick ner till vattnet. Jag andas in den fuktiga doften av tång ännu en gång. (HAHAH det rimma xD) jag går ner till vattnet. Nu borde väl ändå inte någon se mig och kunna rädda mig?

Jag går ner mot vattnet igen, men faller ihop mot marken och brister ut i tårar. Varför måste livet vara svårt? Vill jag dö eller inte? Långsamt, gör den grumliga synen det svårt för mig att se något, och snart så ser jag ingenting alls.

•Nästa dag•

*Ogges perspektiv*

Alarmet piper högt. Med en hög suck smäller jag till mobilen så den slutar ljuda. Jag lutar mig tillbaka och kollar på den tomma platsen bredvid mig i sängen. Jag suckar och lägger armarna under nacken. Frågor vindlar runt i huvudet.

Varför kom aldrig Moa igår? Varför är Moa inte här nu? Är det någon som gjort något mot Moa? Sover hon kanske hos någon annan? Vart är hon ens just nu?

Jag visste att jag inte hade tid att vänta. Jag måste klä på mig och göra mig iordning tills konserten ikväll. Så jag hoppade upp ur sängen, drog på mig byxorna och gick in på toaletten. Jag fixade snabbt till håret för tillfället och sedan fixa jag med deo och annat. Jag drog tillsist på mig en enkel, helvit tröja. Jag sätter på mig ett par solglasögon och en skin jacka.

Mitt schema för dagen :
1. Repa
2. Ha konserten
3. Skynda mig från alla Foooers (sorry babes)
4. Hitta Moa.

-

Heeeej :D sorry för min aaaaassssss dåliga uppdatering, men ska jag vara ärlig vet jag nt riktigt vad jag ska skriva och kanske så har skrivlusten försvunnit lite... xc

Men ska försöka skriva lite iaf :))

Btw följ FOOOaround och läs hennes GRYMMA novell, NU! *-*

Rösta och kommentera gärna för mer pepp :D

xoxo <3

(Btw sorry för sen del..)

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now