Del 7

2.3K 66 9
                                    

Jag satte mig i soffan och sjönk ner bland kuddarna. Jag la armarna i kors och Ogge satte sig bredvid mig.

"Ska vi se på film?" frågar Oscar.

"Jaa!" Ropar alla i mun på varandra.

"Sålänge det inte är skräckfilm så går det bra" muttrar jag och Felix flinar lömskt mot mig.

"Sätt på skräckfilm" säger Felix och flinar.

"Då går jag" muttrar jag och lägger armarna i kors.

"Då tar vi skräckfilm" säger Felix och jag spänner min blick på honom.

Plötsligt sätter sig Ogge i mitt knä.

"Vi ser på skräckfilm, Moa kan ändå inte gå någonstans" säger Ogge och vänder hela kroppen för att flina elakt mot mig. Oscar tar fram en film och viftar den töntigt framför mig.

"Då tar vi en skräckfilm!" säger Oscar och jag försöker trycka iväg Ogge.

"OGGE DU VÄGER TON!" Skrattar jag och drar bort honom.

"Äsch! Det är bara muskler" flinar Ogge och jag trycker bort honom. Tillslut trillar han ner på golvet och jag flyger fort upp ur soffan. Jag springer så fort jag kan och springer till hallen och drar snabbt på mig mina skor. Jag slår upp dörren och springer ut längs vägen. Jag kollar bakom mig och ser Ogge komma närmare. Efter honom kommer även de andra killarna.

"OGGE" skriker jag eftersom det förmodligen är han som startat jakten. Jag sprang ner längs kullen ner mot stranden. Killarna kom närmare och närmare och jag hör deras skratt tydligare. Jag tittar rakt fram och springer allt som jag har. Plötsligt trampar jag på mina oknutna skosnören och faller framåt. Jag slår i huvudet i sanden och känner på en gång sand fyllas i min mun. Jag drar upp ansiktet från sanden och torkar bort sanden från mitt ansikte. Framför ser jag mig killarna som skrattar sig dubbelvikta framför mig.

"HAHAHAHHAHAHA DU SKULLE SETT DIN MIN!" Skrattar Omar och trillar ner i sanden och doppar själv ner huvudet i sanden. Jag spottar ut all sand ut munnen och blänger på killarna. Omar drar upp huvudet ur sanden och man ser knappt hans ansikte. Jag viker mig av skratt. När jag tittar upp igen, är killarna borta.

"Eeh, hallå?" Frågar jag och kollar mot vågorna som rullar in mot den lilla viken. Jag ler och sluter ögonen och lyssnar på havets brus. När jag tittar igen ser jag killarna stå ute på bryggan i badshorts.

SHIT VILKA ABS!

De där killarna shirtless kan jag lätt leva med. Livet ut om jag så var tvungen.

"EY Moa! Gå och byt om så tar vi ett kvällsdopp!" Ropar Oscar. Jag flinar mot honom och börjar gå hemåt igen.

**

Jag kollar ner mot det bäcksvarta, blanka havet. Inte en droppe rörde sig, knappt.

"Eh.. Det ser väldigt kallt ut" sa jag och kände hur nackhåren reste sig. Även håren på armarna.

"Fryser du?" Frågar Ogge och kramar om mig bakifrån. En stöt sprider sig sedan hela kroppen och håret står stelt rakt upp.

"Njae" mumla jag. Ogge snusa mig i nacken. Jag slappnade av. Jag måste vänja mig vid detta. Ogge ser alla tjejer som vänner. En kram är vänskapligt. Inte kärleks aktigt. Jag log mot Ogge. Plötsligt släpper han taget om mig och vinden kyler snabbt ner mig. Huden blir fort knottrig och håret står rakt upp. Felix hoppar upp framför mig och jag känner en knuff på min höft.

"AAH!" Skriker jag.

"Hejdå" säger Felix och det sista jag ser är att Felix vinkar mot mig och de andra killarna skrattar.

Jag känner hur vattnet omfamnar mig och vattnet kyler snabbt ner mig till is. Jag simmar i panik upp mot ytan. Bubblorna dansar runt mig och när jag kommer upp mot ytan drar jag in ett djupt andetag.

"FELIX!" Ryter jag och killarna skrattar. Jag blänger på killarna, sprattlar med fötterna och lägger armarna i kors. Plötsligt ser jag hur Oscar flyger framför mig och vattnet forsar upp mot ansiktet. Detsamma gör Omar, och sist Ogge. Oscar drar ner mig under vattnet och jag simmar stressat upp igen.

"OSCAR!" Ryter jag och simmar iväg mot bryggan. Jag går upp för stegen, men Felix täcker vägen. "Feliiiix..." Mumlar jag och blänger på honom och han flinar som svar. Han tar fram en tändare ur fickan och ett paket med nått i. Snabbt ser jag att det är en cigg. Han tänder ciggen och andas in, sparar allt i munnen och sätter sig på huk framför mig och blåser ut allt i ansiktet på mig. Jag hostar och viftar bort rökmolnet och kisar med ögonen. Plötsligt känner jag hur jag tappar greppet om stegen och Felix puttar mig så jag trillar baklänges tillbaka ner i vattnet. Jag simmar upp igen snabbt och de andra killarna simmar upp mot stranden.

"Feeeeeliiiiix vad jag hatar dig" mumlar jag och han flinar lömskt.

"Hatar dig med" flinar han och går iväg. Jag spänner blicken och simmar iväg mot stranden. Jag går upp för stranden och går med bestämda steg efter killarna.

"Skräckfilms time!!!" Ropar Ogge och kastar med armarna i luften. Jag lägger armarna i kors och blänger på killarna. Sedan fnyser jag. Töntar...

-

Det var del 7, sorry för kort del men hinner inte mer..💁 men men hope u like it💕 btw tack för 600 readers👌 luv yah🙈

Badboy, eller? - f.sWhere stories live. Discover now