Del 10

2.2K 62 17
                                    

Jag kände hur jag fort flög upp ur sängen. Jag andades hastigt. Jag kollade mg oroligt omkring. Jag låg i en okänds säng. Bredvid mig låg en avlång figur med kepsen över fejjan. Jag rynka på näsan och lyfte på kepsen. Under såg jag Felix ansikte. Jag kollade oroligt runt i rummet igen. Var jag inte hos Daff nyss?

*"vart var du när jag behövde dig som mest?!"

"I ditt hjärta..."*

Jag skakade på huvudet och kollade runt i rummet igen. Hur hamna jag här? Jag var ju nyss hos Daff. Eller? Jag masserade mina tinningar och kollade på Felix som låg bredvid mig. Jag kollade på spegeln mitt emot mig. Jag kollade in i mina känslokalla ögon. Jag kände hur jag stelna till när jag såg att FelixHan log, men jag satt bara stelt och kolla in i mig själv.

-Eh.. Hej.. Mumla jag och Felix kollade på mig istället för i spegeln.

-Hej, sa han och log. Jag kollade bort från spegeln, bort från Felix, mot en byrå. Jag svalde hårt.

-Varför är du vaken? Frågar jag tyst.

-Varför är DU vaken? Fråga han. Jag kollade på Felix och bet mig i läppen.

-För att jag drömde, du då? Frågar jag och sväljer allt saliv som samlats i munnen.

-För att du flög upp ur sängen helt random kanske?

Jag kollade ut genom fönstret. Ute var det kolsvart. Jag reste mig upp ur sängen och jag fram till spegeln, rufsar till mitt hår och kollar på Felix.

-Jag ska nog gå hem nu... Mumlar jag och börjar gå ut från rummet.

-Nu? Det är natt, fnyser Felix.

-Jag vill hellre gå hem nu på natten än att sova i någon randoms säng, sa jag äcklat och rynka på näsan. Speciellt att sova bredvid Felix. Usch...

-Då följer jag med, sa Felix trött och reste sig oxå upp ur sängen. Jag kollade på Felix som stod i bara byxor bredvid mig. Min blick fastnade direkt på hans mage. Shit asså... Han såg att jag kollade och log lurigt. Han ryckte snabbt tag i en tröja som låg bredvid och drog snabbt över den.

-Du stannar här, fräser jag och kollar på Felix som precis satt på sig tröjan ordentligt.

-Glöm det, fnyser han och går ut genom rummet och går ner före mig. Jag himlar med ögonen och lägger armarna i kors och putar lite med underläppen. Sen går jag ner efter Felix med tysta steg. Snabbt som blixten, fråga mig inte hur, men så stod vi ute på gatan.

-Nu då? Frågade jag och kollade ner på marken. Jag sparkade på en sten som studsa vidare iväg.

-Fråga inte mig, det var du som ville gå, fräste han. Jag stampa hårt med foten, häpen över vad han nyss sagt.

-Ja, jag ville gå, men vem sa att du skulle hänga med då?! Fnyste jag och vände mig bort från Felix. När jag vände mig om hade han redan gått flera meter i förväg, så jag vände om och gick efter.

-Visste väl att du var för feg för att stanna kvar här själv, sa han och jag såg framför mig hur han flina.

-Äsch håll tyst, muttra jag och gick efter Felix. Ett skratt lämna hans mun och jag bara fnös. Jag öka på farten så att jag skulle komma hem före honom, men han gjorde det samma, så jag öka på lite till, men han gjorde detsamma. Tillslut gick vi inte längre, utan vi sprang. Felix var dock snabbare än mig, även om han var bakfull, som jag, men ändå liksom. Han sprang in på gården och fram till huset.

-Har du nyckel? Frågade han och jag bet mig hårt i underläppen.

-Eh....

Mer behövde jag inte säga, Felix bara sjönk ner till marken och jag hörde hur svordomar lämna hans lilla mun. Han fumla upp sin mobil och slog upp Omars nummer.

-Är du seriös? Tror du han kommer vakna av att han ringer? Han sover, fnös jag och testade dra ner handtaget för att se om det var öppet, vilket det inte var. Felix log lurigt mot mig och tryckte upp Omars profil.

-Jag är seriös, sa han och tryckte på "ring" och la mobilen vid högra örat.

-Om han svarar är det ett mirakel, han har typ aldrig på sin mobil! Iallafall inte när jag är med honom...

-Som du är så ofta också? Avbröt Felix och flina mot mig. Ooh, la han till och guppa lite med ögonbrynen och gunga lite med huvudet från sida till sida. Jag fnös och la armarna i kors.

-Nää men jag har iallafall vart med honom i en dag, fnös jag.

-Mig med, la Felix till och flina. Jag spände blicken på honom för en sekund.

-Tror ändå inte att Omar kommer sva...

-Tjena Omar! Hör jag Felix säga och min mun står och förblir vidöppen av att Omar svarar klockan 3 på natten. Jo det är såhär, jag och tjejen...

-Moa.. Mumla jag och Felix bara kolla på mig och höjde ena ögonbrynet, och fortsatte sedan:

-Jag och tjejen, började han och han la betoningen på "tjejen" för att "reta" mig. Vi kom precis från festen, och vi är liksom lite, eh, utelåsta. Om du kanske kunde va lite bussig och öppna? Schysst, ses, bye.

Felix la på och jag snörpte ihop munnen.

-Som sagt, han svara, så det betyder att jag känner honom bättre! Snäste han. Jag kollade på honom och fnös till.

-Du är inte helt seriös nu va? Tror du att jag lär känna Omar bättre än dig på en dag än dig som känt honom i flera år? Frågade jag.

-Man vet aldrig, Omar har inte så intressant liv, skrattar han. Omar öppnar dörren trött och nyvaket.håret står åt alla håll och kanter och han har bara kallingar på sig.

-Hej, gäspar han och jag kollar på Omars mage. Det är nått med mig och magar, seriöst, men Omar var ju värre än Felix! Okej, kanske inte riktigt, eller? Jag kollade på Felix och sökte hans blick om hjälp. Han bara fnös och gick in.

-Jag lägger mig på soffan, sa han, hoppa ur sina skor och gick till vardagsrummet och lämna mig kvar med Omar i hallen.

-Jag går upp, godnatt, sa han och gick sömnigt upp igen. Jag sparka av mig mina skor och joggade upp, förbi Omars rum, till mitt rum. Jag slängde av mig kläderna och drog på mig en T-shirt som sluta direkt under rumpan, och hoppa sedan direkt ner i sängen. Snälla Moa, dröm INTE om Felix igen, det ställer bara till med problem... Men nått jag inte kunde sluta tänka på, var deras magar. Nått är det med mig, magar och jag, det är aldrig bra... Efter ett tag, somna jag tillslut in i en behaglig sömn.

-

Sorry för sen del, både längesen efter att jag uppdatera, och sent nu på kvällen, men jag har inte hunnit med så mycket heller. Och jag kommer inte det heller bc jag ska börjar rida in en unghäst👌🐴 men hoppas ni gillar delen, och kommentera gärna för att peppa mig mer! Och jag vill bara säga tack för 1k readers här nu på wattpad🙈💕 luv yah🌿✨ aja, men ha en bra dag☺️

Badboy, eller? - f.sHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin